• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bu ara o kadar sık kanama oalyını duyuyorum ki acaba sebebi ne ? etrafımda tanıdığım yeni hamile olanlar hep kanamadan dolayı hastanede yatıyor gerçekten çok zor allah sabır versin herkese
aynen etrafımda o kadar çok var ki burasıda dahil:KK43: bu sabah büyük tuvalete çıktım zorlandım sanırım minicik bir kan vardı tuvalet kağıdında vajina da değil ama emin olana kadar bir önü bir arkayı defalarca sildim:işsiz:

Yok cnm özellikle araştırmadım az çok konuyu biliyorum o yüzden okuyup canımı sıkmak istemiyorum doktor sadece yorma kendini yorulursan ufak bir ağrın olur anlarsın dedi rahim ağzında olsa kalkma yat derdim öyle değil filan dedi doktora giderde sorarsan benide etiketlermisin

canım evdesin iş yapma bol bol yat ağır kaldırma yorma kendini inşallah hemen çıkıverir yukarıya

kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara tek tavsiyem gün kurusu, bu kadar etkili bişi daha yok , sabah saatlerinde aralarda vs 1-2 tane atın ağzınıza, cok yardımcı olacak:KK52:bol su da önemli tabi..

Gezmelerden bahsedilmiş inşallah o günleri sağlıkla hayırlısıyla görürüz
Evet kızlar gezilebilir ama şuna da ayrıca karşıyım ve saçma buluyorum Yen'i doğan bir bebeği avm de gezdiriyorlar hiç anlam vermiyorum dünyaya alıştırmak mı oluyor bu daha yeni yeni annesine alışmaya çalışan ürkek minik bir bedeni öyle kalabalık gürültülü anlamsız yerlere götürmek çok gereksiz bence
Ama hava güzel olur mis gibi bi açık hava şahane olur o da bizlerin Doğum tarihlerine pek uymuyor malum kış

Kızım neredeyse 1 yaşında ben Hale'n daha avm ye götürmüyorum hiç götürmedim demiyorum avm içinde Carrefour var bu nedenle bir kaç kere gittik onun dışında gezme amaçlı götürmüyorum genelde açık hava park bahçe vs buralara gideriz

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim umarim hepiniz iyisinizdir cinsiyet öğrenenler çoğalmış maşallah hayırlısı ile kucagimiza almayi da nasip etsin ALLAH. Ben daha ogrenmedim cinsiyetini. Grip olan arkadaslar vardı nasıl atlattilar acaba uc gündür çok kötüyüm acayip yakaladi nerden yakaladiysa. Bulantilarim da devam ediyor ikisi birden cok yordu beni
Geçmiş olsun canım. Ben de 4 gündür hastayım. Grip ve boğaz enfeksiyonu vardı. Ateşim çıkınca acile gittim. 2 serum taktılar. O çok iyi geldi. Sonra da ağrım oldukça parol içtim sadece. Antibiyotik içmedim plesantaya geçtiği için. Hala boğazım geçmedi. Öksürük uzun süre de geçmeyecek gibi duruyor. İçtiğim sulara limon sıktım. Ihlamur içtim. Bol bol yatacaksın. Yapabileceklerimiz sınırlı maalesef.

Kızım ilk 19 günlük olduğunda dışarı gezmeye çıktık parka gittik yürüdük dolandık (daha erken çıkamama nedenim kendimi toparlayamamamdı)

1 aylıkken ilk tatilimize gittik kaplıca oteliydi (ben havuza girmedim kaplıcaya da girmedim)

3 aylıkken ilk Antalya tatiline gittik

Böyle böyle kızım 11 -aylık o kadar çok seyahat ettik ki

Doğduğundan beri de oto koltuğu kullanıyoruz

İki çocukla bakalım neolacak

Peki yaz tatili planı yapacaklarınız var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktorunuz birşey dedi mi?
Ben nihai olarak bu konuda doktorla konuşmadım ama gidilecek yerlerde tam teşekküllü bir hastane bulunması, Marmara bölgesine (İstanbullular için) yakın olması, 2 saatten fazla araba yolculuğu içermemesi gibi şeyler biliyorum. Bu nedenle henüz bir yer bakamadım bile.

Peki yaz tatili planı yapacaklarınız var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktorunuz birşey dedi mi?
Ben nihai olarak bu konuda doktorla konuşmadım ama gidilecek yerlerde tam teşekküllü bir hastane bulunması, Marmara bölgesine (İstanbullular için) yakın olması, 2 saatten fazla araba yolculuğu içermemesi gibi şeyler biliyorum. Bu nedenle henüz bir yer bakamadım bile.

Biz 19 Mayıs ta gideceğiz nasipse 2 saatte bir yarım saat yürüyerek molalı seyahat edilebilir kendi aracın olursa tabi bir de havuzu tavsiye etmiyor denize girebilirsin diyor doktorumuz

Bunyelerimiz mi hassas nedir bilemiyorum. O gun cok yurumustum eve gelir gelmez kanamam baslamisti.
İlk hamileliğimde sinirli ama bilgili bir dr a gitmiştim bana cok yuruyus yapma erken doğuma sebep olur bebek asagıda, Son haftalarında doğuma yakın yuruyuse cık bol bol dinlen demişti. Ben dinlemedim ama haklıymıs.

bizim bu sene yurtdışı programımız vardı ama malesef askıya aldık kendi evimde bile gönül rahatlığıyla bişi yiyemezken dışarda daha çok kasarım kendimi ayrıca karı koca hoplayalım zıplayalım yiyeylim içelim çok severiz ama ben kısıtlanınca hoş bir tatil geçireceğimizi sanmıyorum. az önce eşim mesaj attı sen denize girebiliyon mu diye:KK48: izmirde her yer deniz her yer tatil bizim için :KK200: bu seneki yurtdışı gezimizi yurt içi gezisi olarak değiştirelim dedik ama otellerdeki yemeklere de güvenmiyorum zehirlenir kalırsam bebişimi riske atmak istemem uzun seneler çalıştım çünkü gıda sektöründe her türlü hileyi biliyorum:işsiz:tavsiyem büyük otel tercih etmemeniz kalmış yemekler kalmış tatlılar çok güzel değerlendirilip ertesi gün karşınıza çıkıyor:kusmuk:

Kızım neredeyse 1 yaşında ben Hale'n daha avm ye götürmüyorum hiç götürmedim demiyorum avm içinde Carrefour var bu nedenle bir kaç kere gittik onun dışında gezme amaçlı götürmüyorum genelde açık hava park bahçe vs buralara gideriz
Bende aynı şekilde oğlum 2-2,5 yaşındaydı ilk kez götürdüğüm zaman yaşına uykun oyunlar vardı onlar için götürmüştüm

Bende aynı şekilde oğlum 2-2,5 yaşındaydı ilk kez götürdüğüm zaman yaşına uykun oyunlar vardı onlar için götürmüştüm

Zaten. o avm deki oyun bölümleri bence hiç güzel değil çok kasvetli karanlık yapay Işık'lar çok ses gürültü bebekler için ne bileyim açık havada parka götürmek varken

İyi maşallah epey süre götürmemişsin

Zaten. o avm deki oyun bölümleri bence hiç güzel değil çok kasvetli karanlık yapay Işık'lar çok ses gürültü bebekler için ne bileyim açık havada parka götürmek varken
Götürdüğüm oyun alanı öyle değildi daha çok küçük çocuklar için avm nin üst katı gün ışığı olan bi yer aynı avm de bi oyun salonu daha var o biraz daha büyük çocuklar işin fazlasıyla karanlık gürültülü bu da ayda yılda bir olan gezimizdi
Dışarlarda parkta daha çok gezdik hergün iki kez çıkıyorduk parka yazın günler uzun 2 yaş civarı çocuklar da pek söz dinlemedikleri için benim oğlan öyleydi :KK53:

Merymavi Merymavi canum geçmiş olsun ben Dr gitmiştim parol verdi ve ben 2 kere içtim bol dinlen burnuma tuzlu su çektim ve tuzlu suyla gargara yaptım bi de ayağıma limon sürüp streçleyip çorap giydim öyle yattım belki sende de işe yarar Allah şifa versin

Back
X