• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bende bi iştah bi iştah sormayın :KK17:
Şimdiden 68 kiloyum ya nasıl moralim bozuldu ekmeği hemen bıraktım bugün
7 den sonra da hiç bişey yemicem sadece su
Şimdi akşam yemeğimi yedim ve yeme işini bugün bitirdim 7 olmadan meyve yerim

KIZLAR kilolardan bahsetmişsiniz ben yarım kilo falan aldım normal mi ki ya :KK43:

Doktorlar ilk aylarda kilo almayın diyor zaten canım. Ben de o kadar bulantıyla hiç almadım. Üstelik ikiz. Geçen hafta gittiğimde bebeğin biri 16 küsür diğeri 17 haftalık görünüyordu. Önemli olan bebeğin gelişimi yani. Takılma kiloya. Son aylarda alıcaz zaten bolca :)

Doktorlar ilk aylarda kilo almayın diyor zaten canım. Ben de o kadar bulantıyla hiç almadım. Üstelik ikiz. Geçen hafta gittiğimde bebeğin biri 16 küsür diğeri 17 haftalık görünüyordu. Önemli olan bebeğin gelişimi yani. Takılma kiloya. Son aylarda alıcaz zaten bolca :)

son aylarda olurum tophane batlıcanı gibi olurmuşuşm :D

1 ay 4 haftaysa bizim dedigimiz dogru 1. Sayfadaki tabla dogru olan hesaplayinca dogru yolllda oldugumu anladim :)
Arkadaşım 1 ay 4 hafta değil ki, bu hesaba göre o zaman 40 haftalık doğum yapan biri 10 aylık çocuk doğurmuş olur.. Aylardan sadece şubat 4 hafta yani 28 gündür, diğerleri 30 -31 gün.. Ni5AN Ni5AN arkadaşımız en doğru bilgiyi paylaşmış.. O paylaşıma göre diyelim ki 3. Ayi doldurduk ve 3ay+1günlük olduk, o zaman işte tam 3 ayligiz deriz, 4.aydan gün alınmış olur ama asla 4 aylık olduk diyemeyiz..

Ben de geçenlerde çok iştahlıydım, son zamanlarda neyseki pek iştahım yok. İlk hamileliğimde 19 kilo almıştım, hızlı verdim ama yine de istemiyorum oladar almak. Yürüyüş yapıyorum koşu bandında akşamları. Dikkat ediyorum bu sefer

Teşekkür ederim canım.. bende daha ne haplar var şaşırdım neyi ne zmn içeceğime bende troit ilacı kullanıyorum oda aç karnına ve onu icince 4 saat başka hap kullanmamak gerekiyor o yüzden d vitamini de Peynir filan kabul etmiyor hepsi karıştı :skandal:
Ben de tiroit hapı kullanıyorum. 4 saat olayını ilk defa duydum o_O tiroitten 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum ve ardından vitamini içiyorum. Yanlış mıymış.

Ben meyve yediğimde daha çok acıkıyorum o_O dediğin saatlerde yersen dengesiz beslenmiş olursun biraz canım. Kaçta uyuyorsun uyumadan 4 saat önce kesmek gerekiyormuş. 7 de demişsin 11 de yatıyor musun? Daha geç yatıyorsan erken kesmiş olursun mesela. Ekmeği evet yememek lazım. Ekmeksiz doymuyorsan çavdar ekmeği yiyebilirsin. Yemeklerin yanında salata yoğurt yersen daha tok tutar. Ara öğünlerde sağlıklı şeyler atıştır. Bol su da içersen aralarda acıkmaya fırsat bırakmazsın :KK48: bir de tatlıyla aran nasıl. Yiyorsan tatlıyı kesebilirsin. Sanırım ben tatlı yiyemediğim için kilo almadım. Eskiden çok yerdim çünkü.

son aylarda olurum tophane batlıcanı gibi olurmuşuşm :KK70:
Yok canım olmayız o kadar herhalde :)))

Back
X