o günkü doktora gitme sebebim afedersin büyük tuvaletimi yaptıktan sonra temizlenirken az bir miktar kanlı akıntı görmemdi. çok korktum hemen gittim, başka şeyler oluyor sandım. o da muayene etti bölgeyi, sonra ultrasonla baktı. plasenta rahim ağzına yakın bir yerde duruyor, zamanla büyüdükçe yukarı toplamasını bekleyeceğiz demişti. peki o zamana kadar yine böyle büyük tuvaletimi yapınca kanama görür müyüm diye sorunca olabilir demişti. ama 3 haftadır filan görmedim öyle birşey daha. tedirgin edici konuşmadı, kötü birşey olsa mutlaka söylerdi. o hafta rutin inceleme kontrolüne gitmiştim bikaç gün sonra. o günden sonra da rutin kontrol günüm henüz gelmediği için gitmedim, sorma imkanım da olmadı. ama mayısın sonuna doğru kontrole gittiğimde soracağım bahsettiği durumda bir değişme olup olmadığıyla ilgili, ben de merak ediyorum. sana tavsiye, plasentanın aşağıda olması ne demek diye internette o gün araştırdım ve bir dünya komplike vaka okudum. bunlar olacak diye birşey yok. doktor tehlike görmediyse yoktur diye düşünüyorum. araştırmaya girdiysen araştırma. :)