2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Merhaba güzel anneler. Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah. Ben de geçen hafta çarşamba günü öğrendim bir oğlumun olacağını. Hemen o heyecanla ebebekten çıtçıtlı tulum aldım. Bugün de çok yakın bir arkadaşım bir yenidoğan seti almış anneler günü için. Bunlar dışında ben daha birşey almaya başlamadım. Çok hevesleniyorum ama daha erken diye kendimi geri çekiyorum.

Aldıklarımızın hepsini sağlıkla mutlulukla giydirelim yavrularımıza. Öpüyorum hepinizi

Merhaba güzel anneler. Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah. Ben de geçen hafta çarşamba günü öğrendim bir oğlumun olacağını. Hemen o heyecanla ebebekten çıtçıtlı tulum aldım. Bugün de çok yakın bir arkadaşım bir yenidoğan seti almış anneler günü için. Bunlar dışında ben daha birşey almaya başlamadım. Çok hevesleniyorum ama daha erken diye kendimi geri çekiyorum.

Aldıklarımızın hepsini sağlıkla mutlulukla giydirelim yavrularımıza. Öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun cnm. Setin fotoğrafını eklersen bizlere de fikir olur

Kızlar şu kral tacı taş süslemeli zıbın tulum takımlar var ya son dönemin modası, onlardan bakmaya başlayacağım. Ama bazıları çok abartılı fiyonklu vs. Özel yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik hazır almak niyetindeyim. Hangi markaların bu tip modelleri güzel? Bakanlar, rastlayanlar fikrini paylaşabilir mi??

Kral tacı ve taşlı modeller istanbul eminönünde çokça var, marka olarak bilemiyorum. Ama papyonlu yelekli gibi minyatür kıyafet tarzında düşünürsen mamas papas ve idil baby önerebilirim.

Kral tacı ve taşlı modeller istanbul eminönünde çokça var, marka olarak bilemiyorum. Ama papyonlu yelekli gibi minyatür kıyafet tarzında düşünürsen mamas papas ve idil baby önerebilirim.
Eminönüne çok gidesim var zaten cnm izmirdeyim ben de. Burada da mutlaka vardır ama çıkıp bakamadım vaktim olmuyor. Yazın vaktim olduğunda detaylı ararım diye düşünüyorum. İdil baby modellerine bakıcam netten

merhaba kızlar;
benim de kızım olacak, ben zaten 3 aydır unisex bişiler alıyordum zaten , neler aldığıma gelince; m and spencer dan tulumlar aldım yüzde %70 indirim vardı(bebek bölümü ürünlerini çok beğeniyorum tamamen pamuk), onun dışında bolca zıbın aldım kısa kollu uzun kollu ve askılı, pijama takımları aldım , alt pijamalar, kapişonlu bluzlar aldım, Carters den aldım, yumuşacık yerleri var. Kafaya geçirmeli havlu seti aldım markasını bilmiyorum , önlük aldım limon company , geçen gün phillips avent cam 0-6 aylık biberon aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine, birde yine aynı marka emziklerden aldım :) hastane çıkışı almadım, yeni doğan bebek kıyafeti almadım , sadece güzel içime sinen modern bi hastane çıkışı istiyorum araştırıyorum, foto çekimi için güzel bişey olsun diye, birde bebekler çok hızlı büyüdüğü için arkadaşım 0-3 ay pek alma sen 6 aydan başla çocuk uzun olur demişti, birazda o sebepten sanırım, ben 1,76 boyum eşim de 1,90 bebek de uzun boylu gidiyor, o yüzden standart boylar olmayabilirmiş, sizde ona göre bakın, çok küçük kıyafet almamaya çalışın, bundan sonra bebek için , araba koltuğu, bebek arabası, beşik, titreşimli ana kucağı ve diğer ürünleri alacağım, en masraflı gurup bunlar sanırım, birde arkadaşım buhar makinası al demişti, ben onu kışın kendim için almıştım , sık sık burnum tıkandığı için onu da almanızı tavsiye ederim bayağı işime yaradı, devamlı kullanıyorum, bebek için de şartmış. Onun dışında bebek için nevresim battaniye, yün hırkalar yelekler işini annem ve ablam tamamlıyor, aklıma geldikçe yazarım, öperim çok

Dayanamadım ilk giysimizi aldım image.jpg

Merhaba güzel anneler. Arkadaşımın aldığı set Tchibo'dan organik pamuklu, yenidoğan seti. O kadar yumuşak ki anlatamam. Bir de resimdeki kutuyla geliyor. Sonrasında da oğlumun kremlerini koymak için kullanıcam kutuyu. Diğer tulumu da ben aldım e-bebek'ten.

Eklentiler

• yenidoğan seti.JPG
    yenidoğan seti.JPG
    29,9 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_1268.JPG
    IMG_1268.JPG
    48,7 KB · Görüntüleme: 126
İçine sinen alabilirim dediğin bir model varmı cnm? Ben kızımda minidamlanın hastane çıkış setini almıştım çok çok memnun kaldım. İdil baby de güzel. Bebitofun da şirin modelleri var

valla canım ben internetten hastane çıkışı yazarak baktım ve hep kız modellerine gitti gözüm özellikle mini mini çiçekli güllü takımlar buldum bayıldım markaları nedir ne değildir hiç bilmiyorum görseller çok güzel ama cinsiyet belli olsun kız ise kesin o tarz bir şeyler düşünüyorum:KK48: dediğin markalara da bakarım teşekkür ederim:KK200:

Merhaba güzel anneler. Arkadaşımın aldığı set Tchibo'dan organik pamuklu, yenidoğan seti. O kadar yumuşak ki anlatamam. Bir de resimdeki kutuyla geliyor. Sonrasında da oğlumun kremlerini koymak için kullanıcam kutuyu. Diğer tulumu da ben aldım e-bebek'ten.
aman küçük adammış:KK48: yesinler kıyafetlerini maşallah canım hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah:KK36:

Kızlar günaydın hediyelerimiz gelmeye devam ediyo simdiden. bunlar nasil ben bayıldim :) cok tatlilar bir anca dogsun kuzum miss kokulum...

Eklentiler

• IMG-20170519-WA0005.jpg
    IMG-20170519-WA0005.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG-20170519-WA0010.jpg
    IMG-20170519-WA0010.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG-20170519-WA0011.jpg
    IMG-20170519-WA0011.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG-20170519-WA0008.jpg
    IMG-20170519-WA0008.jpg