2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Amin tatlım çok sağol.. Sen nerde oturuyosun ve hangi doktora gidiyosun? Valla Allah burada kalanlara da yardım etsin gerçekten çok zor, o sur olaylarında insanları göç ettirdiler Allah ın cezaları, çok üzülmüştüm..

C
Canım hiç üzülme keşke benim miyomlarımda senin gibi küçücük olsa. Benim en büyük miyomum 12 cm.olmuş yani bebeğimden büyük miyomum var en küçüğü 4,5 cm. Zavallı bebeğim miyomların arasında kalmış rahim dışındalar Allahtan. Doktorum yapacak bişey yok dedi şuan.Böyle takip edeceğiz dedi. Yani anlayacağın zor bir hamilelik süreci beni bekliyor. 9 ayı nasıl tamamlarım bilmiyorum. Allah'ın takdiri artık dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim ben bildindik biryerde oturdudum olaylarin ana noktasinda baglarda o enson olaylardan dolayi bende goc ettim diclekente tasindim ben simdi yasam (baglar ) hastanesine gidiyorum suat hocaya ondan cok memnunum

Canım çok sevindim apandisit olmamasına. Miyomlar da inşallah zorlamaz seni doğum sonuna kadar. Topice bir erkek daha geliyor demek :) maşallah

evet bende telaştayım keşke vitamin verseydi diye ben düzenli beslenemiyorum çünkü çalıştığım için evde olsam istediğim gibi hazırlar yerim ama iş yerinde nerde burda bulantım var folik asiti bıraktın diyen biri vardı ona bile çok üzülmüştüm zor ama kendimizi zorlamamız lazım ya da alternatifler üretmek gerekiyor biz sağlıklı olacağız ki bebişimizde sağlıkla gelsin dünya ya

Ay kiyamam yavrucuk sıkışıp kalmış hamilelikte mi bu kadar aşırı büyüdü? Öncesinde tespit edildi mi, bi tedavi gördünüz mü? Bence gebelik takibinizi de bu konuda uznan veya bir perinatologa yaptırın. Gerçekten buyuklermis, bebek buyudukce sorun olabilir. Zaten bi sure sonra bebek buyudukce miyomlari goremiyorlar ultrasonda. O zaman ne oluyor

Evet canım sırtüstü yatınca pıt pıt atıyor. Birde ben yavaş yavaş hissetmeye başladım 3.gebelik olunca malum erken hissediliyor üstüne birde zayıfım. Net anlayabiliyorum bebek olduğunu hafif hafif başladık bakalım. Sırt üstü yatınca hemen belli ediyor kendini. Annecik yatsa da ben başlasam der gibi :)

Canim ben bildindik biryerde oturdudum olaylarin ana noktasinda baglarda o enson olaylardan dolayi bende goc ettim diclekente tasindim ben simdi yasam (baglar ) hastanesine gidiyorum suat hocaya ondan cok memnunum
Ohh şimdiki yerin çok güzelmiş.. Biz de bağlardayız ama biz lojmanda olduğumuz için bi yere gitme durumumuz olmadı.. Geçen sene hep bomba ve çatışma sesleriyle yatıp kalktık, Allah zalime fırsat vermesin ne diyim.. Neyse ki siz biraz uzaklasabilmisiniz.. Hayırlısı olsun canim, inşallah bundan sonra barış içinde güzel bi diyarbakırda yaşarsınız..

Tamam kızlar o zaman normalmis dr bana gosterdi diye ben anliyorum bende anneme esime kiziyodum nasil anlayamadiniz diye olsun onemli olan saglikli olmasi ve hareketlerini hissediyo olmam icim icime sığmıyor sukurlee olsun rabbime hepinize tsk

Bulantim benim de tam kesilir gibi olmustu iki gundur yine basladi.
Ben de senin gibi dusunuyorum.su son yillar herseyde abartinin dorugunu yasiyoruz. Resim hatiradir birkac poz neyse ama gerisi abarti. Bence artik o kadar cok abartildi ki hic br özelligi kalmadi. Bebekler icin degil sirf kendi egomuzu tatmin etmek icin hepsi.hele bir de sanal ortamda paylasiliyor ya resimler, ben sahsen istemezdim annemin gecmiste benim en özel karelerimi baskasiyla paylasmasini. Tabi bu benim dusuncem farkli dusunen arkadaslara saygi duyarim.

Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…