- 17 Ocak 2017
- 199
- 171
- 53
- 26
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.041
Nerdesin cnm nasil oldun ?:-!Kizlar vajinama bicak saplaniyor gibi agrim var berbatim ya duramazsam hastaneye gidecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesin cnm nasil oldun ?:-!Kizlar vajinama bicak saplaniyor gibi agrim var berbatim ya duramazsam hastaneye gidecegim
Ben doymuyorum![]()
Yok sürekli yemiyorum ama aç hissediyorum. Akşam yemeği yedim ama ekmek yemedim birazdan meyve ya da yoğurt yerim en azından biraz daha dengelemeye çalışırım. Hiç kilo almadım henüz sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama açımaynen cnm bende doymuyorum sürekli yeme halindeyim. Agzim bos durmuyo hic :)
Canım bende hep tuzlu acı ekşi şeyler tüketiyorum ama erkekmiş :)Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Ve sürekli meyve yiyorum hangi meyveyi görsem kendimi kaybediyorum özellikle şu Yen'i Yen'i çıkan meyvelerKizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Ben doymuyorum![]()
Yok daha belki degil henuz gitmedim bu benim ikinci hamilegim ilk bebegim kiz ve hic bir sekilde kizim yuzumde bir degisiklik olmadi ve bunda burnum cok buydu kendim bu yuzden kotu hissediyorum
Aynen oyle canım bırak yalnız dısarı cıkmayı evde yalnızken dus bile almıcam artık Allah korusun :)Cok dikkat etmemiz lazim kendimize güvenip cıkiyoruz ama bence artik yalniz cikmamamiz lazim ben bunu anladim en azindan yanimizda biri oldugunda yardimci olur ama tek basimiza daha kotu beni sicak ve havasizlik cok etkiledi daha cok sıcaklar gorucez dikkat etmemiz lazim.
Aynen oyle canım bırak yalnız dısarı cıkmayı evde yalnızken dus bile almıcam artık Allah korusun :)
Hele metroydu otobustu iyice insanı iyice darlayacak sıcaktaBende bugün sıcakta acaip daraldım bütün yaz ne yapıcaz hiç bilmiyorum![]()
Bende acayip derecede eksi yiyorum ama bebeğimin kız olduğunu söyledi doktor. Yiyecek ile cinsiyet alakalı mi bunu bende merak ediyordum yorumları okumaya başladım :)))Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Bende acayip derecede eksi yiyorum ama bebeğimin kız olduğunu söyledi doktor. Yiyecek ile cinsiyet alakalı mi bunu bende merak ediyordum yorumları okumaya başladım :)))
Hayırlısı olsun canim bakalım kız mi erkek mi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz insallahBenimde aşırı ekşi acı hamur işi çekiyor 7 gün sonra inşallah öğrenicez cinsiyeti o zaman bende yazarım kız mı erkek mi![]()
Hele metroydu otobustu iyice insanı iyice darlayacak sıcaktaelimizden tek gelen sey bol sıvı tüketmek baska da yapacak bir sey yok sanırım
![]()
Hayırlısı olsun canim bakalım kız mi erkek mi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah