- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.941
Sen neden bu testi yaptırıyorsunHayırlı haberler alırsın inşallah canım. Ben de cuma gidicem bakalım çıkmış olmalı 2 hafta oldu ben kan vereli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neden bu testi yaptırıyorsunHayırlı haberler alırsın inşallah canım. Ben de cuma gidicem bakalım çıkmış olmalı 2 hafta oldu ben kan vereli
1500 ödedik canımAmin canım 7 günde çıkıyormuş benim sonuç
Ne kadar ödedin canım sen bu test için
@Yakamoz cnm hic uzulme o testler sadece olasilik hesaplamasi olcumlerin gayet iyi Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebegini
Benim gorumcemin 50 gunluk kizi var onunda testlerinde risk fazlaydi prof gittiler cocugun burun kemigi olusmus ensesi normal istersen amniyosentez yaptir dedi gorumcem istemedi simdi kizinin masallahi var
Anliyorum moralin bozuldu bi kere cok zor ama dua etmekten baska caremiz yok
Banada dua edin kizlar yarin baska bi doktora gidiyorum ikili taramada burun kemigi goruntulenemedi yaziyordu devlette yarn ki doktor guzel seyler soyler insallah
Öyle cnm bebeğim için endişeleniyorum yoksa benim ağrı çekmem çokta önemli değildoktorlar malesef normal diyip geçiyorlar katlanacaksın tarzındalar ama birazcık açıklama yapsalar zaten bebğimiz için her zorluğu göze almışız. saolasın canım Allah kabul etsin inşallah![]()
ya ben saf gibi 40 aldım genişlerim diye,şuanda da üstümde lastiğini cok sıktığım halde düşüyo, keşke 38 alsaydımKızlar bende lc den iki pantolon aldım kalıpları çok güzel 40 denedim çekiştirmek zorunda kaldım üzeride pot durdu karnım çok olmadığı için 38 beden de bacaklar biraz dar ama giydikçe açılır diye aldım bakalım
Normal pantolon tayt falan hiç biri olmuyor ki
Kızlar benim acayip bir sıkıntım varözel bölgemde yanı bacağımın hemen yanında kıl kökü iltahabı var ve 3 ayda bir inanılmaz azıyor
şuan yine felaket bir haldeyim doktor sadece lazer iyi gelir dedi ama hamilelikte girmek istemiyor ağda neden oluyormuş sanırım buna
başından böyle bir şey geçen varmı ? yada iyi gelecek bir şey biliyor musunuz ? dün gece hiç uyuyamadım zonklamasından
![]()
Kızlar bende lc den iki pantolon aldım kalıpları çok güzel 40 denedim çekiştirmek zorunda kaldım üzeride pot durdu karnım çok olmadığı için 38 beden de bacaklar biraz dar ama giydikçe açılır diye aldım bakalım
Normal pantolon tayt falan hiç biri olmuyor ki
canım nasal bone bilinmiyor yazmış bunu sor doktoruna burun kemiği demek çünkü göremediler mi acaba? yaş riski dediğinin mi söylüyorsun? o mu acaba down sendromu sonucu? benim daha sade olduğu için test kağıdım bunu baya bir inceledim. ama en doğru cevabı doktorun verecektir
Hamile pantolonu beyaz bulabildin mi cnm lcwde? Veya krem de olabilir.bende 38 aldım bacakları dar geldi korktum sonradan giyemezsem diye ama açılıyor canım çok rahat ettim valla
Hamile pantolonu beyaz bulabildin mi cnm lcwde? Veya krem de olabilir.
var canım pudra pembe falanda var ama ben açık renkten hep korkmuşumdurHamile pantolonu beyaz bulabildin mi cnm lcwde? Veya krem de olabilir.
Merhaba Herkese, az önce başka bir başlıkta 2'li testte çıkan Serbest B-Hcg 50 altı ise erkek, 50 üzeri ise kız bebek olasılığı yüksemiş diye bir konu gördüm.%80 oranında da sonuıçlarını yazanlarda doğru çıkmış.Duydunuz mu böyle bir şey?Ne dersiniz?
Benim sonuç, 68 küsür Usg tahminleri de hep kız yönünde bakalımAaa değişikmiş daha önce hiç duymamıştım cuma bende yaptırıcam bakalım cinsiyetide söylerse bende kıyaslama yaparım![]()
Hehe benim ruya tuttu bizim bebis erkekmis bikerede erkek bebek gormstm ruyamdakızlaarr bugece rüyamda sakalım çıkmış gördüm uyandığımda anlamına baktım anlamı hamile kadın bu rüyayı görürse erkek bebeğe işaretmiş bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün öncede bebek kordon bağı görmüştüm onun anlamınada bakıcaktım unutmuştum hamileliğimi öğrennce bakmıştım o da hamileliğe işaretmiş![]()
Buda tescilllenmis halibir garip oblomov canim bizi listeye ekleyebilirsin