2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov selam canm
sonadettarihi : 11.02.2017
doğum tarihi: 18.11.2017
kaçıncı bebek : 1.
bebek ismi : -
başlangıç kilosu: 51
1. trimester : 53

-Son adet tarihi:4 Şubat
-tahmini doğum tarihi
-11 Kasım
-kaçıncı bebek :3
-başlangıç kilo :58kg, 3.ay sonu 61 kg Bu kadar.
Kizlar yarin ekleyecegim sozleri telden yapamiyorum

Benim gibi diş agrisi ceken var mi acaba lutfen yardm edin sabahtan beri dişlerim sizliyor hamileyken dişçiye gidilir mi

Benim gibi diş agrisi ceken var mi acaba lutfen yardm edin sabahtan beri dişlerim sizliyor hamileyken dişçiye gidilir mi
İlk haftalarda yasadım arkadasım cok geçmiş olsun ilk 3 ay bişey yapmıyorlar ama sen 1. Trimisteri geçmişsin git bence. Bana tuzlu Gargara ya da karbonatlı Gargara yap dedi. Bunun dışında internette okuduğum sirkede sarımsağı kaynatıp biraz ılıyınca Gargara yaptım o uyusturuyor ama kokuyor. Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

Tahmin yaparlar fakat kesin birşey söylemiyorlar canım. Bende 12+3 de gitmiştim en son erkeğe benziyor demişti doktorum.

teşekkür ederim cnm cevabın için bend öyle tahmin etmiştim belki sadece tahminde bulunur kemik yapısından anlayıp söyleyen doktorlar var 11.ci haftada hayırlısı artık sağlıklı olsun ergeç öğreniriz bide 1 ay sonraya verdi randevuyu hep bi stres acaba bi sorun varmı diye 1 ay geçmiyor ayda 2 kez gitsem ultrasona çok girmek iyi değil diyorlar hareketleri hissedince biraz daha rahat oluruz inşallah

cok sagol teskkr ederim tavsiyelerin icin deneyecegm insllah gecer

Gecmis olsum canim ben ilk hamileligimde cok cektim disten hamile oldugunu soylersen ona gore tedavi ederler. Bende igne vurup uyusturmuslardi ( hamilelikte zarari olmayan bi igneydi)
Ozellikle hamilelikte daha hassas olundugu icin daha sık gidilmeli disciye ihmal etme sakjn. Almanlarda bi deyim vardir her hamilelik bir diş mal olur diye. İns hayirla bu sureci hayirla atlatiriz ins

Aynen canım hep önce oğlum olsa derdim şimdi hicbisekilde diyemiyorum keşke oğlum kızım olsa diye

Bende içiyorum ama işte herşeyden şüpelenir oldum o yüzden sizlerde sorayım dedim
Canım bebek bu pozisyonda olduğu için bişey soyleyemiyolar vajinal bakilsa bacak arasını goruyorlar ama vajinal da tercih edilmiyor 16da ancak rahat goruyorlar o da yine bebeğin pozisyonuna bağlı tabiki ben hix yorum yapamıyorum mesela Rabbim gonlundekini versin inşallah sağlıkla sihhatle

Kızlar çok çılgın bir baş ağrım başladı bugün migren gibi. Ne önerirsiniz?
Çok ağrı olduğunda parol içebilirsiniz diyorlar ama ben ilaç içmeyi istemiyorum. YouTube a baş ağrısını ilaçsız geçiren masaj yaz canım. İlk çıkana gir. Eşime yaptırıyorum bana çok iyi geliyor.

Kizlar ben cok kötüyüm kendimi cok yalniz hissediyorum ama kimseyle konusmak istemiyorum son iki saattir sürekli agliyorum istedigim biraz daha fazla ilgi galiba.. esim cok calisiyo mesaiye filan kaliyo o cok ilgilenemiyo benimle ailemede bi yerim agrisa dur neler gorucen demelerinden sürekli olumsuz yorumlardan biktim insan evt hamilelikde olur boyle seyler uzulme bak sonunda bebisini kucagina alican sabret deseler raziyim. ben sadece manevi destek istiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum kimle konussam dur bu baslangic diyip duruyolar sanki siz dogurdunuzda öldünüz mu azcik destek olsaniz ölürsünüz. ya hamileligimi guzel bi sekilde yasayamiyorum

İnsanlar neden böyle ben de hiç anlamam canım. Destek olmayıp kötü şeyler söyleyenlerin ben fesatlıklarına veriyorum. O tür insanlarla iletişim kurmamaya gayret ediyorum. Benim eşim de geç geliyor eve, çok çalışıyor. Onu da anlıyorum ama biz de ilgiye açız işte :/ onunla daha fazla zaman geçirmek istiyorum o daha fazla çalışmak istiyor bebeklerden dolayı :) ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim canım çok sıkılıyor. Hormonlar da duygusal yapıyor iyice bizi. Ben de her gün ağlıyorum mutlaka :) bir reklam bile yetiyor ağlamama :) yani seni çok iyi anlıyorum canım. En basitinden burada bile ne kadar kalabalığız birbirimize destek oluyoruz. Yalnız hissetme kendini.

Evet cnm haklısin eşime bisey demiyorum zaten bizim icin çalışıyor o da cok yoruluyo ama boyle sacma sapan cok bilen insanlar anlayışsız insanlar beni sinir ediyor..tabii hormonlarinda etkisi var cabuk aliniyoruz herseye. Herseye cabuk üzuluyoruz agliyoruz hemen.sagolasin cnm evt burası bana iyi geliyor birbirimizi anliyoruz destek oluyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…