- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.081
Benim de en ufak eğilmede bekin ağrıyor geçen evi süpürdüm iki gün belimi doğrultamadımArkadaşlar beli ağıran varmı kimseden duymayınca endişeleniyorum 4 gündür geçmedi normal mi acaba?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de en ufak eğilmede bekin ağrıyor geçen evi süpürdüm iki gün belimi doğrultamadımArkadaşlar beli ağıran varmı kimseden duymayınca endişeleniyorum 4 gündür geçmedi normal mi acaba?????
günydn herkese hayrlı cumalar olsunGünaydın kızlar![]()
Hayırlisı olsun cnm Allah gönlüne göre versin![]()
Günaydın kızlar,aserme konusu vücudun ihtiyacına göre degisiyor sanırım.ben buyuk oğlumda tatlı çikolata aserdim hep.kucuk oğlumda ekşi aserdim.ksik kasık nar ekşisi icerdim tursu yerdim.bi de ikisinde de sürekli kustum 16.haftaua kadar.bu defa pek istahimda yok,geçmeyen bir bulantim var,kusamiyorim da çoğu zaman ama hep afedersiniz öguruorum.bakalim ne olcak cinsiyet![]()
tabiki canım aklında endişe kalmasın bi görüşÖyle arkadasim ama yinede insan suphede kaliyor bebegim icin iciyorun mecbur ama yinede doktorumla bi goruseyim diyorum.
canım ara ara benimde oluyor bel ağrım. ama sürekli sürmedi hiç işte ayakta kalınca yorulunca daha çok ağrıyor.Arkadaşlar beli ağıran varmı kimseden duymayınca endişeleniyorum 4 gündür geçmedi normal mi acaba?????
4 gündür benim hiç geçmeden ağrıyor bulantı dan daha çok zorladı beni bel ağrısıBenim de en ufak eğilmede bekin ağrıyor geçen evi süpürdüm iki gün belimi doğrultamadım
Canım sanada geçmiş olsun ağrın geçtimi dün geceki... Benim belim pazar gününden beri ağrıyor geçemyince endişeleniyorum burda kisme benim kdr rahatsız olacak derecede ağırdıgını yazmayıncagünaydın kızlar hayırlı cumalar
canım ara ara benimde oluyor bel ağrım. ama sürekli sürmedi hiç işte ayakta kalınca yorulunca daha çok ağrıyor.
zor bir gece geçirdim kızlar sabah tuvalete gittiğimde idrarım bulanıktı sanırım enfeksiyon geçiriyorum bugün su alımına dikkat edeceğim bakalım inşallah berraklaşır.bu arada ilk zamanlar ne kadar tatlı yediysem şimdi her şeyin üstüne limon sıkıp yiyorum.normalde limonu hiç sevmem
günaydın kızlar :)) ay bel ağrısını bende çektim 1 hafta şimdi çok şükür geçti
günaydın kızlar :)) ay bel ağrısını bende çektim 1 hafta şimdi çok şükür geçti
4 gündür benim hiç geçmeden ağrıyor bulantı dan daha çok zorladı beni bel ağrısı
Canım sanada geçmiş olsun ağrın geçtimi dün geceki... Benim belim pazar gününden beri ağrıyor geçemyince endişeleniyorum burda kisme benim kdr rahatsız olacak derecede ağırdıgını yazmayınca
Birşey mi yaptın cnm geçmesi için nasıl geçti
Kızlar bebeklerimizi ne zaman hissedicezki ya
kızlar www.prima.com.tr adresine üye oldum çok güzel bir site haftalar hakkında güzel bilgiler veriyor![]()
Bana arkadaşım makas ve bıçak koydu koltukların altına. Makas olan koltuga oturdum, kızmıs anlamı:)) sizlerden böyle şeyler deneyen oldu mu, tutan var mı