merhaba kızlar;
benim de kızım olacak, ben zaten 3 aydır unisex bişiler alıyordum zaten , neler aldığıma gelince; m and spencer dan tulumlar aldım yüzde %70 indirim vardı(bebek bölümü ürünlerini çok beğeniyorum tamamen pamuk), onun dışında bolca zıbın aldım kısa kollu uzun kollu ve askılı, pijama takımları aldım , alt pijamalar, kapişonlu bluzlar aldım, Carters den aldım, yumuşacık yerleri var. Kafaya geçirmeli havlu seti aldım markasını bilmiyorum , önlük aldım limon company , geçen gün phillips avent cam 0-6 aylık biberon aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine, birde yine aynı marka emziklerden aldım :) hastane çıkışı almadım, yeni doğan bebek kıyafeti almadım , sadece güzel içime sinen modern bi hastane çıkışı istiyorum araştırıyorum, foto çekimi için güzel bişey olsun diye, birde bebekler çok hızlı büyüdüğü için arkadaşım 0-3 ay pek alma sen 6 aydan başla çocuk uzun olur demişti, birazda o sebepten sanırım, ben 1,76 boyum eşim de 1,90 bebek de uzun boylu gidiyor, o yüzden standart boylar olmayabilirmiş, sizde ona göre bakın, çok küçük kıyafet almamaya çalışın, bundan sonra bebek için , araba koltuğu, bebek arabası, beşik, titreşimli ana kucağı ve diğer ürünleri alacağım, en masraflı gurup bunlar sanırım, birde arkadaşım buhar makinası al demişti, ben onu kışın kendim için almıştım , sık sık burnum tıkandığı için onu da almanızı tavsiye ederim bayağı işime yaradı, devamlı kullanıyorum, bebek için de şartmış. Onun dışında bebek için nevresim battaniye, yün hırkalar yelekler işini annem ve ablam tamamlıyor, aklıma geldikçe yazarım, öperim çok