- 27 Mart 2017
- 449
- 330
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.641
Masallah allah nazarlardan saklasin. Banada kiz gibi geldi
Allah razi olsun. Sen de iyi misin ? Var mi bi problem. ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah allah nazarlardan saklasin. Banada kiz gibi geldi
Maşallah ne kadar kibar durmuşkız bence :)
Yani 5.5 cme takabul ediyorda doktor hep milim olarak soyluyor
OYY maşallah kuzucuğa benim ultrason kağıtların da cm yazıyordu da ondan kafam karıştı sanırım![]()
12. Haftamda biri 54 mm biri 56 mm idi. Normal yani canım :)Kizlar cok guzel bi duygu ya :) parmagini emiyormus minnosum kipir kipirdi. O kadar buyumuski inanamadim. Boyu 55.6 mm dedi doktorum. Ayni miyiz sizlerle ?
Canım bu yanlış bence. Haftaları aya çevirmeye kalkınca hata oluyor. 36 hafta bitince 9 ay bitmiş olmuyor. 36 ile 40 hafta arası 10 gün mü sanki. Doktorlar bu yüzden ay olarak söylemezler hep hafta hesabı gidiliyor. Bana ne kadarlık diye sorduklarında ben hep hafta olarak söylüyorum. Yani kaç ay diyorlar4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
kızlar bakın hele ben bu hafta meselelerine çok kafayı taktım yaburda 12-13 hafta bittiğinde 3. ay bitmiştir diyor. şimdi ben bugün 13 haftalığım tam yarın 13+1 olacağım 14 haftalık olunca mı 3. ay bitecek
![]()
11 e aldım canımhadi hayırlısı olsun canım saat kaça aldın?
senin hesapta hemen hemen bununla aynı canımCanım bu yanlış bence. Haftaları aya çevirmeye kalkınca hata oluyor. 36 hafta bitince 9 ay bitmiş olmuyor. 36 ile 40 hafta arası 10 gün mü sanki. Doktorlar bu yüzden ay olarak söylemezler hep hafta hesabı gidiliyor. Bana ne kadarlık diye sorduklarında ben hep hafta olarak söylüyorum. Yani kaç ay diyorlarinan ben de düşünüyorum bi cevap verirken
Ben de bir ay hesabı buldum canım. Bana bu daha doğru geliyor.
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
A onu bilmiuorum canım geçen sene askeri hastaneye gidiyordum.Yok canim devletteydi benim dedigim sinem diye bir bayandi benim ilk kaybimla o ilgilendi o kadar iyiydi ki sonra fransa ya gitti kadin
Bence bu karışıklık doktorların gebeliği, adetin ilk gününden itibaren baz almasından kaynaklanıyor. Kadınlarda yumurtlama adet gününden itibaren ortalama 2 hafta sonra oluyor. Yani adet olduğumuz zaman hamile olmuş olmuyoruz aslında. o yüzden gerçek gebelikle 2 hafta fark oluyor.Canım bu yanlış bence. Haftaları aya çevirmeye kalkınca hata oluyor. 36 hafta bitince 9 ay bitmiş olmuyor. 36 ile 40 hafta arası 10 gün mü sanki. Doktorlar bu yüzden ay olarak söylemezler hep hafta hesabı gidiliyor. Bana ne kadarlık diye sorduklarında ben hep hafta olarak söylüyorum. Yani kaç ay diyorlarinan ben de düşünüyorum bi cevap verirken
Ben de bir ay hesabı buldum canım. Bana bu daha doğru geliyor.
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Nasip bakalım canım arkadaşım 11 haftalikken oğlu olacağını öğrendi. Geç olsun güç olmasın canım sağlıklı olsunlar inşallah önemli olan oBen en son 3 gun once gittim gene de soylemediler canim ama sana soylerler insallah :)
Bence bu karışıklık doktorların gebeliği, adetin ilk gününden itibaren baz almasından kaynaklanıyor. Kadınlarda yumurtlama adet gününden itibaren ortalama 2 hafta sonra oluyor. Yani adet olduğumuz zaman hamile olmuş olmuyoruz aslında. o yüzden gerçek gebelikle 2 hafta fark oluyor.
senin hesapta hemen hemen bununla aynı canımyine bizim 3. ay 14. haftada bitiyor olacak demek ki? ya bazen ay soruyorlar sinir oluyorum hele en çok +lı haftalara geçinde 13 mü diyeyim 14 mü diyeyim diye de düşünüyorum yok mu başka çıkar yolu şu +lı haftalar bu site yüzünden karışıyor
![]()
Oy maaşallah çok güzelmiş annesi niyeyse kız geçti içimden :)Biz geldik teyzelerii aliriz bi masallahinizi :)
Cinsiyetini doktor soylemedi daha var mi tahmini olan ♡
Herkese selam bulantilarim fena uzun süredir giremedim.kizlar az önce eczacı eşime bulantı için bir bileklik önermiş ilk kez duydum deneyen memnun kalan varmı.pek mantıklı gelmedi bana almadan önce size sorayım dedim.bu arada cuma günü kontrolümuz var eğer gösterirse cinsiyet söyleyecek Dr.
Ben aldım ama maalesef canım hiç etkisi olmadı. Doktorum bulantıyı kesen bir çiğneme tableti verdi de ondan sonra kendime geldim. Bileklikler para tuzağı :/Herkese selam bulantilarim fena uzun süredir giremedim.kizlar az önce eczacı eşime bulantı için bir bileklik önermiş ilk kez duydum deneyen memnun kalan varmı.pek mantıklı gelmedi bana almadan önce size sorayım dedim.bu arada cuma günü kontrolümuz var eğer gösterirse cinsiyet söyleyecek Dr.