• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar,aserme konusu vücudun ihtiyacına göre degisiyor sanırım.ben buyuk oğlumda tatlı çikolata aserdim hep.kucuk oğlumda ekşi aserdim.ksik kasık nar ekşisi icerdim tursu yerdim.bi de ikisinde de sürekli kustum 16.haftaua kadar.bu defa pek istahimda yok,geçmeyen bir bulantim var,kusamiyorim da çoğu zaman ama hep afedersiniz öguruorum.bakalim ne olcak cinsiyet :işsiz:

Günaydın kızlar,aserme konusu vücudun ihtiyacına göre degisiyor sanırım.ben buyuk oğlumda tatlı çikolata aserdim hep.kucuk oğlumda ekşi aserdim.ksik kasık nar ekşisi icerdim tursu yerdim.bi de ikisinde de sürekli kustum 16.haftaua kadar.bu defa pek istahimda yok,geçmeyen bir bulantim var,kusamiyorim da çoğu zaman ama hep afedersiniz öguruorum.bakalim ne olcak cinsiyet :işsiz:

Bende ihtiyaç sebebiyle şekillendiğini düşünüyorum aşermenin. Maşallah çocuklarına güzelim Allah gönlüne göre versin şimdikinin cinsiyetinide:KK200::nazar:

günaydın kızlar. ya ben deli gibi acı yiyorum.. normaldede çok severdim şimdi daha da çok istiyor canım. bi sakıncası yoktur dimi ?

günaydın kızlar hayırlı cumalar

Arkadaşlar beli ağıran varmı kimseden duymayınca endişeleniyorum 4 gündür geçmedi normal mi acaba?????
canım ara ara benimde oluyor bel ağrım. ama sürekli sürmedi hiç işte ayakta kalınca yorulunca daha çok ağrıyor.

zor bir gece geçirdim kızlar sabah tuvalete gittiğimde idrarım bulanıktı sanırım enfeksiyon geçiriyorum bugün su alımına dikkat edeceğim bakalım inşallah berraklaşır.bu arada ilk zamanlar ne kadar tatlı yediysem şimdi her şeyin üstüne limon sıkıp yiyorum.normalde limonu hiç sevmem

Benim de en ufak eğilmede bekin ağrıyor geçen evi süpürdüm iki gün belimi doğrultamadım
4 gündür benim hiç geçmeden ağrıyor bulantı dan daha çok zorladı beni bel ağrısı

günaydın kızlar hayırlı cumalar

canım ara ara benimde oluyor bel ağrım. ama sürekli sürmedi hiç işte ayakta kalınca yorulunca daha çok ağrıyor.

zor bir gece geçirdim kızlar sabah tuvalete gittiğimde idrarım bulanıktı sanırım enfeksiyon geçiriyorum bugün su alımına dikkat edeceğim bakalım inşallah berraklaşır.bu arada ilk zamanlar ne kadar tatlı yediysem şimdi her şeyin üstüne limon sıkıp yiyorum.normalde limonu hiç sevmem
Canım sanada geçmiş olsun ağrın geçtimi dün geceki... Benim belim pazar gününden beri ağrıyor geçemyince endişeleniyorum burda kisme benim kdr rahatsız olacak derecede ağırdıgını yazmayınca
günaydın kızlar :)) ay bel ağrısını bende çektim 1 hafta şimdi çok şükür geçti

Birşey mi yaptın cnm geçmesi için nasıl geçti

4 gündür benim hiç geçmeden ağrıyor bulantı dan daha çok zorladı beni bel ağrısı

Canım sanada geçmiş olsun ağrın geçtimi dün geceki... Benim belim pazar gününden beri ağrıyor geçemyince endişeleniyorum burda kisme benim kdr rahatsız olacak derecede ağırdıgını yazmayınca

Birşey mi yaptın cnm geçmesi için nasıl geçti

canım duramayacak kadar rahatsız ediyorsa doktora görün istersen

Back