• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende bu testi yaptıracagım ikili testim riskli cıktı arastırıyorum nerde yaptırıcam diye

Ben hiç ikili yaptırmadım.Direkt bunu yaptırıyorum.Ve bende doktor arayışındayım,kendi doktorum gebelik takibi yapmıyor,son görüşmemizi yaptık salı günü.Sap gibi kaldım şimdi :)
Bir doktor önerdi ama bakalım...

Ben hiç ikili yaptırmadım.Direkt bunu yaptırıyorum.Ve bende doktor arayışındayım,kendi doktorum gebelik takibi yapmıyor,son görüşmemizi yaptık salı günü.Sap gibi kaldım şimdi :)
Bir doktor önerdi ama bakalım...
Ben nisantasında kılıç aydınlı ya gidiyorum problemli hamilelik doktoru yarın testimi gosterecegim doktoruma testin sonucu riskli yaziyordu bakalım o nereyi onercek bu test icin
Sen nereye yaptıriyorsun testi ve fiyati ne kadar

Ben nisantasında kılıç aydınlı ya gidiyorum problemli hamilelik doktoru yarın testimi gosterecegim doktoruma testin sonucu riskli yaziyordu bakalım o nereyi onercek bu test icin
Sen nereye yaptıriyorsun testi ve fiyati ne kadar

Benim kendi hastanemde 700 euroydu,pahalıydı yani.Araştırdım bayağı,genoksla görüştüm,tam oraya yaptırmaya karar vermişken arkadaşımın doktorunun yönlendirdiği bir yer varmış,arkadaşım numarasını almış ondan,aradım,o doktorun adıyla 1900 nakit fiyat,2000 kredi kartı fiyatı verdiler...

Peki ultrason ölçümünde bir sıkıntı var mı?

Benim kendi hastanemde 700 euroydu,pahalıydı yani.Araştırdım bayağı,genoksla görüştüm,tam oraya yaptırmaya karar vermişken arkadaşımın doktorunun yönlendirdiği bir yer varmış,arkadaşım numarasını almış ondan,aradım,o doktorun adıyla 1900 nakit fiyat,2000 kredi kartı fiyatı verdiler...

Peki ultrason ölçümünde bir sıkıntı var mı?
Ölcumler normal ama ikili test sonucun kritik seviyede normali 270 de 1 olmasi gerekirken benimki 69 da 1 cikmis daha doktorum gormedi yarin sonuclari gosterecegim verdigin bilgiler icin tesekkurler bakalım doktor nereyi onerecek bende arastirma icindeyim yasim 39 oldugu icin ikili testim riskli sonuc vermesini bekliyordu doktor yasida hesaba katıyorlarmis doktoruma guveniyorum bakalım ne diyecek

:KK17::KK17:
Dedigin seylerin hepsini bende hep aserdim yedim özellikle hamur isi eksi benimki kızmis bakalim senin bebisin cinsiyeti ne merak ettim simdi :)

Ortak paydalara bakınca benimkide kız sanırım :KK49: ama ilk baştan beri erkek hissediyordum sanırım yanılmışım ama bakalım inşallah doktor görürde söyler bende çatlıyorum çünküüüü:KK17::KK17:

Ben ikili test yaptırmadım doktorum zAten ense kalınlığını ölçtü normal dedu yaptırsan da çok doğru olmuyor dedi

Yaşım 25 bakalım bende ense ne çıkıcak ona göre çok tedirginim Allah evlatlarımıza sağlık versin birde ilk bebeğim çok deneyimsizim her şey tedirgin ediyor:silah:

Kızlar cinsiyet için benimde cnm tuzlu ekşi ve acıyı çok tükettim tatlıyı normalde de sevmezdim zaten şimdide tüketmedim tahminde erkeğe benziyor dedi am kesin değil tabi haftaya salı tekrar gidicem bakalım inşl netleşir yazarım o zaman da bu arada battaniyemize yorum yapan tüm teyzelere teşk ediyoruz

Kızlar cinsiyet için benimde cnm tuzlu ekşi ve acıyı çok tükettim tatlıyı normalde de sevmezdim zaten şimdide tüketmedim tahminde erkeğe benziyor dedi am kesin değil tabi haftaya salı tekrar gidicem bakalım inşl netleşir yazarım o zaman da bu arada battaniyemize yorum yapan tüm teyzelere teşk ediyoruz

tam bir muamma bu tatlı tuzlu olayı kesinlikle kalıplara uymuyor kimse bakalım nasip :anne:

Canım kahverengi lekeyse bebeğim yerleşme kanı da olabilir diyorlar onun için doktorlar çok önemsemiyorlar.
doktara gittim dayanamadim akintim hafif pembe kana dönüstü ancak doktor sorun degil dedi ultrasonda bebegimi de gördüm gayet iyiydi tekrar progestan verdi doktor yattim dinleniyirum bi ara tuvalete gittim pembe kan gelmis yine ufff ne yapicam bilmiyirum cok endiseleniyorumm

:KK17::KK17:

Ortak paydalara bakınca benimkide kız sanırım :KK49: ama ilk baştan beri erkek hissediyordum sanırım yanılmışım ama bakalım inşallah doktor görürde söyler bende çatlıyorum çünküüüü:KK17::KK17:

Bu arada bende en basindan beri kız hissediyodum hislerede güvenmek lazım dogru çıkıyor ama kız olsun erkek olsun yavrularımiz hic onemli degil tabi. hayirlisi olsun en onemlisi sağlıklı olsun :)

Back