2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar günaydın. alıntılayıp cevap yazamadıklarım çok teşekkür ederim darısı bekleyenlere olsun inşallah.
bir gün bir güne uymuyor bugün berbat kalktım hiç keyfim yok. perşembe cuma işyerin de en yoğun günler seyahatten pazarlamacılar geliyor curcuna oluyor şirkette:KK43: sayfalar arası gezerken bile başım dönüyor. yeni gelen oldu mu liste için bilgi yazdıran oldu mu göremedim kusura bakmayın

Kızlar yediklerimi paylaşcam hakkınızı helal edin bi kaç gün beni idare ederseniz düzenimi oturtmuş olurum
Bu sabah 64.8 kg dım dün biraz dikkat etmem bile 1 kiloyu hemen götürdü büyük ihtimal kilo değildi o anlamda verememiştim zaten hemen nasıl aldığıma
Bir haşlanmış yumurta
İki domates
İki kibrit kutusu kadar beyaz peynir
8 siyah zeytin
1 simit
Kahvaltı öncesi bir dilim ayva midem bulanıyordu

Canlar günaydın keseyi net göremedik doktor daha erken haftaya perşembe gel Dedi o zaman net görürüz Dedi bi karaltı halinde bi şey var büyük ihtimal burda Dedi 5. Haftaya Yen'i girdim bugün aceleci davrandım haftaya kadar sabretsem artık bakalım bebişim benimle kalsın

Kızlar yediklerimi paylaşcam hakkınızı helal edin bi kaç gün beni idare ederseniz düzenimi oturtmuş olurum
Bu sabah 64.8 kg dım dün biraz dikkat etmem bile 1 kiloyu hemen götürdü büyük ihtimal kilo değildi o anlamda verememiştim zaten hemen nasıl aldığıma
Bir haşlanmış yumurta
İki domates
8 siyah zeytin
1 simit
Canım afiyet olsun, bence yediklerin gayet normal ama benden sana tavsiye çok canın çekmediği sürece simit gibi çok kalorili şeyler yeme, onun yerine 2 3 dilim çok tahilli ekmeği tavsiye ederim..

Canlar günaydın keseyi net göremedik doktor daha erken haftaya perşembe gel Dedi o zaman net görürüz Dedi bi karaltı halinde bi şey var büyük ihtimal burda Dedi 5. Haftaya Yen'i girdim bugün aceleci davrandım haftaya kadar sabretsem artık bakalım bebişim benimle kalsın. Bir daha ki sefere idrara sıkışık git canim o zaman daha net gorunuyor kese

Selam hanımlar... 5 senedir çocuk istiyoruz. Nasip olmadı. Eşimin morgolojisi %2 ileri hareket %15idi ve bnde de PCOS vardı.
15 şubat son adet tarihim. 19 undan bailayarak günde 2 adet toplam 6 gün letu kullandım. 28 şubat ve 1 martta ilişki oldu.
14 mart saat 11 de kan verdim tam adet günümde yani 109.62 çıktı.
Kimyasal mı diye korkuyorum. İlk kez yaşadım hamilelik hissini. İştahım yok uykum var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var. Dr.um crinone jel verdi. 2 gün ara ile beta hcg testi yap dedi. Şuan çok fenayım. Çok ama çok stresliyim. Sizden de 2 günde bi beta hcg istediler mi. Ve adet günü değeriniz neydi. Nolur cevapsız bırakmayın beni. Deli olacam.

canım stres yapma herkesten istiyor doktor 2 günde bir kan testi. benim adetten 2 gün önce 108,5 adet günü 341,1 çıktı ama bu demek değil ki senin değerin düşük. 20ile bile öğrenenler var ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyorlar. sakın kötü şeylere odaklanma kolay değil hepimiz ara ara stres yaşıyoruz ama kendini de teselli etmen lazım bol bol dua et.

Bir haşlanmış yumurta
İki domates
8 siyah zeytin
1 simit

simit yememeye gayret et çünkü hem pekmeze batırılır hemde üstünde susam var ayrıca beyaz unlu kalorisi her anlamda fazla. bir iki dilim kepek ekmeği ya da cavdar ekmeyi yemeye çalış. maşallah güzel kahvaltı yapmışsın ben bir bardak sür yarım dilim ekmek ve yumurtamın yarısını yiyebildim zorla.2 dilim peynir vs hak getire:KK70:zeytin zaten tuzluysa da çok kilo yapar. çok tüketmemeye bak zeytinide

merhaba,ben de katıldım aranıza. herkese hayırlı olsun. ben henüz doktora gitmedim kese görünür mü görünmez mi emin olamadım,yarın gitmeyi düşünüyorum. inşallah görebilirim. ailelere keseyi gördükten sonra söyleyelim dedik. sabırsızlanıyorum :)

X