2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tatlım günlük pedi pek önermiyolar onun yerine çamaşırını sık değiştirsen çözüm olmaz mıydı senin için..

Damar atmasi olmayabilir ayni benimkide bazen oyle oluyo hatta bugun doktor bakarken hareket etti ayni anda karnimda hissettim pıt pit diye

tatlım günlük pedi pek önermiyolar onun yerine çamaşırını sık değiştirsen çözüm olmaz mıydı senin için..
Canm zaten değiştiriyorum ama çalışıyorum en az 7-8 saat ev dışındayım çamaşır değiştirme şansım yok günlük pedi de Pamuklu hava alanından kullanıyorum onu da işte, evde hiç kullanmam keşke hiç kullanmasam ama akıntım çoğaldı gebelikten ötürü ve çok sık wc ihtiyacımız oluyor malum kötü hissediyorum diğer türlü

Ayy bende erkekse eger oyle dusunuyorum. 3 gunluk olduktan sonra sunnet ediyorlarmis sanirim arastirmadim ama oyle duymusum bir yerden. Birde bebekken henuz sinirleri tam gelismeden sunnet edilirse agrida fazla hissetmiyormus.

Ayy cok guzelller. Ben kizima blogger acmistim. Gebeligimi ogrendigim gunden beri ozel anilari oraya yaziyorum. Gebelikte yasadiklarimi hislerimi dogum anini sonrasinda ilklerini bizim icin ozel olan her anini hala yazmaya devam ediyorum. Anne olacagi zaman soylerim ve acar okur diye dusunuyorum. Fotograf albumude yaptim yine blogger uzerinden:))

Yapamıyorum ki elimde değil midem arıyor artık düşünmekten nasıl yarın olur ki
Canim uzulmemeye calis nolur sabrinin sinu selamet olur insallah. Hem bi de soule dusun. Hadi hersey nornalse suan bosuna bebegini uzuyorsun. Daha ortada neyin ne oldugu belli degil. Insallah yarin guzel haberler alacaksin

kızlar selam, bende saç boyatma konusunda fikrinizi alacaktım röfle diplerim acayipp geldii , 4. aydan sonra yine bişiler yapmamak içn kendimi zor tutuyorum , fikir lütfenn...

kızlar selam, bende saç boyatma konusunda fikrinizi alacaktım röfle diplerim acayipp geldii , 4. aydan sonra yine bişiler yapmamak içn kendimi zor tutuyorum , fikir lütfenn...
bende sarı saçlarımı özlediğimden fotomu değiştirdim bakıp bakıp iç geçiriyorum ben boyatmayı kesinlikle düşünmüyorum doğumdan sonra belki

Ben normal dogum yaptim dikislerime benim hic bakmadilar. Sadece her geldiklerinde ne kadar surede ped degistiriyorsun diye soruyorlardi.
Aaaaaa brnimki hic oyle degildi canim ya odaya gectim bide benim dikislerim cok vardi altan afedersiniz ama altan parmakliyo bakiyo kac santim kapanmis ama o son esna cok zor oluyo :-(

evet canım özellikle fotoğrafını görünce senden de fikir almak istemiştim , organik falan yapıyor musun birşeyler diye , peki tatlım teşekkr ettim.

yok canım foto yeni değil. ben hiç organik boyatmadım. ama şu an hiç düşünmüyorum dibimde bir sürü beyaz olmasına rağmen bu dönemde doğal halime dönüş yaşamak istiyorum ama burda boyatan vardı sanki masal_41 canım sen mi boyatmıştın saçını?

Ben
İki kez dip boyası yaptım şimdiye kadar

İnşallah canım nasıl üzdüm hemde 4 gündür vitamin ilacını içmiyorum Yeni farkettim bişey olmaz dimi

Kızlar merhaba, 3 gün sonra kendime geldim çok şükür. Sağlık gibisi yok gerçekten. Sancılarım geçti çok şükür. Sabah doktora gittik apandist çıkmadı rahat bir nefes aldım. Miyom dejenerasyonu yaşadım büyük ihtimal. Bu miyomlar beni zorlayacak sanırım. İnşallah bebeğime zarar vermezler. Bu arada cinsiyetini öğrendik. Erkek annesi oluyorum @bir garip oblomov listeye eklersin canım. Darısı sana ve merakla cinsiyet bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah

Evt cnm boyattim dr.16.haftadan sonra serbest dedi.

Anladım tatlım, haklısın..

Bana doktorum kullanmak zorunda kalırsan %100 pamuk olan organik ürünleri tercih et demişti. Eczanelerde farklı markalar satılıyor. Ben yanıma temiz çamaşır alıyorum, çünkü oğlumda organik pamuk dediklerini kullanmış olmama rağmen mantar problemim olmuştu. Bir arkadaşım kesilmiş sargı bezleri var ya eczanelerde, onlardan alıp içerisine de pamuk koymamı önermişti. Eski usül günlük ped yani :) dene istersen :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…