- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Güzel görünüyor canım odanın diğer bölümlerini de görebilecek miyiz acaba merak ettim : ) ay oda yapabilenlere çok özeniyorum keşke evim müsait olsaydı da ben de oda yapabilseydim bebişime.Oğluşun odası hazır:) kendisini bekliyoruz, ama zamanında
Eline saglik canim gule gule kullanin insallah :) hangi marka model ip kullandin kac tane ip gitti toplam :)Eki Görüntüle 2025916 Eki Görüntüle 2025915 Kızlar sonunda battaniyem bitti beraberinde bende bittim sıkıldım ya
Odadan odaya gitmeye üşeniyorum o kadar yorgunum bugünGüzel görünüyor canım odanın diğer bölümlerini de görebilecek miyiz acaba merak ettim : ) ay oda yapabilenlere çok özeniyorum keşke evim müsait olsaydı da ben de oda yapabilseydim bebişime.
Sağol canım alize ve nako kullandımEline saglik canim gule gule kullanin insallah :) hangi marka model ip kullandin kac tane ip gitti toplam :)
Eline saglik canim tekrar cok guzel olmus :) Annem de kare desenini yapti canim kalplisini de yapalim diyorum alize happy baby ile yapmis annem de :)bizimki gorsellerde pembe beyaz olan digeri de kalpli yapacagimizin renkleri :)Sağol canım alize ve nako kullandım
Sarı 2 adet, beyaz 2.5 ve ben vizon 2,5 adet gitti
Bizim şansımıza belki de öyle oldu yaptığımız ilk ve son alışverişti :)) 6 dolara da fiyatı güzel canimaaa.. ben hiç sorun yaşamadım. burda iş yerinde erkek arkadaşlar da bi sürü elektronik şey getirtiyolar onlarda da bişe olmadı. belki o satıcı sorunluysa. olmaz diye de bişe yok da 6 dolar olduğu için o riski alabilirim sanırım. ama kullanışlılığından emin olamadım. burdan hiçbi şekilde o fiyata alamam galiba.
Teşekkür ederim canım anneninde ellerine sağlık çok beğendim sağlıklı günlerde kullansın bebeğin inşallahEline saglik canim tekrar cok guzel olmus :) Annem de kare desenini yapti canim kalplisini de yapalim diyorum alize happy baby ile yapmis annem de :)bizimki gorsellerde pembe beyaz olan digeri de kalpli yapacagimizin renkleri :)
Ben de tesekkur ederim canim :)Bu ipler tuysuz oluyormus canim agzina almasi iyi olmaz tabi ama alsa da tuyu kili yok o kadar guzel ipler ki hem yumusak hem de saglikli:) kalpli yaptigimiza biz de astar diktirelim diyoruz biri astarsiz biri astarli olsun:)bir tane de kadife yunlerden ordu annem o da cok guzel oldu yumusacik:)Teşekkür ederim canım anneninde ellerine sağlık çok beğendim sağlıklı günlerde kullansın bebeğin inşallah
Kalplinin de renklerini çok beğendim cıvıl cıvıl
Bayağı ağır bi battaniye çok sıcak tutar bebişlerimizi içine pamuklu bir kumaştan astar diktircem sonuçta yün ip ağzına falan girmesin
Benim iplerde bebek içindi benim ıslak yüne fena takıntım var yazamıyorum bile ağzı değse falan bi tuhaf oluyorum ayy şuan oldum bile düşünmek bile yettiBen de tesekkur ederim canim :)Bu ipler tuysuz oluyormus canim agzina almasi iyi olmaz tabi ama alsa da tuyu kili yok o kadar guzel ipler ki hem yumusak hem de saglikli:) kalpli yaptigimiza biz de astar diktirelim diyoruz biri astarsiz biri astarli olsun:)bir tane de kadife yunlerden ordu annem o da cok guzel oldu yumusacik:)
Dogrudur canim ben de huylanirim yun kazaktan falan insallah bebislerimiz sever battaniyelerini:)Benim iplerde bebek içindi benim ıslak yüne fena takıntım var yazamıyorum bile ağzı değse falan bi tuhaf oluyorum ayy şuan oldum bile düşünmek bile yetti
Ben ahşap kapı süslerini çok beğeniyorum canım. instada satışları var istersen bir de onlara bak. Erkek bebek içinde çok hoş şeyler var.Erkek bebekler için doğru dürüst kapı süsü yok yahu =)
Varsa öneriniz alırım nasıl birşey düşünüyosunuz?
Bi bunu bulabildim sipariş vericem sanırım, 100 TL imiş fiyatı
fiyat bilgisi aldın mı canım
Erkek bebekler için doğru dürüst kapı süsü yok yahu =)
Varsa öneriniz alırım nasıl birşey düşünüyosunuz?
Bi bunu bulabildim sipariş vericem sanırım, 100 TL imiş fiyatı
fiyat bilgisi aldın mı canım
çok fazla ya 350 tl =) gerek yok o kadarBen bir tanesine bayıldım ama fiyatı 350 liraÇok değil mi yaa.
bu da çokmuşBen sormuştum. Tek isme 175 2 isme 200 diyor bu satıcı.
bu da çokmuşkeçe sipariş vericem o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?