• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Giyim olarak aldıklarım da bunlar kızlar, aslında fiyatı baya yüksek bir marka ben baya uyguna buldum n11 den.

Eklentiler

• 18521348.jpg
    18521348.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 118
  • 48381583.jpg
    48381583.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 125
  • 81713261.jpg
    81713261.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 117
  • 86032595_393578215.jpg
    86032595_393578215.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 117
  • 109131958_468499879.jpg
    109131958_468499879.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 114
  • 8051761574448_1_org_zoom.jpg
    8051761574448_1_org_zoom.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 111
  • 8051761464305_1_org_zoom.jpg
    8051761464305_1_org_zoom.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 117
  • 8051761463698_1_org_zoom.JPG
    8051761463698_1_org_zoom.JPG
    11 KB · Görüntüleme: 110
  • 8051761462622_1_org_zoom.jpg
    8051761462622_1_org_zoom.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 107
  • 8051761414904_1_org_zoom.jpg
    8051761414904_1_org_zoom.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 117
Canim bir yasina kadar kullanabilirsinde bir yasindan sonra sanmiyorum:-) donmeye baslayinca tehlikeli oluyor. Ikizlerim suan 16aylik. Koltuk tepelerinde geziyoruz. O yuksekligi cok rahat tirmanabiliyorlar oyle dusun..dusmemeleri icin derin bi yatak lazim.yada direk yer yatagi tarzi bisey
Canım ikizleri ilk neyde yatırdın? İlk aylar tek beşikte yatırmayı düşünüyorum. Bazı anneler birlikte yatıyor diyor bazıları yatıramadım diyor. Beşik konusunda karar veremiyorum bir türlü. Sen nasıl yaptın.

Canım ikizleri ilk neyde yatırdın? İlk aylar tek beşikte yatırmayı düşünüyorum. Bazı anneler birlikte yatıyor diyor bazıları yatıramadım diyor. Beşik konusunda karar veremiyorum bir türlü. Sen nasıl yaptın.
Kraftin calipso model park yatagi var canim. En genis ebattaki park yataklardan.fazlasini hatirlayamayacagim ama 5 ay kadar ust kademede ikisini beraber yatirdim ben. Part yataklar estetik degil pek ama cok memnun kaldim.simdi birini katlayip kaldirdim depoda mesela

Kraftin calipso model park yatagi var canim. En genis ebattaki park yataklardan.fazlasini hatirlayamayacagim ama 5 ay kadar ust kademede ikisini beraber yatirdim ben. Part yataklar estetik degil pek ama cok memnun kaldim.simdi birini katlayip kaldirdim depoda mesela
Evet canım park yataklara ben de sıcak bakmıyordum pek ama mantıklı gelmeye başladı. 6 aydan sonra odalarını ayırmayı düşünüyorum ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama :)) 5 aya kadar tek park yatak alsam sonra odaları için ayrı yataklar alsam diye düşünüyorum. Sen ilk 5 aydan sonra ayrı park yataklarda mı yatırdın? Öyleyse ne kadar süre park yatakta yatabildiler?

e bebekte bebedorun setinde hem makas şeklinde olan hem normal olan hem de törpü var çok da pahalı değil, gayet iyi bence, bebek bakım seti mustela cok öneriliyo ama pahalı derseniz ki pahalı ,unibaby iyidir derler deneyimli anneler =)

Ben oğlum doğduğunda birer tane şampuan, vücut losyonu ve pişik kremi almıştım musteladan. Şampuan ve pişik kremi baya uzun dayandı, çok da memnun kaldım. Ama vücut losyonunu aldığıma pişman oldum, ürün çok güzel fakat onu değil zeytinyağı kullandım. Şampuanda başka ürünler oğlumda kafasında konak yapmıştı yenidoğanken kullandığımda. Musteladan sonra uni baby köpük şampuana, sonradan da daline geçtim oğlumda.
Mustela biraz pahalı evet ama internetten alınca daha hesaplıya alıyorsunuz. Mamacım diye bir siteden almıştım, eczaneden daha ucuzdu sitede. Hatta sonradan mustelanın tekrardan pişik kremi, bebek parfümü ve güneş kreminini de gene aynı siteden almıştım. Hattaaa otribebenin burun aspiratörünün yedek uç ve solüsyonlarını da eczaneye göre daha ucuza almıştım internetten. Arada unibaby ıslak mendilleri de kampanyada yakaladığım oldu. Yani bazı ürünler daha uygun oluyor sitede, arada bakın isterseniz. Başka alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız site var ise öneri alabilirim ben de :)
Şimdi kızıma mustelanın şampuanı hediye geldi, bi tek pişik kremi alacağım. Oğlumda en memnun kaldığım pişik kremi mustela stelactive idi fakat bulamıyorum bayadır.. Barrier kremi arkadaşlarım tavsiye etti, onu alacağım sanırım. Vücut losyonu almayacağım, zeytinyağını (güvenilir ve doğal olduğundan emin olduğunuz bir zeytinyağı tabii) tavaya koyup çok hafif ılıtıp fısfıs şişeye koymuştum oğlumda. Ilıtırken dikkat etmek gerekirmiş, kesinlikle çok ısıtıp yakmadan şöle serçe parmağınızı yağa soktuğunuzda dayanabileceğiniz kadar hafiften ılıtmak gerekiyormuş. Bu asidini kırarmış yağın, tahriş etmezmiş. bir garip oblomov bir garip oblomov Anneannem demişti bunu bana. Yenidoğandan böyle kullandım, sonradan ılıtmadan da kullandım. Hatta biraz büyüdüğünde aktardan lavanta yağı aldım, şişeye birkaç damla da lavanta yağı damlatmıştım. Hem kokusu daha güzel olmuştu hem de rahatlatıyordu :)

Bu bebekler için olan örgü yumaklarının içinde neden hep akrilik yoğun yahu? Bir battaniye örgüsü için aradım, yüncülerin sitelerinden yumak içeriklerine baktım bebek serisi olanlarda yün oranı hep düşük. Ben pamuk veya yün oranı yüksek olsa daha sağlıklı olur diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Gittim %100 yün içerikli olan bir yumak aldım tanesi 10 lira olan :oha:

Benim eşimin yüne alerjisi var mesela, benim de var eşim kadar ağır olmasa da :) eşime yün kazak giydirsem tenine değen yerler kızarıp kaşınıyor, hatta benim giydiğim hırka yüzünden hapşurmaya başladığını biliyorum.. Ben de bu yüzden oğlumda anneannemin ördüğü yünleri kullanırken çok korkmuştum ama çok şükür oğlumun alerjisi yok. Bence bu ihtimal yüzünden yün oranı düşük olabilir. Ben korktuğumdan genelde pamuk iplikten ördürtmüştüm oğlumda.

Giyim olarak aldıklarım da bunlar kızlar, aslında fiyatı baya yüksek bir marka ben baya uyguna buldum n11 den.

Güle güle giydirin inşallah :)
Mamas papas olanlar var sanırım tulumlarda. İlk ceket de tanıdık geldi hatta :) eğer o markayı beğeniyorsan mağazası istanbul kadıköyde olan bir yer n11de satış yapıyor. Türkiye bayiliklerinden biriydi yanılmıyorsam, arada baya indirimli ürün bulabiliyorsun oradan. Ben mağazasına da gitmiştim, pazarlıkla daha uyguna almıştım. Bir de aklında olsun bazen jokerin internet sitesinde kampanyalar oluyor, mesela kızıma çok oldu alalı yanlış hatırlamıyorsam 30liraya önü işlemeli tulum almıştım aynı markanın. Maille bildirim geliyor kampanya olduğunda :)
Aşağılardaki 2li mavili altlar ile 2li mavi tulum da chicco sanırım. Aynı ürünleri oğluma almıştım. Chicco ürünlerinden memnundum ama sadece o ikili altta çok çabuk belden dikişleri attı, neden bilemiyorum. Sadece o üründe yaşadım bu sıkıntıyı ama..

Ya tam aradigim urunler bende boyle yok kumastan yumusacik kiyafetler ariyordum hep saticinin adini yazabilir misin canim bende bir bakayim. Gerci daha kiyafet alisverisine cikmadim ama internetten gorup begenip gidip magazasina baktiklarim hep hayal kirikligiydi ozellikle mothercarenin urunleri hem asiri pahali hemde cok inceydiler

Arkadaşlar günaydın... Giysi alımı için ben sonbaharı bekliyordum mevsimlik şeyler çıksın diye ama şimdiden alsam da olur mu ki? Sanki şimdi alırsam yazlık kaçacakmış gibi bir hisse kapılıyorum. Gerçi giyeceği de 2 tulum patik vs ne kadar kışlık olabilir emin değilim :)

Arkadaşlar günaydın... Giysi alımı için ben sonbaharı bekliyordum mevsimlik şeyler çıksın diye ama şimdiden alsam da olur mu ki? Sanki şimdi alırsam yazlık kaçacakmış gibi bir hisse kapılıyorum. Gerçi giyeceği de 2 tulum patik vs ne kadar kışlık olabilir emin değilim :)
valla canım ablamda aynısını dedi eylül gibi gidip her şeyini alalım kışlık bir şey bulamayız diye şimdi kasım nasıl olur onuda kestiremiyorum baya sıkıldım bu konuda ama en azından badilerinin uzun kollu olması lazım ama piyasada malesef şu anda çok az var hep kısa kollular.

canım çok güzelmiş ikea mı? bebişin kıyafetleri için mi aldınız? üstündeki tavşileri söylemiyorum bile onlara ayrı bayıldım:KK200:
İkea Kallax modeli canım, bunu oyuncakları ıvır-zıvırları için aldım , dolabı Hemnes -şifonyeri Malm- beşiğide Sundvik modeli. Çok hoş durdu şuan evimin en sevdiğim odası :D

Güle güle giydirin inşallah :)
Mamas papas olanlar var sanırım tulumlarda. İlk ceket de tanıdık geldi hatta :) eğer o markayı beğeniyorsan mağazası istanbul kadıköyde olan bir yer n11de satış yapıyor. Türkiye bayiliklerinden biriydi yanılmıyorsam, arada baya indirimli ürün bulabiliyorsun oradan. Ben mağazasına da gitmiştim, pazarlıkla daha uyguna almıştım. Bir de aklında olsun bazen jokerin internet sitesinde kampanyalar oluyor, mesela kızıma çok oldu alalı yanlış hatırlamıyorsam 30liraya önü işlemeli tulum almıştım aynı markanın. Maille bildirim geliyor kampanya olduğunda :)
Aşağılardaki 2li mavili altlar ile 2li mavi tulum da chicco sanırım. Aynı ürünleri oğluma almıştım. Chicco ürünlerinden memnundum ama sadece o ikili altta çok çabuk belden dikişleri attı, neden bilemiyorum. Sadece o üründe yaşadım bu sıkıntıyı ama..

Evet ilk 5 tanesi Mamas Papastan aldım, pamukları çok güzel yumuşacık. O ceketin iç kısmı bile yumuş yumuş. N11 den buldum bende hatta 2 tulum alıp bedenleri konusunda kararsız kalıp ertesi gün girip tekrar alayım dedim hepsi tekrar indirime girmiş 23 liraya bile tulum aldım Jokerde 100 liranın altına yok mamas papas ama arada bakıyorum denk gelirse alıcam. Diğerleri Chicco, 2'li altlar 12 liraya aldım sıkıntı da çıksa önemli değil yani. Havlusunu kullandın mı peki ön yüzünde bir katta müslin gibi bir bez kaplı ama bez sert ondan emin olamadım iade edicem.

İkea Kallax modeli canım, bunu oyuncakları ıvır-zıvırları için aldım , dolabı Hemnes -şifonyeri Malm- beşiğide Sundvik modeli. Çok hoş durdu şuan evimin en sevdiğim odası :KK70:
bende bilerek sordum genelde oyuncak için kullanılıyor ya:KK48: valla ikea çok kolaylık oldu gerçekten evimizin her şeyi:KK48: odası tamamlanınca atarsın valla ben bir türlü yatak odamı boşaltıpta bebişime yer açamadım ayrı oda olunca daha kolay olmuştur yerleşmesi:KK200:

Evet canım park yataklara ben de sıcak bakmıyordum pek ama mantıklı gelmeye başladı. 6 aydan sonra odalarını ayırmayı düşünüyorum ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama :)) 5 aya kadar tek park yatak alsam sonra odaları için ayrı yataklar alsam diye düşünüyorum. Sen ilk 5 aydan sonra ayrı park yataklarda mı yatırdın? Öyleyse ne kadar süre park yatakta yatabildiler?
Park yataklari 3yasa kadar kullanabiliyorlar normalde canim.ben bebekler icin annemin alt katina tasindim.baska bi sehirden geldim.bu evde sobali malesef. Oyle olunca.ayri odaya yatirm imkanim olmadi. Kiş boyu yere.serilip yattik :-) bu kista oyle idare edececegiz yine.senin odan musaitse 4,5ay kadar tek yatakta sonrasinda iki yataga gecebilirsin . Calistigim icinde Beslenme duzenleri olmuyor,slk uyaniyorlar diyede acikcasi bir yasa kadar alamazdim farkli odaya.ikizde cunku cok yoruyor hersey.o yuzden herseyin en kolayini dusunuyorduk

Ya tam aradigim urunler bende boyle yok kumastan yumusacik kiyafetler ariyordum hep saticinin adini yazabilir misin canim bende bir bakayim. Gerci daha kiyafet alisverisine cikmadim ama internetten gorup begenip gidip magazasina baktiklarim hep hayal kirikligiydi ozellikle mothercarenin urunleri hem asiri pahali hemde cok inceydiler

Canım ilk 5 tanesi mamas papas n11 mamaspapasstore diye bir kullanıcıdan denk geldi çok kalın oldukları söylenemez ama pamukları çok güzel yumuşacık ve mamas papas a göre acayip ucuz aldım. diğerleri Chiccodan trendyol kampanyasından. Bende markası, kumaşı belli olmayan şeyleri içime sindiremiyorum, ama şehrimdeki küçük küçük bebek mağazalarına gidince de hem markaları belli değil hemde acayip yüksek fiyatlar. O yüzden internetten almaya başladım yavaş yavaş. Uzun kol atlet carters da var ordan alıcam ama sizce yeni doğan 4 tane yeterli olur mu? kısa kollular 5 li oluyo birde 5 li yeni doğan mı almak gerekir?

Back