- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #12.461
ben yaptırmayı çok istiyorum :) odada dağıtacağım süsleme ve çikolata paketlemelerine kadar bakmak istiyorum, tek durduran şey henüz erken diye düşünmek :) doğum fotoğrafçısı ve özel gün süslemecisi 2 arkadaşım olduğu için el emeklerine de güveniyorum. ben süsleme işine de biraz düşkünüm ondan herhalde. kınada ve düğündeki süsleri hep kendim yapmıştım zevkle. fotoğrafı da ezelden beri çok sevdiğimden bu günden olabildiğince anı kalsın isterim. yeğenlerimin her anını ben çekmiştim, ilk emzirilirken, ilk anne kucağına verilirken, abisi kardeşini ilk gördüğünde vs.. şimdi hepsi çok güzel anı kaldı, neden benim de olmasın...
oh oh maşallah tatlım, hevesin varsa tabi ki yap, ben de böyle sizi gördükçe bi heves geliyo ama sonra iç sesim ağır basıyo duruluyorum

Ben ben ben :) bende senin gibi düşünüyorum :) Ama fotoğraf konusunda şöyle birşey var bizim düğün fotoğrafımız yok düğün kışa gediğinden dış çekim yaparız dedik kaldı düğünde 46 kilo idim 53 kiloya çıkınca gelinlik olması ardından da hamile kaldım zateno yüzden belki fotoğraf isteyebilirim ama oda süsleme vs o bu işlere girmey düşünmüyorum...
senin ki talihsizlik olmuş tatlım, zaten bu konuşulanlar arasında en kıymetlisi fotoğraf bence, madem sen de muzdaripsin en güzelini haketmişin..