• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ee peki bizler hala 1. trimesterdemiyiz yukardakine göre öyleyiz 17 haftalık olunca mı 4. aya gireceğiz bence daha karışık bu çünkü buçuklu ayları da içine almış çok detaylı
Yok canım bu gün hesabı çünkü net yani. Zaten o artı günler yüzünden aya çevirince bir karışıklık oluyor. O yüzden hafta olarak bakılıyor hep. 12 haftada 3 ay dolup 4. Aydan gün alıyoruz. O yüzden ilk trimester bitmiş oluyor. Mesela 17+1 e 4 ay demişler. Ama sen 12 haftadan itibaren 4. Aydan gün almaya başlıyorsun zaten. Yani 4. Ayın içerisinde oluyorsun ama doldurmamış oluyorsun daha.

Hamileyken asi vurulmuyor diye biliyorum ben. Bende yok asi falan eksik yani yaptirmamistim öylede hamile kalinca kaldi

vurulması gerekenler ve kesinlikle vurulmaması gerekenler var canım mesela canlı aşılar kesinlikle vurulmamalı hamileyken. ama tetenoz da kesinlikle vurulmalı. yurt dışında nasıl yürüyor işler orasını bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar aslında çok basit. Kaçıncı haftadaysanız 7 ile çarpıp 30 a bölün. Kaçıncı ay olduğunu bulursunuz :d yani ben öyle yapıyorum daha basiti var mı bilmiyom ama bana böyle garanti geliyo. Mesela ben bugün 13+1 im bu da 92 gün ediyo yani 3 ayı 2 gün geçmiş :d
Çok mantıklı şekerim:super:

KIZLAR kilolardan bahsetmişsiniz ben yarım kilo falan aldım normal mi ki ya :KK43:
her bünye farklı canım ben o kadar istifra etmeme rağmen hiç kilo vermedim üstüne de aldım. bence doktorun uyarmadıkça sorun yok sen yiyorsan bebeğinde besleniyordur zaten 2 kişilik değil nitelikli beslenmen önemli her besin gurubundan almaya özen göster ben beceremiyorum ama bakalım soracağım doktoruma artık vitaminle kapatır belki.

her bünye farklı canım ben o kadar istifra etmeme rağmen hiç kilo vermedim üstüne de aldım. bence doktorun uyarmadıkça sorun yok sen yiyorsan bebeğinde besleniyordur zaten 2 kişilik değil nitelikli beslenmen önemli her besin gurubundan almaya özen göster ben beceremiyorum ama bakalım soracağım doktoruma artık vitaminle kapatır belki.

bana vitamin verdi canm sütüm meyvem yoğordum falan mutlaka var arada öğünlerimde besleniyordur inşallah

Back
X