- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.521
Amin tatlım çok sağol.. Sen nerde oturuyosun ve hangi doktora gidiyosun? Valla Allah burada kalanlara da yardım etsin gerçekten çok zor, o sur olaylarında insanları göç ettirdiler Allah ın cezaları, çok üzülmüştüm..Evet evet o dogum hastanesi cok kotu seni cok ama cok iyi anliyorum canim ben buraliyim bile bende biktim burdan keske gidebiliseydim buralardan ama gidemiyorum malesefburlarda yasayan onca insan allah emanet yasiyorlar bi dakka sonra ne olacgi belli olmuyo sizede allah yardim etsin ALLAH gönlünüze gore versin :)
Canım hiç üzülme keşke benim miyomlarımda senin gibi küçücük olsa. Benim en büyük miyomum 12 cm.olmuş yani bebeğimden büyük miyomum var en küçüğü 4,5 cm. Zavallı bebeğim miyomların arasında kalmışG GUL_84 gecmis olsun apandist olmadığına sevindim. Miyomla ilgili ne dedi doktorun? Benim gebelikten önce 1.5 cm miyom görmüştü doktor. Onun öncesinde 6 ay önce rutin kontrolde hiçbirşey yoktu. 6 ay sonra 1.5 cm miyom gördü ama hiç onemli degil dedi doktorum ve aşılamayı yaptı.
12.haftada 2.4 cm olmuşbüyümesine üzülüyorum ama doktor onemsiz dedi, bebege zararı yok dedi.
Canim ben bildindik biryerde oturdudum olaylarin ana noktasinda baglarda o enson olaylardan dolayi bende goc ettim diclekente tasindim ben simdi yasam (baglar ) hastanesine gidiyorum suat hocaya ondan cok memnunumAmin tatlım çok sağol.. Sen nerde oturuyosun ve hangi doktora gidiyosun? Valla Allah burada kalanlara da yardım etsin gerçekten çok zor, o sur olaylarında insanları göç ettirdiler Allah ın cezaları, çok üzülmüştüm..
Canım çok sevindim apandisit olmamasına. Miyomlar da inşallah zorlamaz seni doğum sonuna kadar. Topice bir erkek daha geliyor demek :) maşallahKızlar merhaba, 3 gün sonra kendime geldim çok şükür. Sağlık gibisi yok gerçekten. Sancılarım geçti çok şükür. Sabah doktora gittik apandist çıkmadı rahat bir nefes aldım. Miyom dejenerasyonu yaşadım büyük ihtimal. Bu miyomlar beni zorlayacak sanırım. İnşallah bebeğime zarar vermezler. Bu arada cinsiyetini öğrendik. Erkek annesi oluyorum @bir garip oblomov listeye eklersin canım. Darısı sana ve merakla cinsiyet bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah
İhmal etme canım ilaçlarını, düzenli besleniyorsan bişey olmazda bundan sonra düzenli içmeye bak. Herşey yoluna girecek inşallah.
Kızlar hepiniz için söylüyorum, düzenli beslenme ve vitamin takviyesi gerçekten çok önemli. Geçenlerde uzun süredir görmediğim arkadaşımla konuştum. Hamileliğinde ne düzgünce beslenebilmiş ne de vitamin ilaçlarını içmiş (midesi bulandığı için) . O kadar çok ihmal etmiş ki bu durumu bebeği sağlıksız bir şekilde dünyaya gelmiş. Üstelik öyle kolay kolay tedavi yolu olmayan birçok hastalıkla mücadele etmeye çalışıyor yavrusu. Yaşadıklarını anlatınca benim içim parçalandı, şimdi burada dile getirmek detay vermek istemiyorum. Niyetim korkutmak değil ama önem verin ihmal etmeyin diye söylüyorum .
Ay kiyamam yavrucuk sıkışıp kalmışC
Canım hiç üzülme keşke benim miyomlarımda senin gibi küçücük olsa. Benim en büyük miyomum 12 cm.olmuş yani bebeğimden büyük miyomum var en küçüğü 4,5 cm. Zavallı bebeğim miyomların arasında kalmışrahim dışındalar Allahtan. Doktorum yapacak bişey yok dedi şuan.Böyle takip edeceğiz dedi. Yani anlayacağın zor bir hamilelik süreci beni bekliyor. 9 ayı nasıl tamamlarım bilmiyorum. Allah'ın takdiri artık dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Teyzeleri bi yüzunu donmedi zar zor oynatti doktor yan profil alabildik :) gayet iyiymis kuzum cok sevindim..Eki Görüntüle 1997611
Ben de anlayamadim maalesefKızlar burda yüzünü gorenildinizmi esime anneme yolluyom resmi bisey goremedik diyolar sadece yuzu var yan dönmus nasil anlayamadilar bilmem
Evet canım sırtüstü yatınca pıt pıt atıyor. Birde ben yavaş yavaş hissetmeye başladım 3.gebelik olunca malum erken hissediliyor üstüne birde zayıfım. Net anlayabiliyorum bebek olduğunu hafif hafif başladık bakalım. Sırt üstü yatınca hemen belli ediyor kendini. Annecik yatsa da ben başlasam der gibi :)Kizlaaar yeni bişey farkettim sırtüstü yattigimda karnıma baktığımda kalbin atışı gibi karnim atıyor bu plasenta mi bebek mi acaba çok hafif karnım segiriyor yani sizde de aynısı oluyo mu kızlar yapsanizaaa
Evet canim yaaa hic birsey belli olmuyoKızlar burda yüzünü gorenildinizmi esime anneme yolluyom resmi bisey goremedik diyolar sadece yuzu var yan dönmus nasil anlayamadilar bilmem
Ohh şimdiki yerin çok güzelmiş.. Biz de bağlardayız ama biz lojmanda olduğumuz için bi yere gitme durumumuz olmadı.. Geçen sene hep bomba ve çatışma sesleriyle yatıp kalktık, Allah zalime fırsat vermesin ne diyim.. Neyse ki siz biraz uzaklasabilmisiniz.. Hayırlısı olsun canim, inşallah bundan sonra barış içinde güzel bi diyarbakırda yaşarsınız..Canim ben bildindik biryerde oturdudum olaylarin ana noktasinda baglarda o enson olaylardan dolayi bende goc ettim diclekente tasindim ben simdi yasam (baglar ) hastanesine gidiyorum suat hocaya ondan cok memnunum
Cok ugrasti doktor anca yan döndü saga dogru yan bakiyo yuzu ama tabi bana doktor gosterdi anladim normaldir o zamanBen de anlayamadim maalesef
canım bende anlayamadım ama sen gördüğün için seçebiliyorsun. bir sonraki randevunda daha ne foto iste benimkisi tutturuncaya kadar uğraşıyorKızlar burda yüzünü gorenildinizmi esime anneme yolluyom resmi bisey goremedik diyolar sadece yuzu var yan dönmus nasil anlayamadilar bilmem
Tatlım ben de pek anlayamadım..Kızlar burda yüzünü gorenildinizmi esime anneme yolluyom resmi bisey goremedik diyolar sadece yuzu var yan dönmus nasil anlayamadilar bilmem
Olsun, siz dogum gunu hediyenizi almissiniz ❤ önemli olan o :)Cok ugrasti doktor anca yan döndü saga dogru yan bakiyo yuzu ama tabi bana doktor gosterdi anladim normaldir o zamanolsun bidahaki randevuya bakalim artik.
Olsun, siz dogum gunu hediyenizi almissiniz ❤ önemli olan o :)
Ben de senin gibi dusunuyorum.su son yillar herseyde abartinin dorugunu yasiyoruz. Resim hatiradir birkac poz neyse ama gerisi abarti. Bence artik o kadar cok abartildi ki hic br özelligi kalmadi. Bebekler icin degil sirf kendi egomuzu tatmin etmek icin hepsi.hele bir de sanal ortamda paylasiliyor ya resimler, ben sahsen istemezdim annemin gecmiste benim en özel karelerimi baskasiyla paylasmasini. Tabi bu benim dusuncem farkli dusunen arkadaslara saygi duyarim.kızlar yaa ben bu oda süsleme ve doğum fotoğraflarını gereksiz harcama olarak görüyorum,bende mi bi gariplik var bilmiyorum ki.. doğuma ek en azından 1000- 1500 civarı oluyo, sizce çok gerekli mi, benim gibi düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?