2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
yok canim hic asitli icmiyorum sadece su baska da birsey yok. Yinede sis cokda yemiyorum cok rahatsiz oluyorum... herkesin kibar karni var benimki masallah duba gibi
Benimde aynı midem hiç inmiyor yemek içmekle de alakası yok hiç hamile karnı gibi değil 6-7 kilo almış gibiyim

Canım inşallah bişeyi çıkmaz bebeğinin. Çok duyuyoruz yüksek riskli denilip sağlıklı doğum yapanları lütfen kendini üzme

kızlar sabahları ben uno nun cha tohumlu ekmeğini yiyorum tost olarak peynirli zararı olur mu ki
Chia tohumu ne kadar faydalı bir şey olsa da hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Normalde zaten ekmek çok faydalı birşey değil bizler için üstelik paketli ekmeklerde katkı maddeleri daha fazla. Paletli ekmek almak yerine fırından çok tahıllı ekmeklerden alabilirsin. Onlar daha sağlıklı.

Düşük bi riskte değil ki 1:35 biyokimyasal risk
Allahım ne yapıcam bilmiyorum
Sürekli aynı şeyi yazıyorum kusura bakmayın
O risk sadece bir oran. Kesin değil biliyorsun. Belki ertesi gün yaptırsaydın risk bile çıkmayacaktı. Risk çıkıp sağlıklı doğan da çok var risk çıkmayıp down çıkan da var. Kendini yıpratma kesin olmayan bir şey için. Yarın inşallah iyi sonuç alacaksın. Gönlünü ferah tut canım.

Bizimkiler baya uğraştırdı doktoru :) çok büyük ihtimal kız dedi 14+5 falandık galiba. Ama ultasonda 15-16 görünüyorlardı. Haftaya başka bir yere gideceğim kesinleştirmek için :) senin doktor baya erken söylemiş oğlunu. Bu da erkek olsa görürdü bence :)

Geçmiş olsun canım inşallah apandist değildir. Sonucun çıktı mı

tatlım geçtiğimiz aylarda fırıncılarında katkı maddesi kullandığı haberi çıktı malesef artık yediğimiz hiçbir şey doğal değil ben evde yapıyorum ekmeğimi

tatlım geçtiğimiz aylarda fırıncılarında katkı maddesi kullandığı haberi çıktı malesef artık yediğimiz hiçbir şey doğal değil ben evde yapıyorum ekmeğimi
Haklısın canım onlar da masum değil artık. En iyisini yapıyorsun. Ben de bir ara çok araştırmıştım. Hangi makineyi kullanıyorsun?

Kizlar simdi doktorum aradi gecen hafta kontrolumde kasinti oldugu icin vajinal mantar icin fitil ve krem vermisti.
Bir de labaratuarda inceletmek icin örnek almisti. Simdi aradi dr mantar disinda bir de mikrop cikmis normal dedi mikrop herkeste olabilir ama sizde cok fazla bunu hapla tedavi etmemiz lazim ama hap da bebek icin iyi degil dedi.
Pazartesi kanamamin da basladigini soyleyince iste bu hic iyi degil dedi. İcimi bir korku sardiYarin oglen gel dedi bu aksam icin de hemen eczaneden fitil al dedi. Biliyorum cok ayrintilara girdim ama etrafimdakilerle paylasip onlari da uzmek istemiyorum

Ben de seninle aynı düşünüyorum.

Gebeliğimin en başında daha önceki kayıplar sebebi ile progestan, coraspin ve 5mg lık bir folik asit kullandım. Tam 14. günde inanılmaz bir kaşıntı başladı ve ürtiker tanısı kondu. Çok zor bi iki gün geçirdim. Doktor en son ilk olarak coraspin sebepli alerji olduğunu söyledi. Daha önceki bi ayda da düşük sonrası bi antibiyotik kullanmıştım, hafif bir boğazda dilde şişme gibi bişey hissedip hemen bırakmıştım ama çok üstüne de düşmemiştim. Sonrasında başka ilaçtan da böyle bişey olunca biraz dikkat etmeye başladım açıkçası. Doktorun verdiği Demir hapının yan etkisi yine aynı bunlar olunca onu da kullanamadım. Solgarın gentle iron adlı demirini aldım. Bu sebeple şimdi tetanoz falan yaptırmayı düşünmüyorum. Bu tip alerjik reaksiyonlar çok feci çünkü. İçebildiğim ilaçlar hep basit ilaçlar. Parol gibi... onun dışında hele ki şimdi hiçbir ilacın yan etkisini göze almak istemem. Sağolsun doktorum da benimle aynı düşüncede. Gebelikten sonra tam olarak bir ilaç alerji testi ile bu duruma bakacağım.

inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım, çok geçmiş olsun. Allah seni ve bebeğini korusun

kızlar şimdi bir yazı okudum doğumunuz başladığında kesinlikle kimseye haber vermeyin demiş yazan kişi doğum olup odanıza geldiğinizde bebeğinizi sakince emzirdiğiniz de haber verin diyor. yoksa curcuna arasında ve o yorgunlukla ne bebeğin keyfine nede ilk emzirmenin keyfine varabiliyorsunuz dedi. ay çok mantıklı geldi hele ablamın doğumunu düşününce cümbür cemaat herkes odadaydı bebek geldi şak şak herkes foto çekmeye başladı hemşire geldi emzirme vakti dedi erkekler çıktı yine bile kadın fazlalığı vardı ilk beceremedi tabi ablam rahat edemedi kayınvalidesinden yardım istiyor yok kadında tutturamadı çocuğu en sonunda ben yardım ettim ablama ben ne bilirim bebek emzirtmesini ama güç geliyor sanırım

kızlar ben kendimi çok çirkin hissetmeye başladım aynaya bakasım gelmiyormakyaj yapsam bile olmadı diyip siliyorum benim gibi olan var mı? neyin nesi anlamadım halbuki kendimi beğenirim (ego olarak değil tabi) hava kapalı olsa bile güneş gözlüğü takıyorumsiyah camlar ardına sığındım

Canım aynı şeyleri düşünmüşüz :) bizde dün eşimle aynı şeyi konuştuk ve kimseye haber vermemeye karar verdik. Zaten benim ailem şehir dışında kayınvalidemde hem kalp hem tansiyon var birde çok endişelidir kendisi riske atmak istemiyorum...Abimin kızının doğumunda bizde ablanla aynı şeyi yaşadık haklısın yani...

benim hiç aklıma gelmemişti ama okuyunca düşündüm hak verdim soran olursa da hastaneye açıklıkla gittik hemen doğdu kerata deriz

Az kalmış cnm beklemek zor tabi ama hep iyi görelim onları inşaallah....

I
Amin. Dogrudur ama ayrintilida insan rahatliyor ins bir sikinti olmaz ilerde ama doktor saglikli dedi beyin loblarina kadar gösterdi canim bir daha gidicem iki hafta sonra yine ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…