• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

maşallah ne güzel bir hastane çıkışı:KK36: ben bebeğimle takım olsun istiyorum hastane çıkışını ve lohusa takımımı nasıl bulurum acaba:KK64:
Ben bir tane daha alıcam hastanede ilk gün kullanmak için. Onu da mint yeşili kurdeleli ve taçlı istiyorum. Aynı renkte de lohusa pijaması almayı düşünüyorum

Ben bir tane daha alıcam hastanede ilk gün kullanmak için. Onu da mint yeşili kurdeleli ve taçlı istiyorum. Aynı renkte de lohusa pijaması almayı düşünüyorum
bende desen olarak bulamazsam renk olarak tutturacağım olmadı:KK48: ya hu bir sürü bebek anne piyasası var biride düşünememiş mi takım hastane çıkışı yapmayı:KK70:

canım bende almaya niyetlendim ama vazgeçtim şimdi bizim bebişler kış bebesi olacak yağmurda çamurda dışarı bebek arabasıyla çıkarabilir miyiz acaba? travel sisteminde cazibesi bana minik pusetini ayrı takmamız kendimize dönük taşımamız gibi geliyor:KK36:minicik bebeği de poşete sarılmış gibi yağmurlukla sıkmak istemiyorum ay ne zormuş bu işler düşün düşün çıkamıyorum işin içinden sanırım ben hiç bişi alamayacağım:KK70:
valla ben mersinde olduğum için buralarda pek yağmur soğuk olmuyor kuzum o yüzden evde duracağımı sanmıyorum mutlaka çıkarız gezmelere biz :):) puseti geniş baya o yüzden çok rahat yatar zaten büyüyene kadar.

valla ben mersinde olduğum için buralarda pek yağmur soğuk olmuyor kuzum o yüzden evde duracağımı sanmıyorum mutlaka çıkarız gezmelere biz :):) puseti geniş baya o yüzden çok rahat yatar zaten büyüyene kadar.
gerçi İzmir de de pek olmaz ama ay ne bileyim hep aklıma şöyle sahilde güneşli havada bebişimi rahat rahat gezdiririm düşüncesi vardı geçen gün düşününce baya üzüldüm kış bebesi olacak yavrum diye:işsiz:

gerçi İzmir de de pek olmaz ama ay ne bileyim hep aklıma şöyle sahilde güneşli havada bebişimi rahat rahat gezdiririm düşüncesi vardı geçen gün düşününce baya üzüldüm kış bebesi olacak yavrum diye:işsiz:

Bende bebek arabası konusunda kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım kış bittikten sonra alırım hem çok bayır benim buralar kışın olmaz hemde eşim kışı geçirelim sonuçta arabada var bir yere gitmek istediğimizde...

Bende bebek arabası konusunda kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım kış bittikten sonra alırım hem çok bayır benim buralar kışın olmaz hemde eşim kışı geçirelim sonuçta arabada var bir yere gitmek istediğimizde...
sanırım bende öyle yapacağım hatta nisanda alabilirim diye düşündüm ama bakalım kısmet.

Kızlar lohusa gecelikleri ve pijamalarınızı nasıl almayı tasarlıyorsunuz? Ben ilk doğumumda gecelik götrdüm hastaneye, iki gecelik bir de spor pijama takımı almıştım. Eve gelince çok üşüdüm geceliği çıkardım iyiki pijama da almışım. Hastanede gecelikle koridorda yürümek sevimsiz oluyor. Mutlaka pijamanız olsun. Kısa kollu modeller çok şık ama biz uzun kollu mu alsak üşürmüyüz bilemedim
bir garip oblomov bir garip oblomov pijama baktığımız mağazalardan haberdar edelim birbirimizi.

Kızlar lohusa gecelikleri ve pijamalarınızı nasıl almayı tasarlıyorsunuz? Ben ilk doğumumda gecelik götrdüm hastaneye, iki gecelik bir de spor pijama takımı almıştım. Eve gelince çok üşüdüm geceliği çıkardım iyiki pijama da almışım. Hastanede gecelikle koridorda yürümek sevimsiz oluyor. Mutlaka pijamanız olsun. Kısa kollu modeller çok şık ama biz uzun kollu mu alsak üşürmüyüz bilemedim
bir garip oblomov bir garip oblomov pijama baktığımız mağazalardan haberdar edelim birbirimizi.

canım ben instagramda bir sayfayı takip ediyorum hem pijama hemde gecelik takım sabahlığı da var o tarz bir şeyler bakarım bende hangisi işime gelirse onu giyerim diyorum birde sanırım uzun kollu alırım. sen deneyimlisin insanın içi boşalınca üşüyor diyorlar ama bilemiyorum:KK64: belki bir tanede polar sabahlık alırım

kemeraltında arkadaşım çalışıyor sanırım sibel iç çamaşırına geçti orda güzel uygun bir şey bulursam ordan alırım diyorum sana da yazarım canım

Teyzeleri biz de ufak tefek birşeyler aldık:)

Eklentiler

• IMG_1762.JPG
    IMG_1762.JPG
    50,9 KB · Görüntüleme: 148
Ben 3 takım aldım canım birisi hem pijaması hem geceliği ve sabahlığı olan bir takım. Diğeri spor bir gecelik ve sabahlık. Bir pijama takım ve polar bir gecelik daha almayı düşünüyorum uygun bulursam. Aldıklarımı boyner den almıştım kış sonu indirimindeydiler ara sıra bakmak iyi olur diye düşünüyorum lohusa modelleri oluyor.

ben oda yapamayacağım bebeğime yeterli odam yok. o nedenle bende yatak odama ikeanın beşiklerinden almak istiyorum idareten ama eşimi kandıramadım henüz pek pimpirikli beyfendi bakalım inşallah istediğim gibi olur her şe
ben oda yapamayacağım bebeğime yeterli odam yok. o nedenle bende yatak odama ikeanın beşiklerinden almak istiyorum idareten ama eşimi kandıramadım henüz pek pimpirikli beyfendi bakalım inşallah istediğim gibi olur her şey
bir garip oblomov bir garip oblomov canım aynı şekilde bende oda yapmayacağım, yatak odama ona bir beşik alacağım, kız kardeşim ikeanın beşiğini verecek, çok düşünüyorum sadece o yeter mi, yoksa sallanan birşey almak daha mı iyi olur diye, çok kararsız kaldım. :bicak:

bir garip oblomov bir garip oblomov canım aynı şekilde bende oda yapmayacağım, yatak odama ona bir beşik alacağım, kız kardeşim ikeanın beşiğini verecek, çok düşünüyorum sadece o yeter mi, yoksa sallanan birşey almak daha mı iyi olur diye, çok kararsız kaldım. :bicak:

canım ben sepet beşiklerden de istiyorum odalar arası dolaştırabilirim diye salonda tv falan izlerken iyi olur yanı başımda uyur yavrum

canım ben sepet beşiklerden de istiyorum odalar arası dolaştırabilirim diye salonda tv falan izlerken iyi olur yanı başımda uyur yavrum
Salonda mutfakta yanında olması için ev tipi anakucağı çok işe yarıyor. Bizim park yatak tekerlekliydi biraz büyüyünce onu gezdrmeye başladık odalar arasında. Ama daha minikken anakucağı süper.

Salonda mutfakta yanında olması için ev tipi anakucağı çok işe yarıyor. Bizim park yatak tekerlekliydi biraz büyüyünce onu gezdrmeye başladık odalar arasında. Ama daha minikken anakucağı süper.
Canim ben yataga alissin diye yatak disi bir yerde yatirma taraftari degilim ablam cok zorlugunu cekti. Ama biraz buyudugunde dusunuyorum anakucagina koymayi.

Kızlar Ne güzel şeyler almışsınız maşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun
Ben 6-7 aylarda düşünüyorum o zamana kadar ufak tefek espirili şeyler bulursam alırım

Ayy bende artık başlamak istiyorum maalesef ayın 15 ine kadar beklicem kesinleşmedi bı turlu cinsiyetimiz dayanamam ama kesin alırım hem kız hem erkeğe uygun biseyler :D

Back