2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Meraba hamisler nasılsınız
Bn kontrolden geliyorum doktorum bebekle ilgili bi çıkıntı gördü erkege benziyor ama kesin konuşmayalım önümüzdeki ay net soylicem dedi hatta bizede gösterdi bi an çok sevindim 2 kızdan sonra birde ogluşum mu oluyor diye rabbim inş isteyen herkesin ve benimde gönlüme göre sağlıklı evlatlar nasip eder .herşey yolunda ense kalınlığı iyi olduğu için 2 li teste gerek görmedi yaptirmadik kan tahlillerim iyi bebekte sağlıklı 1.trimester ı 1 kilo alarak tamamlamış bulunuyorum

Maşallah canım. Doktor bana da göstermişti o çıkıntıyı :) ama net konuşmadı....

yok canım belli değil henüz. ayın 24ünde randevum var inşallah o zaman belli olur
Ben de çok merak ediyorum hatta çatlıyorum meraktan:) devlet hastanesine gitsem mi diye düşünüyorum belki oradaki doktor söyler diye:) rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum. İçime de öyle doğuyor. Hayırlısı olsun inşallah

Ben de 11.haftayi bitirdim. Zaten çok zayıftım, boyum epey uzun, biraz da bulantilar vs kilo verdim. Ama biraz karnım çıktı sanki bu hafta. Akşamları kocaman olurdu ama sabaha inerdi. Artık inmiyor :) ama bebek taa aşağıda. Benim şişlik mideden itibaren başlıyor. Anlayamadım tam bebek sisligi mi :)

bana her gören kesin erkek diyor nerden anlıyorlarsa bir tek patronumun eşi kızın olacak dedi bir bakmışım doktorda kız dermiş ben erkeğe o kadar çok adapte olmuşken ama gönlümün bir yanıda hep kızdan yana hayırlısı neyse o olsun inşallah evladımın o mis kokusunu koklamayı nasip etsin de Rabbim başka ne isterim

Ben en son 3 gun once gittim gene de soylemediler canim ama sana soylerler insallah :)

Saat kacta oluyor canim hangi gun :)

Haklisin canim bu aralar cok yorgunum canim ama ilerleyen zamanlarda pilates olabilir doguma da katkisi olur hem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…