- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.681
Çok ağrı olduğunda parol içebilirsiniz diyorlar ama ben ilaç içmeyi istemiyorum. YouTube a baş ağrısını ilaçsız geçiren masaj yaz canım. İlk çıkana gir. Eşime yaptırıyorum bana çok iyi geliyor.
Kizlar ben cok kötüyüm kendimi cok yalniz hissediyorum ama kimseyle konusmak istemiyorum son iki saattir sürekli agliyorum istedigim biraz daha fazla ilgi galiba.. esim cok calisiyo mesaiye filan kaliyo o cok ilgilenemiyo benimle ailemede bi yerim agrisa dur neler gorucen demelerinden sürekli olumsuz yorumlardan biktim insan evt hamilelikde olur boyle seyler uzulme bak sonunda bebisini kucagina alican sabret deseler raziyim. ben sadece manevi destek istiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum kimle konussam dur bu baslangic diyip duruyolar sanki siz dogurdunuzda öldünüz mu azcik destek olsaniz ölürsünüz. ya hamileligimi guzel bi sekilde yasayamiyorum
Canım o his bana da geliyo yalnızlık hissi hele bulantilarim kusmalarim olduğu zaman öyle istedim ki yanımda bana destek olacak birilerini ve insan bunalimin kıyısında dolaniyor ama bebeğin sana tutunmus senin stresin hüznün herseyin ona yansıyor bu yüzden güçlü olmak zorundasın Rabbin sana bi hediye vermiş bu hediyeye gereken kıymeti verdiğin zaman etraf umrunda olmaz o söylenenler anneligi kulfet görenler nasıl bi lütuf olduğundan habersiz sadece çocuk doğuran insanlar sen kendini böyle insanlar için mi yipratcan hele ki evladın da senle üzülüyor o herseyi hissediyor bunu unutma kendimize kendimiz destek olucaz annelik bunu gerektiriyor çünkü sen de üzülme hormonlar acayip çalışıyor ben geçen parmağımı kestim bıçakla ufacık bişey ama nasıl agladiysam eşim fırladı hastaneye gidelim diye bi baktı ki küçücük kesik işte böyle ufak şeyleri buyutuyoruz kolay değil bu süreç ama biz güçlüyuz ki Rabbim bize verdi bu sorumluluğu biraz uzun oldu ama napımKizlar ben cok kötüyüm kendimi cok yalniz hissediyorum ama kimseyle konusmak istemiyorum son iki saattir sürekli agliyorum istedigim biraz daha fazla ilgi galiba.. esim cok calisiyo mesaiye filan kaliyo o cok ilgilenemiyo benimle ailemede bi yerim agrisa dur neler gorucen demelerinden sürekli olumsuz yorumlardan biktim insan evt hamilelikde olur boyle seyler uzulme bak sonunda bebisini kucagina alican sabret deseler raziyim. ben sadece manevi destek istiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum kimle konussam dur bu baslangic diyip duruyolar sanki siz dogurdunuzda öldünüz mu azcik destek olsaniz ölürsünüz. ya hamileligimi guzel bi sekilde yasayamiyorum
İlk bebek canım...
Inan ki hepimiz ayniyizKizlar ben cok kötüyüm kendimi cok yalniz hissediyorum ama kimseyle konusmak istemiyorum son iki saattir sürekli agliyorum istedigim biraz daha fazla ilgi galiba.. esim cok calisiyo mesaiye filan kaliyo o cok ilgilenemiyo benimle ailemede bi yerim agrisa dur neler gorucen demelerinden sürekli olumsuz yorumlardan biktim insan evt hamilelikde olur boyle seyler uzulme bak sonunda bebisini kucagina alican sabret deseler raziyim. ben sadece manevi destek istiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum kimle konussam dur bu baslangic diyip duruyolar sanki siz dogurdunuzda öldünüz mu azcik destek olsaniz ölürsünüz. ya hamileligimi guzel bi sekilde yasayamiyorum
Selam kızlar...
göbüşler ne durumda çıkmaya başladı mı
Biz geldik teyzelerii aliriz bi masallahinizi :)
Cinsiyetini doktor soylemedi daha var mi tahmini olan ♡
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
kızlar bakın hele ben bu hafta meselelerine çok kafayı taktım yaburda 12-13 hafta bittiğinde 3. ay bitmiştir diyor. şimdi ben bugün 13 haftalığım tam yarın 13+1 olacağım 14 haftalık olunca mı 3. ay bitecek
Nat geo people da saniyede 4 bebek diye bir belgesel var dünyanın dört yanından doğum anlarını gösteriyorlar kadınlar o kadar rahat doğum yapıyor ki bir çoğu her doğum ağrılı acılı olur diye bilinçaltıma işlenmişti o belgesel programından sonra bu önyargıdan kurtuldum diyebilirim izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir program
aynen canım 9. ayımızda yarım dünya oluruz herhalde
Kıza benzettim ben :) MaşallahKızlar sizce nedir cinsiyet bir fikri olan var mıı?Eki Görüntüle 1993097
Kızlar sizce nedir cinsiyet bir fikri olan var mıı?Eki Görüntüle 1993097
Bende iyim cok sükür bir sikinti yok. Bebek büyümüs masallah erkek gibi dedi doktor ama kesin degil :)Allah razi olsun. Sen de iyi misin ? Var mi bi problem. ?
Bende iyim cok sükür bir sikinti yok. Bebek büyümüs masallah erkek gibi dedi doktor ama kesin degil :)
Hay agzina saglik abla ya :) valla yasam kocu gibisin. Biraz pozitiflik herseyin ilaci. Hamilelik zaten psikolojimizi fazlasiyla bozdu.
Ben de internetten bebek gelisim kitaplari aldim. Biraz onlarla mesgul olayim diye. Bebek icin taki yastigi yapayim diyorum. Pinterest muhtesem fikirlerle dolu.
Caninizi sikmayin kendinizi hic uzmeyin guzel anneler. Hersey guzel olacak insallah ♡ hepinizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?