• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim acayip bir sıkıntım var :( özel bölgemde yanı bacağımın hemen yanında kıl kökü iltahabı var ve 3 ayda bir inanılmaz azıyor :( şuan yine felaket bir haldeyim doktor sadece lazer iyi gelir dedi ama hamilelikte girmek istemiyor ağda neden oluyormuş sanırım buna :( başından böyle bir şey geçen varmı ? yada iyi gelecek bir şey biliyor musunuz ? dün gece hiç uyuyamadım zonklamasından :(

Kızlar bende lc den iki pantolon aldım kalıpları çok güzel 40 denedim çekiştirmek zorunda kaldım üzeride pot durdu karnım çok olmadığı için 38 beden de bacaklar biraz dar ama giydikçe açılır diye aldım bakalım
Normal pantolon tayt falan hiç biri olmuyor ki

@Yakamoz cnm hic uzulme o testler sadece olasilik hesaplamasi olcumlerin gayet iyi Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebegini
Benim gorumcemin 50 gunluk kizi var onunda testlerinde risk fazlaydi prof gittiler cocugun burun kemigi olusmus ensesi normal istersen amniyosentez yaptir dedi gorumcem istemedi simdi kizinin masallahi var
Anliyorum moralin bozuldu bi kere cok zor ama dua etmekten baska caremiz yok
Banada dua edin kizlar yarin baska bi doktora gidiyorum ikili taramada burun kemigi goruntulenemedi yaziyordu devlette yarn ki doktor guzel seyler soyler insallah

Bir daha sesiniz çıkmadı, merak ettim. Doktora gittiniz mi? İnşallah iyidir herşey.

doktorlar malesef normal diyip geçiyorlar katlanacaksın tarzındalar ama birazcık açıklama yapsalar zaten bebğimiz için her zorluğu göze almışız. saolasın canım Allah kabul etsin inşallah:KK200::KK15:
Öyle cnm bebeğim için endişeleniyorum yoksa benim ağrı çekmem çokta önemli değil

Kızlar bende lc den iki pantolon aldım kalıpları çok güzel 40 denedim çekiştirmek zorunda kaldım üzeride pot durdu karnım çok olmadığı için 38 beden de bacaklar biraz dar ama giydikçe açılır diye aldım bakalım
ya ben saf gibi 40 aldım genişlerim diye,şuanda da üstümde lastiğini cok sıktığım halde düşüyo, keşke 38 alsaydım:KK48:

Kızlar benim acayip bir sıkıntım var :KK43: özel bölgemde yanı bacağımın hemen yanında kıl kökü iltahabı var ve 3 ayda bir inanılmaz azıyor :KK43: şuan yine felaket bir haldeyim doktor sadece lazer iyi gelir dedi ama hamilelikte girmek istemiyor ağda neden oluyormuş sanırım buna :KK43: başından böyle bir şey geçen varmı ? yada iyi gelecek bir şey biliyor musunuz ? dün gece hiç uyuyamadım zonklamasından :KK43:

canım çok mu büyük? benim arada oluyor ben sıkıyorum valla baya acıyor ama içinden iltihap çıkıp kıl kökünü aldım mı geçiyor. ama benim minik oluyor genelde

bende 38 aldım bacakları dar geldi korktum sonradan giyemezsem diye ama açılıyor canım çok rahat ettim valla

canım nasal bone bilinmiyor yazmış bunu sor doktoruna burun kemiği demek çünkü göremediler mi acaba? yaş riski dediğinin mi söylüyorsun? o mu acaba down sendromu sonucu? benim daha sade olduğu için test kağıdım bunu baya bir inceledim. ama en doğru cevabı doktorun verecektir

canım bakalım biraz moralim bozuldu...ama başka bi doktor arkadaşa sonucu yolladım...hiç bir sıkıntı yok diyor,yaşına göre çok normal sonuç diyor hatta benim gebe hastalarımın içinde en iyilerden birisin dedi...bakalım saat dörtte gideceğim doktoruma ....umarım yarın güzel haberlerle gelirim foruma ...

Merhaba Herkese, az önce başka bir başlıkta 2'li testte çıkan Serbest B-Hcg 50 altı ise erkek, 50 üzeri ise kız bebek olasılığı yüksemiş diye bir konu gördüm.%80 oranında da sonuıçlarını yazanlarda doğru çıkmış.Duydunuz mu böyle bir şey?Ne dersiniz?

Merhaba Herkese, az önce başka bir başlıkta 2'li testte çıkan Serbest B-Hcg 50 altı ise erkek, 50 üzeri ise kız bebek olasılığı yüksemiş diye bir konu gördüm.%80 oranında da sonuıçlarını yazanlarda doğru çıkmış.Duydunuz mu böyle bir şey?Ne dersiniz?

Aaa değişikmiş daha önce hiç duymamıştım cuma bende yaptırıcam bakalım cinsiyetide söylerse bende kıyaslama yaparım :anneadayı:

kızlaarr bugece rüyamda sakalım çıkmış gördüm uyandığımda anlamına baktım anlamı hamile kadın bu rüyayı görürse erkek bebeğe işaretmiş bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün öncede bebek kordon bağı görmüştüm onun anlamınada bakıcaktım unutmuştum hamileliğimi öğrennce bakmıştım o da hamileliğe işaretmiş :KK51:
Hehe benim ruya tuttu bizim bebis erkekmis bikerede erkek bebek gormstm ruyamda :emir_bebek:

Eklentiler

• IMG-20170510-WA0008.webp
    IMG-20170510-WA0008.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 112
Back