• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben Bahçelievler Vital Hospital de yaptırdım diğer özel hastanelere göre daha makul bi fiyatı var, muayene 75tl, ikili test 220 tl toplamda 300 e geliyo

çok pahalı değil mi ya:olamaz: İstanbul da her türlü imkan var fazlasıyla ama çokta pahalı Allah yardımcınız olsun:dua: eşimin yeni işi olursa ya İzmir ya İstanbul firmasına isteyecekler eşimde İstanbul olmasın diye dua ediyor hem kalabalık hem pahalı diye:işsiz: Bende tebdili mekanda ferahlık vardır diye başka şehire taşınmak istiyorum:KK48:bakalım kısmet ne gösterecek zaman

çok pahalı değil mi ya:olamaz: İstanbul da her türlü imkan var fazlasıyla ama çokta pahalı Allah yardımcınız olsun:dua: eşimin yeni işi olursa ya İzmir ya İstanbul firmasına isteyecekler eşimde İstanbul olmasın diye dua ediyor hem kalabalık hem pahalı diye:işsiz: Bende tebdili mekanda ferahlık vardır diye başka şehire taşınmak istiyorum:KK48:bakalım kısmet ne gösterecek zaman
bu bi de diğerlerine göre ucuz olanı malesef öyle,medicana-medical park falan yaklaşılmıyo muayene 200 tl falan , ilk öğrendiğimizde gebeliği kan testininide 350 tl ye yapmışlardı , soyguncular:işsiz: ben Balıkesir e yerleşmek istiyorum cok tatlış bi yer , eş durumundan ayarlayabilirsek anca o da zar zor bi ihtimal eşim özel sektörde oldugu için , kalabalık şehirlerden uzaklaşmak lazım koşarakkkk:KK34:

günaydın kızlar
Hayırlı Kandiller. birbirimizin duasında buluşmak dileğiyle Rabbim bu gece yapacağımız bütün duaları kabul etsin inşallah:KK200::dua:

canım hamileliğin normal seyri ise ben ilaç içmekten yana değilim o nedenle yazdım bir hormondan kaynaklı olabilirmiş diye ama. hastalık vs olsa gönül rahatlığıyla iç ama ben normal seyirlerde pek sıcak bakmıyorum ilaç içmeye:KK43:

canım 12/8 dünya standartlarında kabul görmüş normal tansiyondur. Ama senin tansiyonun sürekli düşükse ve vücudun buna alışmışsa senin için yüksek olabilir. kendine bir tansiyon çizelgesi yap haftalık olarak düşüsü yükselişi görürsün doktorunla ona göre senin için normal olan tansiyonunu tespit edebilirseniz. tavsiyem tansiyonunu ölçtüğün gün neler hissettiğinize yaz ( baş dönmesi boyun baş ağrısı gibi)
Biliyorum canım 12/8 gayet normal
Ben hiç o rakamları görmediğim için tedirgin oldum sanırım ileriki gebelik döneminde yüksek tansiyon sıkıntısı yaşıcam o yüzen takip etmeye başladım

Hayirli sabahlar arkadaslar
Öncelikle herkesin kandili mubarek olsun hayirlara vesile olsun ins.
Sıkıntılı arkadaslarin icine ferahlik versin Rabbim.
Dusunuyorum da daha kokusunu duymadigimiz bir can icin aldigimiz nefesi, yedigimiz her bir lokmayi arastiran bizdeki merhamet bu boyuttayken Rabbimin merhameti ne kadar buyuktur biz kullarina karsi❤
Bugun ayrica yavrumu gormeye gjdecm ins hayirli haberlerle dönmek nasip olur

Ben hiç o rakamları görmediğim için tedirgin oldum sanırım ileriki gebelik döneminde yüksek tansiyon sıkıntısı yaşıcam o yüzen takip etmeye başladım
Kesinlikle takip et canım,benim de normal tansiyonum 9 .küçük oğluma hamileyken 5.ayda birden 12 ye yükseldi,ben çok şiddetli baş ağrısı çekmeye başlamıştım.hatta bir gün 13 olmuş,ben acillik olmuştum.ve son ayimda yüksek tansiyon ilacı kullandım 4 hafta,doktor erken doğum riski oluşabilir tabsiyondan dolayı demisti

takipte olursan inşallah sıkıntı yaşamazsın canım yükselme durumunda ilaç verir belki doktorun

kızlar sizden bir ricam var
ben bu cumartesi günü sınava gireceğim bu gece benim için birer ayetel kürsi okuyabilir misiniz? sınavımın iyi geçmesi hayırla sonuçlanması için. çalışınca çok zor hazırlanmak hele eve git yemek yap ye ve yat modundayken:KK51: stres yapmak istemiyorum ama elimde değil sabah erken kalkıp yarım saat bakabiliyorum sadece:KK43:

Herkese günaydın hayırlı Kandil'ler. Bende akşam 9 gibi yatıyorum sabah 7 gibi uyanıyorum ama hala yorgunum yaa. Hep bi koşturmaca valla hiç dinlenemiyorum işyeri ayrı bi stres evde Popom yer görmüyor zaten ne olcak böyle bilmem. Allah sağlık versin önemli olan o da kendimi psikolojik olarak da çok yorgun hissetmeye başladım.
Dün doktor erkek diyince kızımdan kalan bir sürü kıyafet var ama hepsi kız için hiç erkeğe uyacak gibi değil boşuna bu zamana kadar beklettim galiba baştan alışveriş yapmam gerekecek.

kızlar sizden bir ricam var
ben bu cumartesi günü sınava gireceğim bu gece benim için birer ayetel kürsi okuyabilir misiniz? sınavımın iyi geçmesi hayırla sonuçlanması için. çalışınca çok zor hazırlanmak hele eve git yemek yap ye ve yat modundayken:KK51: stres yapmak istemiyorum ama elimde değil sabah erken kalkıp yarım saat bakabiliyorum sadece:KK43:
Okurum canım. Allah zihin açıklığı versin.

Herkese günaydın hayırlı Kandil'ler. Bende akşam 9 gibi yatıyorum sabah 7 gibi uyanıyorum ama hala yorgunum yaa. Hep bi koşturmaca valla hiç dinlenemiyorum işyeri ayrı bi stres evde Popom yer görmüyor zaten ne olcak böyle bilmem. Allah sağlık versin önemli olan o da kendimi psikolojik olarak da çok yorgun hissetmeye başladım.
Dün doktor erkek diyince kızımdan kalan bir sürü kıyafet var ama hepsi kız için hiç erkeğe uyacak gibi değil boşuna bu zamana kadar beklettim galiba baştan alışveriş yapmam gerekecek.

bende aynıyım canım ama eve gelince hayatımı yavaşlatıyorum birazda olsa yoksa koşuşturmacanın sonu yok:KK43: kıyafet konusunda da yapacak bişi yok canım hayırlısıyla gelsinler de inşallah Rabbim alım gücünü verir bir şekilde:KK36:

Kızlar merhbalar öncelikle bulantısınolan varmı ne durumda bende biraz sanki azalmalar var sizin nasıl

Günaydın kızlar...Hepiniz kandili mübarek olsun...
Canım benim 4. haftada başladı 8. haftada bitti ama yinede arada olmuyor değil oluyor tabiki ama haftada bir yada en fazla iki.. :) canını sıkma geçecek yani...
bir garip oblomov bir garip oblomov canım okuruz tabi sen stres yapma :) Allah zihin açıklığı versin...

ay annen güldürdü beni ilahi keşke ısmarlama olsaydı:KK70: bende nisan mayıs gibi olsun çok istedim ama nasip tam zamanında hamile kalmıştım ama kimyasal oldu ne yazık ki valla vakti saati ne zamansa o zaman geliyor bebişler:KK36:

valla canım bende riskliyim 3 gün önce doğayım derse benimde 10 kasım olacak:KK64: ben yerinde olsam 1 gün sonrası ya da 1 gün öncesinde yazdırırım nüfusa
İlk doğumumu ocakta yapmıştım ve bence rahat oluyor. Yaz ortası hamileliğin son zamanları zor geçiyor ve artı bebek olduktan sonra kapı açma cam açma zaten evde en az 10 kişi var lohusalıkta kilo oluyor insanda fazlaca terleme oluyor bide kucakta bebek :confused:.Bütün yazın evde kapalı pişik şekilde geçiyor. Kışın tek olumsuz tarafı hava kapalı oluyor bide evdesin sıkıcı oluyor ama onun dışında iyi. ha birde doğumgünü kutlamaları açık alanlarda olamıyor ilerisi için. artık kime ne kısmetse

Gunaydin kizlar. Valla bugun hic sabah olmayacak zannettim. Dun aksam ustu bi bas agrisi vurdu bana kusma eşliģinde cildiracaktim artik. Hayatimda hic boyle kotu olmamistim :(
1 2 hafta evvel bi bas agrisi kusma oldu cok siddetli o zaman acile gitmistik parol ve dramamine serum yapmislardi gecmisti. Yine serum almamak icin eczaneye gittik gece minoset aldik bide metpamid icer icmez uyumusum. Ilac tavsiyesi degildir kesinlikle bu arada. Benim gibi siddetli bas agrisi geciren oldu mu aranizda ?

Günaydın kızlar...Hepiniz kandili mübarek olsun...
Canım benim 4. haftada başladı 8. haftada bitti ama yinede arada olmuyor değil oluyor tabiki ama haftada bir yada en fazla iki.. :) canını sıkma geçecek yani...
bir garip oblomov bir garip oblomov canım okuruz tabi sen stres yapma :) Allah zihin açıklığı versin...
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah

Back