• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar bugün boş günümdü.evi temizliyim dedim arada dinlenmeme ragmen yoruldum.hamilelikten kesinlikle bu yorulma.cinsiyet ögrenenlere hayirli olsun bu arada kizlar ben daha tam ogrenemedim kiza benzettiler ama kesin degil. Bir de sizinde saci dökulen var mi aşiri dökuluyor bir kac haftadir ne yapsam bilemedim. Doktora gidicem.

Kızlar bir şey soracağım sizinde ikili testten sonra göbeğinizde ultrasona baktığı yer acıdımı ? benim acayip acıdı bittikten sonra ama çok baktı mide kalp beyin kordon damarları falan...

Benimde cok acidi sipa kendini koseye saklamisti doktorda ne varsa bastirdi gormek icin. Bende gikimi cikarmafan bekledim isinin bitmesini. Kalp atisi falanda dinlemedik ustelik. Baskidan acidan benimki.

Canım bir çocuk psikoğu arkadaşım anne gece hangi saatte hamileliği süresince uyanık oluyorsa bebekte doğduktan sonra o saattlerde uyanık oluyor dedi...Korkutmak gibi olmasın ama :KK70:

Yoookk bee. Bende de kizimda uyku sorunu vardi. Gece sabaha kadar don don deli olurdum. Kizim dogunca gece yatar sabaha kadar misil misil uyurdu. Hatta emzirmek icin zor bela uyandir emerkende geri uyurdu.

Kizlar bugün boş günümdü.evi temizliyim dedim arada dinlenmeme ragmen yoruldum.hamilelikten kesinlikle bu yorulma.cinsiyet ögrenenlere hayirli olsun bu arada kizlar ben daha tam ogrenemedim kiza benzettiler ama kesin degil. Bir de sizinde saci dökulen var mi aşiri dökuluyor bir kac haftadir ne yapsam bilemedim. Doktora gidicem.

Benim de aşırı dökülüyor. Cok cok uzundu. Omuz hizasinda kestirdim ama hala dökülüyor. Ben de haftaya gideceğim belki demir verir. Kendinizi yormayin dinlenerek bölün isleri

3.trimestr a girince hic dokulmeyecek..su an normal

Kızlar başım ve belim ağrıyor ağrı kesici içimemek için direniyorum ama ne yapsam ya doktor günde 3 tane parol kullanabilirsin dedi ama yinede içmedim siz olsanız ne yapardınız hiç ağrı kesici içtinizmi

Dun saglik ocagina kaydimi yaptirdim sonunda :) hatta tansiyonum dusuk diye serum taktilar.ondan uc gun once de hastanede takmislardi.acaba sık serum takilmasinin bi zarari var midir

Kızlar başım ve belim ağrıyor ağrı kesici içimemek için direniyorum ama ne yapsam ya doktor günde 3 tane parol kullanabilirsin dedi ama yinede içmedim siz olsanız ne yapardınız hiç ağrı kesici içtinizmi
Canım ben kullandım iki kez.cok sidetliydi Parol kullandım

İçebilirsin canım hiç bir sakıncası yok. Kendine eziyet etme iç rahatla. Bende grip olduğumda içmiştim.

Ben hic ilac kullanmadim daha gerci normal zamanda da icmem agri esigim cok yuksektir umrumda olmaz. Gecen benim takvimimde sirt agrilariniz olabilir bisi hormonu salgiliyor vucut dogumda kolaylik olsun diye bel genisliyormus ondan mi agriyor acaba belin

Merhaba kızlar bir şey soracağım Ankara'da etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine giden var . Giden varsa hangi doktor acaba.Ben 1 defa gittim doktorum hiç ilgilenmedi.ne zaman geleceğim vs hiçbirşey demedi.Ankaradakiler rica ediyorum yardımcı olur musunuz

Ben hic ilac kullanmadim daha gerci normal zamanda da icmem agri esigim cok yuksektir umrumda olmaz. Gecen benim takvimimde sirt agrilariniz olabilir bisi hormonu salgiliyor vucut dogumda kolaylik olsun diye bel genisliyormus ondan mi agriyor acaba belin
Canım aslında varya ağrısında değilim endişeleniyorum başım değil de belimin ağrısı kafama takılıyor ilaç içiyimde kafamı dağıtıyım diyorm birde böyle içmeyerek benim çektiğim ağrıyı huzursuzluğu bebeğim hisedermi diye de düşünüyorum öyle saçmalıyorum işte :işsiz:

Dun saglik ocagina kaydimi yaptirdim sonunda :) hatta tansiyonum dusuk diye serum taktilar.ondan uc gun once de hastanede takmislardi.acaba sık serum takilmasinin bi zarari var midir

Ben de aynı durumdayım. Oğlumda son aylarda düşüyordu tansiyonum. Şimdi 3-4 gündür çok yoğun sıkıntım var. Gece soluğu acilde alıyoruz. Mide bulantısı yüksek tansiyonda olur diyorlar ama tersine ben düşük tansiyonla sürekli istifra ediyorum. Kafamı kaldıramayacak hale geliyorum. Son çare acile koşuyoruz. Hamileliğimin başından beri 5.serumum takıldı haftasonu.. Sen gene 3 gün arayla serum almışsın, haftasonu 2 gece üst üste serum takıldı bana. Serum takılmadan toparlıyamıyorum, içerisine ilaç koymuyorlar sordum ben hep. Zararı olacağını sanmıyorum geçen hamileliğimde de doktorum yönlendirmişti hep serum için ama sık olunca insan tedirgin oluyor tabii..

Back