- 27 Mart 2017
- 545
- 784
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.921
Günaydın tatlı annişşler ben 55 kiloyla basladım simdi 60 kiloyum oysaki pek bişey de yemiyorum. Hele aksamları hiç yiyemiyorum mide bulantısı ve iştahsızlık devam edıyor ama kılo alıyorum
kilo değilde ödem olduğunu düşünüyorum ben onlarınGünaydın tatlı annişşler ben 55 kiloyla basladım simdi 60 kiloyum oysaki pek bişey de yemiyorum. Hele aksamları hiç yiyemiyorum mide bulantısı ve iştahsızlık devam edıyor ama kılo alıyorum
canım ben de 57 ile başladım,61 kilo oldum...Günaydın tatlı annişşler ben 55 kiloyla basladım simdi 60 kiloyum oysaki pek bişey de yemiyorum. Hele aksamları hiç yiyemiyorum mide bulantısı ve iştahsızlık devam edıyor ama kılo alıyorum
günaydınlarrrr
benn cokk kız bebek istiyodum şimdi dün erkek oldugunu öğrenince dumur oldum, bebeğe yansımıyodur inşallah
Ben de bahara kadar çıkarmam diye düşünüyorum kışın soğuk havada ben kat kat giyinmeme rağmen donuyorum küçücük bebeği nasıl koruyacağım.Gezmelerden bahsedilmiş inşallah o günleri sağlıkla hayırlısıyla görürüz
Evet kızlar gezilebilir ama şuna da ayrıca karşıyım ve saçma buluyorum Yen'i doğan bir bebeği avm de gezdiriyorlar hiç anlam vermiyorum dünyaya alıştırmak mı oluyor bu daha yeni yeni annesine alışmaya çalışan ürkek minik bir bedeni öyle kalabalık gürültülü anlamsız yerlere götürmek çok gereksiz bence
Ama hava güzel olur mis gibi bi açık hava şahane olur o da bizlerin Doğum tarihlerine pek uymuyor malum kış
Doktor dün bana plasentamın biraz aşağıda oldugunu söyle di burda bir arkadaş daha öyle bir durumu vardı kimdi o?
Cinsiyetini öğrenebildinizmiBu sabah randevum var kızlar inşallah herşey yolundadır ikinci temennim ise cinsiyeti az da olsa görebilmesi. Bakalım ne diyecek. Dua edin ne olur canlar önceki bebeğimi tam bu haftalarda kaybetmiştim bu randevudan sonra içimdeki bu korkuyu bir nebze olsun atmak istiyorum inşallah.
Peki hani şunlara dikkat et diye bir uyarıda bulundumu neler dedi nasıl anlattı bu durumu birdaha gittinmi doktora düzelmişmi çok soru sordum k.bakma cnm :)benim doktorum bu haftalarda olur birdahaki randevu da yukarı çıkar dedi rahat konuştu ama biraz kafama takılmadı değilBana demişti 3 hafta önce.
Peki hani şunlara dikkat et diye bir uyarıda bulundumu neler dedi nasıl anlattı bu durumu birdaha gittinmi doktora düzelmişmi çok soru sordum k.bakma cnm :)benim doktorum bu haftalarda olur birdahaki randevu da yukarı çıkar dedi rahat konuştu ama biraz kafama takılmadı değil
Kizlar birden kanamam basladi kac haftadir hic birseyim yoktu birden baya geldi rengi de acik pembe olunca korktum ins dua edin esimi bekliyorum hastaneye gidecez
dumur oldum derken mecazen tabii :) şans oldugunun bende farkındayım, çok istiyodum sadece kız olsun diye ,ısmarlama gibi bi niyetim yoktuneden dumur oldun ki bu işlerin ısmarlama olmayacağını bilmen gerekiyor. çok şanslısın hamilesin bunları düşün bence ve bebeğine yansıtma onlar her şeyi hissediyorlar
bence ne olursa olsun şükür... çok özendiriyorlar insanı pembiş pembiş tüllü kurdeleli şeylere ama erkek bebekler de en az onlar kadar çok tatlı oluyor, küçük smokinleri alma vakti :):)
Yok cnm özellikle araştırmadım az çok konuyu biliyorum o yüzden okuyup canımı sıkmak istemiyorum doktor sadece yorma kendini yorulursan ufak bir ağrın olur anlarsın dedi rahim ağzında olsa kalkma yat derdim öyle değil filan dedi doktora giderde sorarsan benide etiketlermisino günkü doktora gitme sebebim afedersin büyük tuvaletimi yaptıktan sonra temizlenirken az bir miktar kanlı akıntı görmemdi. çok korktum hemen gittim, başka şeyler oluyor sandım. o da muayene etti bölgeyi, sonra ultrasonla baktı. plasenta rahim ağzına yakın bir yerde duruyor, zamanla büyüdükçe yukarı toplamasını bekleyeceğiz demişti. peki o zamana kadar yine böyle büyük tuvaletimi yapınca kanama görür müyüm diye sorunca olabilir demişti. ama 3 haftadır filan görmedim öyle birşey daha. tedirgin edici konuşmadı, kötü birşey olsa mutlaka söylerdi. o hafta rutin inceleme kontrolüne gitmiştim bikaç gün sonra. o günden sonra da rutin kontrol günüm henüz gelmediği için gitmedim, sorma imkanım da olmadı. ama mayısın sonuna doğru kontrole gittiğimde soracağım bahsettiği durumda bir değişme olup olmadığıyla ilgili, ben de merak ediyorum. sana tavsiye, plasentanın aşağıda olması ne demek diye internette o gün araştırdım ve bir dünya komplike vaka okudum. bunlar olacak diye birşey yok. doktor tehlike görmediyse yoktur diye düşünüyorum. araştırmaya girdiysen araştırma. :)
bu ara o kadar sık kanama oalyını duyuyorum ki acaba sebebi ne ? etrafımda tanıdığım yeni hamile olanlar hep kanamadan dolayı hastanede yatıyor gerçekten çok zor allah sabır versin herkese
Yok cnm özellikle araştırmadım az çok konuyu biliyorum o yüzden okuyup canımı sıkmak istemiyorum doktor sadece yorma kendini yorulursan ufak bir ağrın olur anlarsın dedi rahim ağzında olsa kalkma yat derdim öyle değil filan dedi doktora giderde sorarsan benide etiketlermisin
Inşaallah seninkide yukarı çıkmıştır güzel haberler le gelirsinTabiki cnm, 10 gün sonra gideceğim. Mutlaka haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?