2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım tabiki çok şişirmek iyi değil kendini, kararında yemelisin ama ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan diye bisey deme.. Diger öğünlerde yemesen bile mutlaka sabah kahvaltısında yemelisin, tahıl grubuna da ihtiyacın var.. Makarna pilav ve hamur işini tamamen çıkarabilirsin mesela.. Çok tahilli ya da tam tahilli ekmekleri öneririm..

Bayanlar ya bende asiri siskinlik var migde kisminda karinin hemen üstünde migde sis sert asiri sekilde kocaman karnim var gören 6-7 aylik sanar o darecede siz dede oluyomu siskinlik? Neden oluyor acaba?

selam canım...
bende de aynı durum 6 haftalık olduğundan beri kocaman karnım...
sanki 6 aylık gibiyim
gaz canım umarım geçer biran önce

insallah canim. bulantim gecti de araba tuttu ondan kotu oldum.

Kızlar ben hamile oldugumdan beri açık yeşil akıntım var hiç geçmiyor doktorda çok onemsemedi ama ben korkuyorum varmı böyle olan

Zor olmuş cidden benim ve eşimin ailesi şehir dısunda allahdan curcuna olmayacak umarım sizdede rahat olur hangi hastaheneyi tercih edeceksiniz doğum için ben cok kararsızım

Kızımın kreşe giden kuzeninin yılsonu müsameresi vardı babaannesiyle beraber oraya gönderdim eğlensin diye. Bende şöyle bir 3 saat yatar dinlenirim diye planladım. Ama ne oldu. Gittiğinin daha bir saati bile dolmadan geleceği saati hesaplıyorum. Gelmeden önce kek yapıp sürpriz mı yapsam diye planlıyorum :))) sözde yatıp dinlenecektim. Annelik sendromu

Kızlar ben hamile oldugumdan beri açık yeşil akıntım var hiç geçmiyor doktorda çok onemsemedi ama ben korkuyorum varmı böyle olan
Canm bu önemsenecek bir şey bence hamilelikte akıntı çok oluyor ancak benim doktorum rengi koyu sarı yeşil vs. Olmadıkça ya da koku olmadıkça korkma dedi. Bence kendi Dr un önemsemiyorsa başka bir dra gidebilirsin derim. İnşallah bir şey yoktur için rahatlar ama enfeksiyon vs. Varsa da bi an önce tedaviye başlarsın.

ayyy çok sağol canım güzel düşüncelerin için :)
benimde bir oğlum var iki buçuk yaşında o 11 haftalıkken kesin erkek demişti doktorlar ve şimdiki bebişim maalesef göstermiyor bir türlü yapı olarak kıza benzediğini söyledi dün doktorum senin doktor gibi emin değildi canım hayırlısı olsun hakkımızda :)

ayy kizlar cok fenayim mide bulantisi bas donmesi bunaltti hava da cok sicak. simdi doktordan geldim doktorumi da degirtirdim artk bugun kini cok sevdim cunku. ustelik cinsiyet icin de cabaladi ama bu sefer de benim sipa gostermedi
benim ki gibi bir inatçı bebiş daha hayırlı sağlıklı olsun canım çok merak ettiriyorlar kendilerini böyle olunca er ya da geç ogrenicez ama insallah :)

Ya öylemi peki normal doğummu yaptın ilkini ben enfeksiyon kapar bebek diye korkuyorum ama normalde istiyorum
Benim baslar da oluyordu su yesili gibi bir renkti.doktorlar normal dedi hep.agrim sancim sizim falan yoktu tabi.eger idrar yaparken sizi varsa enfeksiyondan supheleniyorlar canim

Ben de gündüz bulantısı baya azaldı ama akşamlar tam gaz devam.saat 9 dan sonra başlıyor kusma sesanslarim 12 ye kadar.16.haftayi gorecem yine sanırım.sonrasinda da haftada bi fkn kusuyordum doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…