• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın tatlı annişşler ben 55 kiloyla basladım simdi 60 kiloyum oysaki pek bişey de yemiyorum. Hele aksamları hiç yiyemiyorum mide bulantısı ve iştahsızlık devam edıyor ama kılo alıyorum

Nedense bende yediğim kadardan daha fazlasını aldım bu kan hacminin artması ve ödemle alakalı diye düşünüyorum. Bakalım sonumuz ne olucak:KK15:

Günaydın tatlı annişşler ben 55 kiloyla basladım simdi 60 kiloyum oysaki pek bişey de yemiyorum. Hele aksamları hiç yiyemiyorum mide bulantısı ve iştahsızlık devam edıyor ama kılo alıyorum
kilo değilde ödem olduğunu düşünüyorum ben onların :olamaz: ben akşamları çok şişiyorum sanırım gün içinde yediklerimle alakalı:KK43:

canım ben de 57 ile başladım,61 kilo oldum...
tatlım bu dönemde hızlı kilo alınıyormuş,sonra durağan oluyormuş,son 2 ayda da birden kilo alınıyormuş...tecrübeli annelerin bana söyledikleri böyle,ya da ben çok kilo alıyorum diye serzenişte bulununca moralimi düzeltmek söylüyor olabilirler :21:

günaydınlarrrr:KK200:
benn cokk kız bebek istiyodum şimdi dün erkek oldugunu öğrenince dumur oldum, bebeğe yansımıyodur inşallah :olamaz:

bence ne olursa olsun şükür... çok özendiriyorlar insanı pembiş pembiş tüllü kurdeleli şeylere ama erkek bebekler de en az onlar kadar çok tatlı oluyor, küçük smokinleri alma vakti :):)

Gezmelerden bahsedilmiş inşallah o günleri sağlıkla hayırlısıyla görürüz
Evet kızlar gezilebilir ama şuna da ayrıca karşıyım ve saçma buluyorum Yen'i doğan bir bebeği avm de gezdiriyorlar hiç anlam vermiyorum dünyaya alıştırmak mı oluyor bu daha yeni yeni annesine alışmaya çalışan ürkek minik bir bedeni öyle kalabalık gürültülü anlamsız yerlere götürmek çok gereksiz bence
Ama hava güzel olur mis gibi bi açık hava şahane olur o da bizlerin Doğum tarihlerine pek uymuyor malum kış

Bence dikkat edin asıl kilo 3 aydan sonra alınıyormuş benim doktorum ilk 3 ay kilo alma dedi zaten iştahım kapandığı için 1 kilo verdim. Hala da kapalı iştahım canım hiçbir şey yemek istemiyor sadece erik elma su bu 3 ü olsun yeter : ) sabah yumurta haşladım koktu yiyemedim çöpe döktüm direk ama buna rağmen akşamları karnım 6 aylıkmış gibi şişiyor bu gaz problemi kaçıncı aya kadar devam ediyor acaba

Gezmelerden bahsedilmiş inşallah o günleri sağlıkla hayırlısıyla görürüz
Evet kızlar gezilebilir ama şuna da ayrıca karşıyım ve saçma buluyorum Yen'i doğan bir bebeği avm de gezdiriyorlar hiç anlam vermiyorum dünyaya alıştırmak mı oluyor bu daha yeni yeni annesine alışmaya çalışan ürkek minik bir bedeni öyle kalabalık gürültülü anlamsız yerlere götürmek çok gereksiz bence
Ama hava güzel olur mis gibi bi açık hava şahane olur o da bizlerin Doğum tarihlerine pek uymuyor malum kış
Ben de bahara kadar çıkarmam diye düşünüyorum kışın soğuk havada ben kat kat giyinmeme rağmen donuyorum küçücük bebeği nasıl koruyacağım.

Bu sabah randevum var kızlar inşallah herşey yolundadır ikinci temennim ise cinsiyeti az da olsa görebilmesi. Bakalım ne diyecek. Dua edin ne olur canlar önceki bebeğimi tam bu haftalarda kaybetmiştim bu randevudan sonra içimdeki bu korkuyu bir nebze olsun atmak istiyorum inşallah.
Cinsiyetini öğrenebildinizmi

Bana demişti 3 hafta önce.
Peki hani şunlara dikkat et diye bir uyarıda bulundumu neler dedi nasıl anlattı bu durumu birdaha gittinmi doktora düzelmişmi çok soru sordum k.bakma cnm :)benim doktorum bu haftalarda olur birdahaki randevu da yukarı çıkar dedi rahat konuştu ama biraz kafama takılmadı değil

Peki hani şunlara dikkat et diye bir uyarıda bulundumu neler dedi nasıl anlattı bu durumu birdaha gittinmi doktora düzelmişmi çok soru sordum k.bakma cnm :)benim doktorum bu haftalarda olur birdahaki randevu da yukarı çıkar dedi rahat konuştu ama biraz kafama takılmadı değil

o günkü doktora gitme sebebim afedersin büyük tuvaletimi yaptıktan sonra temizlenirken az bir miktar kanlı akıntı görmemdi. çok korktum hemen gittim, başka şeyler oluyor sandım. o da muayene etti bölgeyi, sonra ultrasonla baktı. plasenta rahim ağzına yakın bir yerde duruyor, zamanla büyüdükçe yukarı toplamasını bekleyeceğiz demişti. peki o zamana kadar yine böyle büyük tuvaletimi yapınca kanama görür müyüm diye sorunca olabilir demişti. ama 3 haftadır filan görmedim öyle birşey daha. tedirgin edici konuşmadı, kötü birşey olsa mutlaka söylerdi. o hafta rutin inceleme kontrolüne gitmiştim bikaç gün sonra. o günden sonra da rutin kontrol günüm henüz gelmediği için gitmedim, sorma imkanım da olmadı. ama mayısın sonuna doğru kontrole gittiğimde soracağım bahsettiği durumda bir değişme olup olmadığıyla ilgili, ben de merak ediyorum. sana tavsiye, plasentanın aşağıda olması ne demek diye internette o gün araştırdım ve bir dünya komplike vaka okudum. bunlar olacak diye birşey yok. doktor tehlike görmediyse yoktur diye düşünüyorum. araştırmaya girdiysen araştırma. :)

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim umarim hepiniz iyisinizdir cinsiyet öğrenenler çoğalmış maşallah hayırlısı ile kucagimiza almayi da nasip etsin ALLAH. Ben daha ogrenmedim cinsiyetini. Grip olan arkadaslar vardı nasıl atlattilar acaba uc gündür çok kötüyüm acayip yakaladi nerden yakaladiysa. Bulantilarim da devam ediyor ikisi birden cok yordu beni

Kizlar birden kanamam basladi kac haftadir hic birseyim yoktu birden baya geldi rengi de acik pembe olunca korktum ins dua edin esimi bekliyorum hastaneye gidecez

Kuzumm korkma bende senin gibi oldum bi anda kanamam basladi acilde dusuk ignesi yaptilar, progestan verdiler bol bol istirahat ettim. Hayirli haberler olsun insallah

neden dumur oldun ki bu işlerin ısmarlama olmayacağını bilmen gerekiyor. çok şanslısın hamilesin bunları düşün bence ve bebeğine yansıtma onlar her şeyi hissediyorlar
dumur oldum derken mecazen tabii :) şans oldugunun bende farkındayım, çok istiyodum sadece kız olsun diye ,ısmarlama gibi bi niyetim yoktu:işsiz:
bence ne olursa olsun şükür... çok özendiriyorlar insanı pembiş pembiş tüllü kurdeleli şeylere ama erkek bebekler de en az onlar kadar çok tatlı oluyor, küçük smokinleri alma vakti :):)

şükür tabiiii ki :) mecazen dedim dumur oldum diye, erkek çocuklar daha asi ,yaramaz oluyolar ya genelde o korkuttu beni bi an dedim nasıl bakıcam, biz kızlar daha uysal oluyoruz =) yoksa çok şükürrrr her zaman o ayrı mesele :halay:

o günkü doktora gitme sebebim afedersin büyük tuvaletimi yaptıktan sonra temizlenirken az bir miktar kanlı akıntı görmemdi. çok korktum hemen gittim, başka şeyler oluyor sandım. o da muayene etti bölgeyi, sonra ultrasonla baktı. plasenta rahim ağzına yakın bir yerde duruyor, zamanla büyüdükçe yukarı toplamasını bekleyeceğiz demişti. peki o zamana kadar yine böyle büyük tuvaletimi yapınca kanama görür müyüm diye sorunca olabilir demişti. ama 3 haftadır filan görmedim öyle birşey daha. tedirgin edici konuşmadı, kötü birşey olsa mutlaka söylerdi. o hafta rutin inceleme kontrolüne gitmiştim bikaç gün sonra. o günden sonra da rutin kontrol günüm henüz gelmediği için gitmedim, sorma imkanım da olmadı. ama mayısın sonuna doğru kontrole gittiğimde soracağım bahsettiği durumda bir değişme olup olmadığıyla ilgili, ben de merak ediyorum. sana tavsiye, plasentanın aşağıda olması ne demek diye internette o gün araştırdım ve bir dünya komplike vaka okudum. bunlar olacak diye birşey yok. doktor tehlike görmediyse yoktur diye düşünüyorum. araştırmaya girdiysen araştırma. :)
Yok cnm özellikle araştırmadım az çok konuyu biliyorum o yüzden okuyup canımı sıkmak istemiyorum doktor sadece yorma kendini yorulursan ufak bir ağrın olur anlarsın dedi rahim ağzında olsa kalkma yat derdim öyle değil filan dedi doktora giderde sorarsan benide etiketlermisin

bu ara o kadar sık kanama oalyını duyuyorum ki acaba sebebi ne ? etrafımda tanıdığım yeni hamile olanlar hep kanamadan dolayı hastanede yatıyor gerçekten çok zor allah sabır versin herkese

Yok cnm özellikle araştırmadım az çok konuyu biliyorum o yüzden okuyup canımı sıkmak istemiyorum doktor sadece yorma kendini yorulursan ufak bir ağrın olur anlarsın dedi rahim ağzında olsa kalkma yat derdim öyle değil filan dedi doktora giderde sorarsan benide etiketlermisin

Tabiki cnm, 10 gün sonra gideceğim. Mutlaka haber veririm.

Back
X