- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.701
GBenim gibi diş agrisi ceken var mi acaba lutfen yardm edin sabahtan beri dişlerim sizliyorhamileyken dişçiye gidilir mi
Günaydın malesef ben cektim hemde ne cektim cok kötüydüm dr danısıp kanal tedavısı ve dolgu yapıldı cok sükür şimdi iyyim sende dr danıs istersen ben 13.haftam da yaptırmak zorunda kaldım dayanılıcak gibi degildiBenim gibi diş agrisi ceken var mi acaba lutfen yardm edin sabahtan beri dişlerim sizliyorhamileyken dişçiye gidilir mi
ben şimdi baktım sol göğsüm daha sıkıKızlar bu arada benim gebelik takviminin altında hipokratin cinsiyet inanışı yazıyor ya,sağ göğüs sıkıysa erkek sol sıkıysa kız diye,o duruma göre benim kızım olacak.benim sol gogsum daha sert su anda diğerinden.cinsiyeti belli olanlar bi baksın bakalım doğru mu
İnsanlar neden böyle ben de hiç anlamam canım. Destek olmayıp kötü şeyler söyleyenlerin ben fesatlıklarına veriyorum. O tür insanlarla iletişim kurmamaya gayret ediyorum. Benim eşim de geç geliyor eve, çok çalışıyor. Onu da anlıyorum ama biz de ilgiye açız işte :/ onunla daha fazla zaman geçirmek istiyorum o daha fazla çalışmak istiyor bebeklerden dolayı :) ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim canım çok sıkılıyor. Hormonlar da duygusal yapıyor iyice bizi. Ben de her gün ağlıyorum mutlaka :) bir reklam bile yetiyor ağlamama :) yani seni çok iyi anlıyorum canım. En basitinden burada bile ne kadar kalabalığız birbirimize destek oluyoruz. Yalnız hissetme kendini.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de çocuklu arkadaşlarım böyle yaklaşıyor. "Daha dur bunlar iyi günlerin" yok bu ağrı Ne ki, sen bi de çocuk doğduktan sonra uykusuzluğu gör. Bugünlerin tadını çıkar bir daha bulamayacaksın vs vs. Arkadaşım bir sus yorumunu kendine şakla değil mi? Yok illa söyleyecekler. Sanırsın ki dünyada sadece üç beş kişi annelik mertebesine erişmiş, onlar da bunlar. Hep kendime söz verdim, ilerde böyle yaklaşmayacağım insanlara diye. Heves kaçırıcı diyorum böyle tiplere, memnuniyetsiz oluyorlar.
Aslında yapacağın en güzel şey, gün içinde bebek kitapları okumak, bebeğine bişeyler örmek veya dikmek. Bunlarla vakit harcasan hem kafan dağılır, hem bebişine hediyeler yapmış olursun.
Canım o his bana da geliyo yalnızlık hissi hele bulantilarim kusmalarim olduğu zaman öyle istedim ki yanımda bana destek olacak birilerini ve insan bunalimin kıyısında dolaniyor ama bebeğin sana tutunmus senin stresin hüznün herseyin ona yansıyor bu yüzden güçlü olmak zorundasın Rabbin sana bi hediye vermiş bu hediyeye gereken kıymeti verdiğin zaman etraf umrunda olmaz o söylenenler anneligi kulfet görenler nasıl bi lütuf olduğundan habersiz sadece çocuk doğuran insanlar sen kendini böyle insanlar için mi yipratcan hele ki evladın da senle üzülüyor o herseyi hissediyor bunu unutma kendimize kendimiz destek olucaz annelik bunu gerektiriyor çünkü sen de üzülme hormonlar acayip çalışıyor ben geçen parmağımı kestim bıçakla ufacık bişey ama nasıl agladiysam eşim fırladı hastaneye gidelim diye bi baktı ki küçücük kesik işte böyle ufak şeyleri buyutuyoruz kolay değil bu süreç ama biz güçlüyuz ki Rabbim bize verdi bu sorumluluğu biraz uzun oldu ama napım
Inan ki hepimiz ayniyizben de psikolojik olarak çökmüş durumdayim. Bir söyleyip beş gülen ben gitti, susmadan ağlayan ben geldi.. Moralim hep bozuk. Birine soylesen, hep daha berbat hikayeler anlatıyorlar. Dinledikçe iyice psikolojim bozuluyor. Veya, asıl dogduktan sonra göreceksin gününü tarzında çocuk bakimiyla ilgili feci seyler anlatiyorlar. Valla tükendim kimseyi görmek istemiyorum.
Şimdi bebegimizin kipirtilarini hissedemiyoruz ya, ben bazen çok kotu oluyorum acaba kalbi durmus mudur diye icime vesvese geliyor. Istifra edince ohh diyorum belirtiler devam ettigine göre bebeğim iyi..
Yani gerçekten yapacak birsey yok. Insan da hayatinda taş catlasin 3 4 kere hamilelik yaşar sanırım. Kendi kendimize zehir etmemeye çalışalım
Haftasonları sabah 10 buçuk gibi başlıyor haftaiçi de aynı sanırım haftaiçi gün içinde daha çok yayın oluyor hatırladığım kadarıyla ama ben sadece haftasonları izleyebiliyorumSaat kacta oluyor canim hangi gun :)
Ben kullanıyorum gebeliğimin başından beriKizlar selam
Omega 3 takviyesi kullanan varmi
Kızlar bu arada benim gebelik takviminin altında hipokratin cinsiyet inanışı yazıyor ya,sağ göğüs sıkıysa erkek sol sıkıysa kız diye,o duruma göre benim kızım olacak.benim sol gogsum daha sert su anda diğerinden.cinsiyeti belli olanlar bi baksın bakalım doğru mu
ben eski isimciyimArkadaslar cok tsk ederim destekleriniz icin inanin bugün kendimi daha iyi hissediyorun bir daha kimse icin kendimi ve bebisimi uzmucem.hala bebisimiz diyorum bu arada cinsiyet belli ama hala isimde bulamadık ne isim koyucaz minnagıma bilemiyorum fikirlerinize acıgim cinsiyeti kız bu arada.
E
Evt canim galiba dogru benim kiz ve sol gögsum daha sis diğerine gore :) birde sabah bulantilarim fazla oluyodu benim sadece sabahlari özellikle kalktigimda bu da kız belirtisiymis. Birde benim göğüs uclarim cok fazla karardi bu da kız belirtisi diye biliyorum.
ay dediklerine göre benimde kızım oluyor galibailk belirtim göğüs uçlarımın kararmasıydı çok erken koyulaştılar halbuki hiç belli bile olmazlardı o kadar açık renkliydiler. sabah bulantım hala var bugün baktığımda da sol göğsüm daha sıkı
Bu iş bende tutmadı göğsüm koyulaşmadı sağ göğsüm sert erkek olmalıydı ama Dr kız olabilir dedi kesin olmamakla birlikte bulantılarım da akşam olıray dediklerine göre benimde kızım oluyor galibailk belirtim göğüs uçlarımın kararmasıydı çok erken koyulaştılar halbuki hiç belli bile olmazlardı o kadar açık renkliydiler. sabah bulantım hala var bugün baktığımda da sol göğsüm daha sıkı
Insallah cnm Allah gonlune gore versin :)
Bu iş bende tutmadı göğsüm koyulaşmadı sağ göğsüm sert erkek olmalıydı ama Dr kız olabilir dedi kesin olmamakla birlikte bulantılarım da akşam olır
Maşallah canım. Cinsiyet tahmini yapamıyorum ben. Allah gönlüne göre versin.Kızlar sizce nedir cinsiyet bir fikri olan var mıı?Eki Görüntüle 1993097
Kızlar sizce nedir cinsiyet bir fikri olan var mıı?Eki Görüntüle 1993097
Bu da bizim 12+2 fotomuz doktor erkeğe benziyor dedi
Daha 7-8 haftalıkken gazdan dolayı çıkmıştı ve şimdi baya baya sertleşti belirginleşti neredeyse 5 aylık gibi olduk
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına da almak nasip olsun. Fotoya bakınca içimden kız geçti
Ay o hafta işleri kafa karıştırıyor ve kim aklında tutacak hangi hafta hangi aya tekabül ediyordu diye. Ben son adet tarihimi baz alıyorum.
SAT 3 Şubattı.
3 Mayısta 3. ay bitti,
3 Haziran da da 4. ay bitecek.
....
3 Kasım da da 9. ay bitmiş oluyor.
Geriye kalan 10 günde de doğum için beklemeye geçecez. Bana göre en kolay yolu bu
Muhtemel doğum tarihi de 10 Kasım
Dertler paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalırmış. Sana katılıyorum bu konuda dipleri çok yaşıyoruz bazen çevremizdekilere bile anlatamadığım şeyleri bile buraya yazıyoruz. İnşallah 40haftamıza kadar birlikte birbirimize destek olarak geçiririzarkadaşları anlayabiliyorum bende zamanında çok dipleri yaşadım ama bu bebişi o kadar çok istedim ki kendi kendime onu üzmeyeceğime söz verdim. arkadaşlara el birliğiyle destek olmalıyız. burası sadece mutlu anlarımızı paylaştığımız değil üzüntülerimizi sıkıntılarımızı paylaşacağımız moral bulacağımız da bir alan olsun istiyorum inşallah 40 haftamızı birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçiririz
Benimde sağ göğsüm daha sıkı hangisi kız hangisi erkek oluyormuşben şimdi baktım sol göğsüm daha sıkıay bir kızçe mi geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?