- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #12.081
valla zaten kendimi acayip yorgun hissediyorum toparlarım inşallahSon aylarda bol bol alacasin merak etme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla zaten kendimi acayip yorgun hissediyorum toparlarım inşallahSon aylarda bol bol alacasin merak etme![]()
En normali sensin hatta :)KIZLAR kilolardan bahsetmişsiniz ben yarım kilo falan aldım normal mi ki ya![]()
En normali sensin hatta :)
ay ne güzel keşke bende kilo almasam53 ile hamile kaldım 53.8 diç cıbıl olarak akşam :) öğünlerimi güzel yiyorum ama şeker çıktığı için tatlı falan yemiyorum
akşam yemeğini çok erken yemişsin canım acıkırsınKızlar bende bi iştah bi iştah sormayın
Şimdiden 68 kiloyum ya nasıl moralim bozuldu ekmeği hemen bıraktım bugün
7 den sonra da hiç bişey yemicem sadece su
Şimdi akşam yemeğimi yedim ve yeme işini bugün bitirdim 7 olmadan meyve yerim
Gideyim yarın o zaman. Peki ne zamana randevu verdiler canım?Merhaba ben bildirdim tetanoz için randevu veriyorlar geç kalmadan gitmelisin
Çok kilo alıyorum tatlım ya napim ama bayağı yedimakşam yemeğini çok erken yemişsin canım acıkırsın![]()
Evet ya bende duymuştum aradıklarını. Beni kimse aramadı amaonlar beni aradı, ben birşey bildirmeye gitmedim. kontrole gittiğim hastaneden gebelik teşhisi konulunca kayıtlara girmişim zaten. hamilelik takvimi oluşturmak için çağırdılar.
ahahahah dimiEn normali sensin hatta :)
KIZLAR kilolardan bahsetmişsiniz ben yarım kilo falan aldım normal mi ki ya![]()
ahahahah dimiçatlatır bunlar insanı kilo almadım diye diye
![]()
Doktorlar ilk aylarda kilo almayın diyor zaten canım. Ben de o kadar bulantıyla hiç almadım. Üstelik ikiz. Geçen hafta gittiğimde bebeğin biri 16 küsür diğeri 17 haftalık görünüyordu. Önemli olan bebeğin gelişimi yani. Takılma kiloya. Son aylarda alıcaz zaten bolca :)
Arkadaşım 1 ay 4 hafta değil ki, bu hesaba göre o zaman 40 haftalık doğum yapan biri 10 aylık çocuk doğurmuş olur.. Aylardan sadece şubat 4 hafta yani 28 gündür, diğerleri 30 -31 gün..1 ay 4 haftaysa bizim dedigimiz dogru 1. Sayfadaki tabla dogru olan hesaplayinca dogru yolllda oldugumu anladim :)
Canım sizin cinsiyet belli değilmi daha?
Ben de geçenlerde çok iştahlıydım, son zamanlarda neyseki pek iştahım yok. İlk hamileliğimde 19 kilo almıştım, hızlı verdim ama yine de istemiyorum oladar almak. Yürüyüş yapıyorum koşu bandında akşamları. Dikkat ediyorum bu seferKızlar bende bi iştah bi iştah sormayın
Ben de tiroit hapı kullanıyorum. 4 saat olayını ilk defa duydumTeşekkür ederim canım.. bende daha ne haplar var şaşırdım neyi ne zmn içeceğime bende troit ilacı kullanıyorum oda aç karnına ve onu icince 4 saat başka hap kullanmamak gerekiyor o yüzden d vitamini de Peynir filan kabul etmiyor hepsi karıştı![]()
Kızlar bende bi iştah bi iştah sormayın
Yok canım olmayız o kadar herhalde :)))son aylarda olurum tophane batlıcanı gibi olurmuşuşm![]()
Çok teşekkür ederim canım peki acaba direk perinataloga mi gitsek hiç ayrıntılı yaptırmadan diye düşünüyorum ???