2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim gibi diş agrisi ceken var mi acaba lutfen yardm edin sabahtan beri dişlerim sizliyor hamileyken dişçiye gidilir mi
G
Benim gibi diş agrisi ceken var mi acaba lutfen yardm edin sabahtan beri dişlerim sizliyor hamileyken dişçiye gidilir mi
Günaydın malesef ben cektim hemde ne cektim cok kötüydüm dr danısıp kanal tedavısı ve dolgu yapıldı cok sükür şimdi iyyim sende dr danıs istersen ben 13.haftam da yaptırmak zorunda kaldım dayanılıcak gibi degildi

Kızlar bu arada benim gebelik takviminin altında hipokratin cinsiyet inanışı yazıyor ya,sağ göğüs sıkıysa erkek sol sıkıysa kız diye,o duruma göre benim kızım olacak.benim sol gogsum daha sert su anda diğerinden. cinsiyeti belli olanlar bi baksın bakalım doğru mu

ben şimdi baktım sol göğsüm daha sıkı ay bir kızçe mi geliyor acaba

Arkadaslar cok tsk ederim destekleriniz icin inanin bugün kendimi daha iyi hissediyorun bir daha kimse icin kendimi ve bebisimi uzmucem.hala bebisimiz diyorum bu arada cinsiyet belli ama hala isimde bulamadık ne isim koyucaz minnagıma bilemiyorum fikirlerinize acıgim cinsiyeti kız bu arada.

E

Evt canim galiba dogru benim kiz ve sol gögsum daha sis diğerine gore :) birde sabah bulantilarim fazla oluyodu benim sadece sabahlari özellikle kalktigimda bu da kız belirtisiymis. Birde benim göğüs uclarim cok fazla karardi bu da kız belirtisi diye biliyorum.

ben eski isimciyim ipek esra elif selin eda ela ben bu isimleri seviyorum ama favori ismim zeynep kızım olursa zeynep koyacağım ben

ay dediklerine göre benimde kızım oluyor galiba ilk belirtim göğüs uçlarımın kararmasıydı çok erken koyulaştılar halbuki hiç belli bile olmazlardı o kadar açık renkliydiler. sabah bulantım hala var bugün baktığımda da sol göğsüm daha sıkı

Insallah cnm Allah gonlune gore versin :)

Bu iş bende tutmadı göğsüm koyulaşmadı sağ göğsüm sert erkek olmalıydı ama Dr kız olabilir dedi kesin olmamakla birlikte bulantılarım da akşam olır

Insallah cnm Allah gonlune gore versin :)

amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu iş bende tutmadı göğsüm koyulaşmadı sağ göğsüm sert erkek olmalıydı ama Dr kız olabilir dedi kesin olmamakla birlikte bulantılarım da akşam olır

işte kimimizde doğru çıkacak kiminde çıkmayacak meraklı anneleri oyalama yöntemleri bunlar

Bu da bizim 12+2 fotomuz doktor erkeğe benziyor dedi

ay maşallah senin bebiş bildiğin bağdaç kurup oturmuş

bak bu hesap daha mantıklı geldi bana son adetten hesaplamak bende öyle yapayım ozaman

Dertler paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalırmış. Sana katılıyorum bu konuda dipleri çok yaşıyoruz bazen çevremizdekilere bile anlatamadığım şeyleri bile buraya yazıyoruz. İnşallah 40haftamıza kadar birlikte birbirimize destek olarak geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…