• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar başım ve belim ağrıyor ağrı kesici içimemek için direniyorum ama ne yapsam ya doktor günde 3 tane parol kullanabilirsin dedi ama yinede içmedim siz olsanız ne yapardınız hiç ağrı kesici içtinizmi
Canım ben iki kere grip oldum ve minoset kullandım. Doktorlar minoset ve Parol kullanmakta bir sakınca görmüyor. Boşuna ağrı çekme bence canım.

Kızlar bugün tamsiyonumu ölçmeye başladım doktorum söyledi normalde büyük 10 küçük 6-7 olurdu 11 çok nadir olurdu
Biraz önce 12.5 / 8 çıktı hiç bu rakamları görmemiştim

Ben de aynı durumdayım. Oğlumda son aylarda düşüyordu tansiyonum. Şimdi 3-4 gündür çok yoğun sıkıntım var. Gece soluğu acilde alıyoruz. Mide bulantısı yüksek tansiyonda olur diyorlar ama tersine ben düşük tansiyonla sürekli istifra ediyorum. Kafamı kaldıramayacak hale geliyorum. Son çare acile koşuyoruz. Hamileliğimin başından beri 5.serumum takıldı haftasonu.. Sen gene 3 gün arayla serum almışsın, haftasonu 2 gece üst üste serum takıldı bana. Serum takılmadan toparlıyamıyorum, içerisine ilaç koymuyorlar sordum ben hep. Zararı olacağını sanmıyorum geçen hamileliğimde de doktorum yönlendirmişti hep serum için ama sık olunca insan tedirgin oluyor tabii..
Benim de tansiyonum hep dusuk malesef ensemden bir agri giriyor gozlerim neredeyse hep karanlik :/ benim de serumlar ilacsizdi hep sivi takviyesi olsun diyeymis sadece ama yine de insan tedirgin oluyor.aslinda vucut icin iyi bile ben su icemiyorum pek.gene de disardan bir madde girince vucuda insan cekiniyor canim

C Cokoprenses83 canım alerjin ne durumda? Daha iyi oldun mu? Ben atlattım sanırım çok şükür.bağ var ama alerji korkusundan gidemiyorum çok ta severim bu mevsimde yeşillikler içinde olmayı,ama göze alamadım.
Susam yağını kullanıyorum ama sabahları çok hapşırıyorum yine de Dr. A gidicem bakalım ne diyecek.
Bağ diyince çok bilmem ama doğ olunca mevzu imrendim Allah yardımcın olsun senin de :)
Dr la konuştuktan sonra alerjiyle ilgili sana da yazarım

Susam yağını kullanıyorum ama sabahları çok hapşırıyorum yine de Dr. A gidicem bakalım ne diyecek.
Bağ diyince çok bilmem ama doğ olunca mevzu imrendim Allah yardımcın olsun senin de :)
Dr la konuştuktan sonra alerjiyle ilgili sana da yazarım

Benim de ileri derecede alerjim var. Gunde yüz kere hapsurdugum oluyor.
Hapsurma gelince tere var ya, rokaya benzer yeşil bir ot. Ondan iki dal atiyorum agzima, daha cignerken hapsurmam hemen duruyor. Alerjisi olanlara siddetle tavsiye ederim

Günaydın kızlar
Hayırlı Kandil'ler
Bişi sormak istiyorum İstanbul Avrupa yakasında ikili test yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdığını paylaşabilir mi

günaydın kızlar
Hayırlı Kandiller. birbirimizin duasında buluşmak dileğiyle Rabbim bu gece yapacağımız bütün duaları kabul etsin inşallah:KK200::dua:

Canım aslında varya ağrısında değilim endişeleniyorum başım değil de belimin ağrısı kafama takılıyor ilaç içiyimde kafamı dağıtıyım diyorm birde böyle içmeyerek benim çektiğim ağrıyı huzursuzluğu bebeğim hisedermi diye de düşünüyorum öyle saçmalıyorum işte :işsiz:

canım hamileliğin normal seyri ise ben ilaç içmekten yana değilim o nedenle yazdım bir hormondan kaynaklı olabilirmiş diye ama. hastalık vs olsa gönül rahatlığıyla iç ama ben normal seyirlerde pek sıcak bakmıyorum ilaç içmeye:KK43:

Kızlar bugün tamsiyonumu ölçmeye başladım doktorum söyledi normalde büyük 10 küçük 6-7 olurdu 11 çok nadir olurdu
Biraz önce 12.5 / 8 çıktı hiç bu rakamları görmemiştim

canım 12/8 dünya standartlarında kabul görmüş normal tansiyondur. Ama senin tansiyonun sürekli düşükse ve vücudun buna alışmışsa senin için yüksek olabilir. kendine bir tansiyon çizelgesi yap haftalık olarak düşüsü yükselişi görürsün doktorunla ona göre senin için normal olan tansiyonunu tespit edebilirseniz. tavsiyem tansiyonunu ölçtüğün gün neler hissettiğinize yaz ( baş dönmesi boyun baş ağrısı gibi)

Günaydın kızlar
Hayırlı Kandil'ler
Bişi sormak istiyorum İstanbul Avrupa yakasında ikili test yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdığını paylaşabilir mi
ben Bahçelievler Vital Hospital de yaptırdım diğer özel hastanelere göre daha makul bi fiyatı var, muayene 75tl, ikili test 220 tl toplamda 300 e geliyo

EslemM001 EslemM001 canım bak buldum yazıyı, bence stres yapacak bir durum yoktur:KK66:
Bebeğinizin karaciğeri safra salgılamaya ve pankreası insülin üretmeye başladı. Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.

Günaydın kızlar,herkese hayırlı kandiller.rabbim tüm dualarımızı kabul eder insalalh.iki gündür sabahları ağrıyla uyanıyorum.karin kaslarım ağrıyor,eti ezilmiş gibi sanki.uykumu alamadan uyanıyorum

Back