- 22 Kasım 2016
- 378
- 318
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
canımm çok güzeller nereden aldın acaba?
Canım ikizleri ilk neyde yatırdın? İlk aylar tek beşikte yatırmayı düşünüyorum. Bazı anneler birlikte yatıyor diyor bazıları yatıramadım diyor. Beşik konusunda karar veremiyorum bir türlü. Sen nasıl yaptın.Canim bir yasina kadar kullanabilirsinde bir yasindan sonra sanmiyorumdonmeye baslayinca tehlikeli oluyor. Ikizlerim suan 16aylik. Koltuk tepelerinde geziyoruz. O yuksekligi cok rahat tirmanabiliyorlar oyle dusun..dusmemeleri icin derin bi yatak lazim.yada direk yer yatagi tarzi bisey
Kraftin calipso model park yatagi var canim. En genis ebattaki park yataklardan.fazlasini hatirlayamayacagim ama 5 ay kadar ust kademede ikisini beraber yatirdim ben. Part yataklar estetik degil pek ama cok memnun kaldim.simdi birini katlayip kaldirdim depoda meselaCanım ikizleri ilk neyde yatırdın? İlk aylar tek beşikte yatırmayı düşünüyorum. Bazı anneler birlikte yatıyor diyor bazıları yatıramadım diyor. Beşik konusunda karar veremiyorum bir türlü. Sen nasıl yaptın.
Evet canım park yataklara ben de sıcak bakmıyordum pek ama mantıklı gelmeye başladı. 6 aydan sonra odalarını ayırmayı düşünüyorum ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama :)) 5 aya kadar tek park yatak alsam sonra odaları için ayrı yataklar alsam diye düşünüyorum. Sen ilk 5 aydan sonra ayrı park yataklarda mı yatırdın? Öyleyse ne kadar süre park yatakta yatabildiler?Kraftin calipso model park yatagi var canim. En genis ebattaki park yataklardan.fazlasini hatirlayamayacagim ama 5 ay kadar ust kademede ikisini beraber yatirdim ben. Part yataklar estetik degil pek ama cok memnun kaldim.simdi birini katlayip kaldirdim depoda mesela
e bebekte bebedorun setinde hem makas şeklinde olan hem normal olan hem de törpü var çok da pahalı değil, gayet iyi bence, bebek bakım seti mustela cok öneriliyo ama pahalı derseniz ki pahalı ,unibaby iyidir derler deneyimli anneler =)
Bu bebekler için olan örgü yumaklarının içinde neden hep akrilik yoğun yahu? Bir battaniye örgüsü için aradım, yüncülerin sitelerinden yumak içeriklerine baktım bebek serisi olanlarda yün oranı hep düşük. Ben pamuk veya yün oranı yüksek olsa daha sağlıklı olur diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Gittim %100 yün içerikli olan bir yumak aldım tanesi 10 lira olan
Giyim olarak aldıklarım da bunlar kızlar, aslında fiyatı baya yüksek bir marka ben baya uyguna buldum n11 den.
Ya tam aradigim urunler bende boyle yok kumastan yumusacik kiyafetler ariyordum hep saticinin adini yazabilir misin canim bende bir bakayim. Gerci daha kiyafet alisverisine cikmadim ama internetten gorup begenip gidip magazasina baktiklarim hep hayal kirikligiydi ozellikle mothercarenin urunleri hem asiri pahali hemde cok inceydilerGiyim olarak aldıklarım da bunlar kızlar, aslında fiyatı baya yüksek bir marka ben baya uyguna buldum n11 den.
valla canım ablamda aynısını dedi eylül gibi gidip her şeyini alalım kışlık bir şey bulamayız diye şimdi kasım nasıl olur onuda kestiremiyorum baya sıkıldım bu konuda ama en azından badilerinin uzun kollu olması lazım ama piyasada malesef şu anda çok az var hep kısa kollular.Arkadaşlar günaydın... Giysi alımı için ben sonbaharı bekliyordum mevsimlik şeyler çıksın diye ama şimdiden alsam da olur mu ki? Sanki şimdi alırsam yazlık kaçacakmış gibi bir hisse kapılıyorum. Gerçi giyeceği de 2 tulum patik vs ne kadar kışlık olabilir emin değilim :)
canım çok güzelmiş ikea mı? bebişin kıyafetleri için mi aldınız? üstündeki tavşileri söylemiyorum bile onlara ayrı bayıldımOğluşun odası hazır:) kendisini bekliyoruz, ama zamanında
İkea Kallax modeli canım, bunu oyuncakları ıvır-zıvırları için aldım , dolabı Hemnes -şifonyeri Malm- beşiğide Sundvik modeli. Çok hoş durdu şuan evimin en sevdiğim odasıcanım çok güzelmiş ikea mı? bebişin kıyafetleri için mi aldınız? üstündeki tavşileri söylemiyorum bile onlara ayrı bayıldım
Güle güle giydirin inşallah :)
Mamas papas olanlar var sanırım tulumlarda. İlk ceket de tanıdık geldi hatta :) eğer o markayı beğeniyorsan mağazası istanbul kadıköyde olan bir yer n11de satış yapıyor. Türkiye bayiliklerinden biriydi yanılmıyorsam, arada baya indirimli ürün bulabiliyorsun oradan. Ben mağazasına da gitmiştim, pazarlıkla daha uyguna almıştım. Bir de aklında olsun bazen jokerin internet sitesinde kampanyalar oluyor, mesela kızıma çok oldu alalı yanlış hatırlamıyorsam 30liraya önü işlemeli tulum almıştım aynı markanın. Maille bildirim geliyor kampanya olduğunda :)
Aşağılardaki 2li mavili altlar ile 2li mavi tulum da chicco sanırım. Aynı ürünleri oğluma almıştım. Chicco ürünlerinden memnundum ama sadece o ikili altta çok çabuk belden dikişleri attı, neden bilemiyorum. Sadece o üründe yaşadım bu sıkıntıyı ama..
bende bilerek sordum genelde oyuncak için kullanılıyor yaİkea Kallax modeli canım, bunu oyuncakları ıvır-zıvırları için aldım , dolabı Hemnes -şifonyeri Malm- beşiğide Sundvik modeli. Çok hoş durdu şuan evimin en sevdiğim odası
Park yataklari 3yasa kadar kullanabiliyorlar normalde canim.ben bebekler icin annemin alt katina tasindim.baska bi sehirden geldim.bu evde sobali malesef. Oyle olunca.ayri odaya yatirm imkanim olmadi. Kiş boyu yere.serilip yattikEvet canım park yataklara ben de sıcak bakmıyordum pek ama mantıklı gelmeye başladı. 6 aydan sonra odalarını ayırmayı düşünüyorum ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama :)) 5 aya kadar tek park yatak alsam sonra odaları için ayrı yataklar alsam diye düşünüyorum. Sen ilk 5 aydan sonra ayrı park yataklarda mı yatırdın? Öyleyse ne kadar süre park yatakta yatabildiler?
Ya tam aradigim urunler bende boyle yok kumastan yumusacik kiyafetler ariyordum hep saticinin adini yazabilir misin canim bende bir bakayim. Gerci daha kiyafet alisverisine cikmadim ama internetten gorup begenip gidip magazasina baktiklarim hep hayal kirikligiydi ozellikle mothercarenin urunleri hem asiri pahali hemde cok inceydiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?