• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu arada doktor bana decavit yazdı.bulanti fkn yapıyor mu? Günde bi kez kullan dedi.eger bulantı yapıyorsa kullanmayı hiç düşünmüyorum.fazlasiyla bulantım var zaten

Ayy bende erkekse eger oyle dusunuyorum. 3 gunluk olduktan sonra sunnet ediyorlarmis sanirim arastirmadim ama oyle duymusum bir yerden. Birde bebekken henuz sinirleri tam gelismeden sunnet edilirse agrida fazla hissetmiyormus.

Ayy cok guzelller. Ben kizima blogger acmistim. Gebeligimi ogrendigim gunden beri ozel anilari oraya yaziyorum. Gebelikte yasadiklarimi hislerimi dogum anini sonrasinda ilklerini bizim icin ozel olan her anini hala yazmaya devam ediyorum. Anne olacagi zaman soylerim ve acar okur diye dusunuyorum. Fotograf albumude yaptim yine blogger uzerinden:))

Canim uzulmemeye calis nolur sabrinin sinu selamet olur insallah. Hem bi de soule dusun. Hadi hersey nornalse suan bosuna bebegini uzuyorsun. Daha ortada neyin ne oldugu belli degil. Insallah yarin guzel haberler alacaksin
teşekkür ederim canım, seninki de çok güzel fikir, anı defteri derken kendimin yazacağı bi defter olursa ben de düşünebilirim ama öyle başkalarına yazdırmak için bi defter hazırlamayı düşünmüyorum yani..

Kizlaaar yeni bişey farkettim sırtüstü yattigimda karnıma baktığımda kalbin atışı gibi karnim atıyor bu plasenta mi bebek mi acaba çok hafif karnım segiriyor yani sizde de aynısı oluyo mu kızlar yapsanizaaa

Canim dikisi bakiyolar ama normal dogumda altan bakiyolar

Ben normal doğum yapmıştım. Bir kere doktorum doğumdan sonra odaya çıktığımda dikişlerimi ve kanamamı kontrol etti, bir kere de taburcu olduğum sabah kontrol etti o kadar. Gecelik giymiştim ilk odaya çıktığımda, sonra pijamamı giydim.

Canim dikisi bakiyolar ama normal dogumda altan bakiyolar

Ben normal dogum yaptim dikislerime benim hic bakmadilar. Sadece her geldiklerinde ne kadar surede ped degistiriyorsun diye soruyorlardi.

Aaaaaa brnimki hic oyle degildi canim ya odaya gectim bide benim dikislerim cok vardi altan afedersiniz ama altan parmakliyo bakiyo kac santim kapanmis ama o son esna cok zor oluyo :-(

anlaşılan kızlar dediğim gibi, hastaneye, doktora göre bile değişiklik gösteriyor demek ki bu durum.. kısmet bakalım, o günler gelse de, artık ne gerekiyosa çekicez :KK57::anne:

Ben normal doğum yapmıştım. Bir kere doktorum doğumdan sonra odaya çıktığımda dikişlerimi ve kanamamı kontrol etti, bir kere de taburcu olduğum sabah kontrol etti o kadar. Gecelik giymiştim ilk odaya çıktığımda, sonra pijamamı giydim.
Benimkinde afedersiniz altan parmakladilar kac santim kapanmis diyr

Kızlar merhaba, 3 gün sonra kendime geldim çok şükür. Sağlık gibisi yok gerçekten. Sancılarım geçti çok şükür. Sabah doktora gittik apandist çıkmadı rahat bir nefes aldım. Miyom dejenerasyonu yaşadım büyük ihtimal. Bu miyomlar beni zorlayacak sanırım. İnşallah bebeğime zarar vermezler. Bu arada cinsiyetini öğrendik. Erkek annesi oluyorum @bir garip oblomov listeye eklersin canım. Darısı sana ve merakla cinsiyet bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah

canım hayırlısı olsun darısı başımıza:KK37: apandist olmadığına da çok sevindim. peki doktorunla konuştun mu miyomlarını doğumdan sonra aldıracak mısın?

hayır tatlım izmirliyim ama eşimin işi dolayısıyla diyarbakırdayız.. ama 2 hafta içinde tayin bekliyoruz, hayırlısıyla gidicem buralardan..
En iyisini yaparsin canim bu biliyon belki dogum hastanesini ben ilk kizimda orda yaptim cok kotuyudu seni uyarmak istedim iste gidiyormusun buralardan :)

Benimkinde afedersiniz altan parmakladilar kac santim kapanmis diyr

Kesiyi zaten dikişle kapatmış oluyorlar, nesine bakmışlarki iyi diktik diye mi baktılar? Ben olsam sorardım heralde kesiyi dikişle kapamadınız mı neye bakıyorsunuz diye o_O benim de dikişim fazlaydı hatta açıkcası doğumdan sonra zorlandım da bir müddet dikişlerim yüzünden ama allahtan o kadar zorlamadılar. Geçmiş olsun sana, inşallah bu sefer daha rahat olursun/oluruz.

canım hayırlısı olsun darısı başımıza:KK37: apandist olmadığına da çok sevindim. peki doktorunla konuştun mu miyomlarını doğumdan sonra aldıracak mısın?
Daha konuşmadım canım. Şu an hormonların etkisiyle çok büyüdüler doğumdan sonra tekrar küçülüyorlarmış. Tabi ne kadar küçülür bilemem. Birde nöbetçi doktora gittiğimde eşim sordu doğumda alınırmı diye doğum esnasında kanama riski çok fazla dedi doktorlar bu riske pek girmiyorlar doğumdan sonra alıyorlar dedi. Tabi ben kendi doktoruma göre hareket etmeyi düşünüyorum.

Daha konuşmadım canım. Şu an hormonların etkisiyle çok büyüdüler doğumdan sonra tekrar küçülüyorlarmış. Tabi ne kadar küçülür bilemem. Birde nöbetçi doktora gittiğimde eşim sordu doğumda alınırmı diye doğum esnasında kanama riski çok fazla dedi doktorlar bu riske pek girmiyorlar doğumdan sonra alıyorlar dedi. Tabi ben kendi doktoruma göre hareket etmeyi düşünüyorum.
tabi canım bende doğumdan sonra alınıyor diye biliyorum.

Kesiyi zaten dikişle kapatmış oluyorlar, nesine bakmışlarki iyi diktik diye mi baktılar? Ben olsam sorardım heralde kesiyi dikişle kapamadınız mı neye bakıyorsunuz diye o_O benim de dikişim fazlaydı hatta açıkcası doğumdan sonra zorlandım da bir müddet dikişlerim yüzünden ama allahtan o kadar zorlamadılar. Geçmiş olsun sana, inşallah bu sefer daha rahat olursun/oluruz.
Insallah canim ben ilk cocugumda cok ama cok zorlandim cok kotu bi hastaneydi dusunun artik dogum sonrasi ruh halim o kadar degistiki anlatmam bir daha insallah yasamam ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

En iyisini yaparsin canim bu biliyon belki dogum hastanesini ben ilk kizimda orda yaptim cok kotuyudu seni uyarmak istedim iste gidiyormusun buralardan :)
ben genesiste mahmut erdemoğluna gidiyorum kontrole, kadın doğum hastanesine bir kere gece kanamam olduğu için gitmiştim,genesiste gece kadın doğum doktoru olmadığı için doktorum oraya yönlendirmişti, açıkçası ben de hiç memnun kalmamıştım, ilgisizlerdi, sekreterler böyle bi değişik bakıyolardı, çok rahatsız hissetmiştim gecenin bi yarısı kendimi.. eşim askeri personel, 3 yıldır burdayız ve sıkıntılı zamanlar geçirdik, artık gerçekten gitmek istiyorum, daha bikaç gün önce üsse bombalı araç girmeye çalışırken yakalandı, dışarıya korkuyla gerilerek çıkmaktan, hava kararmadan eve dönmeye çalışmaktan yoruldum gerçekten, yanlış anlama, buralı mısın bilmem, herkes bize karşı demiyorum, burdaki esnaf kadar hürmetli esnaf görmedim ben, ama dediğim gibi 3 yılda o kadar sıkıntı yaşadık ki diyarbakır defteri benim için kapanmıştır..
ama kebapları çok özlücem :kk77::anneadayı:

G GUL_84 gecmis olsun apandist olmadığına sevindim. Miyomla ilgili ne dedi doktorun? Benim gebelikten önce 1.5 cm miyom görmüştü doktor. Onun öncesinde 6 ay önce rutin kontrolde hiçbirşey yoktu. 6 ay sonra 1.5 cm miyom gördü ama hiç onemli degil dedi doktorum ve aşılamayı yaptı.
12.haftada 2.4 cm olmuş :( büyümesine üzülüyorum ama doktor onemsiz dedi, bebege zararı yok dedi.

ben genesiste mahmut erdemoğluna gidiyorum kontrole, kadın doğum hastanesine bir kere gece kanamam olduğu için gitmiştim,genesiste gece kadın doğum doktoru olmadığı için doktorum oraya yönlendirmişti, açıkçası ben de hiç memnun kalmamıştım, ilgisizlerdi, sekreterler böyle bi değişik bakıyolardı, çok rahatsız hissetmiştim gecenin bi yarısı kendimi.. eşim askeri personel, 3 yıldır burdayız ve sıkıntılı zamanlar geçirdik, artık gerçekten gitmek istiyorum, daha bikaç gün önce üsse bombalı araç girmeye çalışırken yakalandı, dışarıya korkuyla gerilerek çıkmaktan, hava kararmadan eve dönmeye çalışmaktan yoruldum gerçekten, yanlış anlama, buralı mısın bilmem, herkes bize karşı demiyorum, burdaki esnaf kadar hürmetli esnaf görmedim ben, ama dediğim gibi 3 yılda o kadar sıkıntı yaşadık ki diyarbakır defteri benim için kapanmıştır..
ama kebapları çok özlücem :kk77::anneadayı:
Evet evet o dogum hastanesi cok kotu seni cok ama cok iyi anliyorum canim ben buraliyim bile bende biktim burdan keske gidebiliseydim buralardan ama gidemiyorum malesef :( burlarda yasayan onca insan allah emanet yasiyorlar bi dakka sonra ne olacgi belli olmuyo sizede allah yardim etsin ALLAH gönlünüze gore versin :)

İnşallah canım nasıl üzdüm hemde 4 gündür vitamin ilacını içmiyorum Yeni farkettim bişey olmaz dimi

İhmal etme canım ilaçlarını, düzenli besleniyorsan bişey olmazda bundan sonra düzenli içmeye bak. Herşey yoluna girecek inşallah.

Kızlar hepiniz için söylüyorum, düzenli beslenme ve vitamin takviyesi gerçekten çok önemli. Geçenlerde uzun süredir görmediğim arkadaşımla konuştum. Hamileliğinde ne düzgünce beslenebilmiş ne de vitamin ilaçlarını içmiş (midesi bulandığı için) . O kadar çok ihmal etmiş ki bu durumu bebeği sağlıksız bir şekilde dünyaya gelmiş. Üstelik öyle kolay kolay tedavi yolu olmayan birçok hastalıkla mücadele etmeye çalışıyor yavrusu. Yaşadıklarını anlatınca benim içim parçalandı, şimdi burada dile getirmek detay vermek istemiyorum. Niyetim korkutmak değil ama önem verin ihmal etmeyin diye söylüyorum .

Back
X