• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım daha annemle bugün konuştuk bu muhabbeti ben biraz evhamlıyım burnum mu büyümüş diye yedim içlerini kızda annenin burnu yüzü dudakları büyürmüş cidden de öyle diyorlar bakalım senin belli mi cinsiyet ya da erkek mi dedi doktor
Ben kızımda çok güzeldim. CiLdim saçlarım hiç olmadığı kadar güzeldi. Hiç bir yerimde hiçbir değişiklik olmadı, sadece karnım büyüdü. Ama bu kez cikdim yağlandı, saçlarım inanılmaz dökülüyor ve cansızlaştı.

benim belde felaket sabah iki büklüm kalkıyorum yataktan geçer inşallah senin bulantıların nasıl oldu biraz daha iyi misin canım
Gün içinde devam ediyor mu ağrın canım benim bütün gün sürüyor
canım duramayacak kadar rahatsız ediyorsa doktora görün istersen
Doktor ağrı kesici iç dedi önemsemedi doktor larada artık güvenmiyorum aslında derdim ağrı değil bebeğim iyi olsun da bir anda başlayınca endişeleniyorum o yüzden sizlerde ağrıyan varmı diye sormak istedim.. Senin dün geceki ağrın geçtimi cnm

Geçmiş olsun dikkat et canım
Özelde ne kadar az ödemişsin benden kan için 200 tl aldılar

birde benim kan dışarıya gitti canım özel laboratuvarda bakıldı ona rağmen bana da ucuz geldi

Canım günaydın programı yükledim bende teşekkür ederim:) nasıl oldun bu arada ? ve doktor bana %70 erkek dedi :)

iyi yapmışsın canım bende dün buldum programı:KK48: ay maşallah %30luk kısımda da kız çıkmaz heralde:KK48:

Gün içinde devam ediyor mu ağrın canım benim bütün gün sürüyor

Doktor ağrı kesici iç dedi önemsemedi doktor larada artık güvenmiyorum aslında derdim ağrı değil bebeğim iyi olsun da bir anda başlayınca endişeleniyorum o yüzden sizlerde ağrıyan varmı diye sormak istedim.. Senin dün geceki ağrın geçtimi cnm

canım hep normal diyorlar rahim büyüyor bebek kendine yer açıyor diye evdesin imkanın varken bol bol dinlen canım. kasık ağrım hala sızı şeklinde var inşallah o da geçer

bir garip oblomov bir garip oblomov canım ben hamileliğimin ilk 2 ayında yaşadım o vajinaya bıçak saplanır tarzdaki ağrıları. Bazen çok şiddetli oluyordu. Zamanla geçti. Şimdi kasık ağrılarım var. Yatakta sağa sola zor dönüyorum vallahi

Herkes bir cinsiyetten konuşuyor ama daha erken değil mi ? haftaya bende gidicem ama hiç söyler gibi gelmiyor büyük ihtimalle 16-17.haftalarda diye düşünüyorum yani bir ay daha sabır:işsiz:.İlk hamileliğimde doktorum kıza benziyor deyip erkek çıkınca epey dumuru yaşamıştım:skandal:.

Bende kasım annesiyim 10.haftanın içindeyim uyurken sağa sola çok dönüyorum bide gerneşiyorum benim gibi olan var mı bebeğe zararı var mı ?ilk hamileliğim bilgilendirirseniz sevinirim

günaydın kızlar. ya ben deli gibi acı yiyorum.. normaldede çok severdim şimdi daha da çok istiyor canım. bi sakıncası yoktur dimi ?
Ben de severim acıyı. İlk zamanlar acı canım istemiyordu ama birkaç gündür çok yiyorum ve iyi gelmedi. Davul gibi şiştim. Yemicem artık. Rahatsız etmiyorsa seni zararı olmaz.

bir garip oblomov bir garip oblomov canım geçmiş olsun. İki gün önce ben çok kötüydüm. Kasıklarım karnım çok ağrıdı. Artık öyle olduğunda anlıyorum ki yine idrar yolu enfeksiyonu oldum. İki gündür sürekli su içiyorum ve sirkeli su yaptım geçti çok şükür. İlk zamanlar anlamıyordum gaz sancısı mı enfeksiyondan mı bebeklerle mi ilgili korkuyordum ama şimdi net :) bol su içip kendini takip et canım. Sızlama da geçmezse doktoruna sorarsın.

Kızlar bugün hıdırellez dua etmeyi unutmayın :)
Para cüzdanlarınızı çantalarınızı gece açık bırakın...
Hıdırellez günü İkindi namazından sabah namazına kadar 2 rekat Allah rızası için namaz kılıp dilekleriniz için dua edin...
Evinizde ufak çaplıda olsa temizlik yapın...
Gül fidanına dilek dilemeyide unutmayın :)

böyle şeylere nasıl inananıpta deneyebiliyorsunuz şaşıyorum vallahi.
Arkadaşımın benden habersiz yaptığı birşey. Ayrıca istedigime inanırım sizi ne ilgilendirir? Doktorlar bile yüzde yüz diyemiyor, bizler de hevesle heyecanla böyle tatlı oyunlar oynuyoruz. Ben ekşi yedim oglan oldu, sen tatlı mı yiyorsun diye sormak da hata o zaman. Birşey paylasmak istemiyorsaniz bu sizin tercihiniz. Kimsenin hevesine karışamazsiniz

birde benim kan dışarıya gitti canım özel laboratuvarda bakıldı ona rağmen bana da ucuz geldi

iyi yapmışsın canım bende dün buldum programı:KK48: ay maşallah %30luk kısımda da kız çıkmaz heralde:KK48:

canım hep normal diyorlar rahim büyüyor bebek kendine yer açıyor diye evdesin imkanın varken bol bol dinlen canım. kasık ağrım hala sızı şeklinde var inşallah o da geçer
Allah hepimize şifa versin cnm

Canım programın tam olarak ismi ne? Play Store'dan da bikac tane çıktı aynı isimle

Canım babypics yaz google play store ikinci resim çıkıyor bende siyah fona bir bebek resmi var elleri çenesinde çizim olarak bebek arabası ve biberon var ücretsiz olan zenciye yakın bir bebek :) umarım yardımcı olmuşumdur :)

bir garip oblomov bir garip oblomov canım geçmiş olsun. İki gün önce ben çok kötüydüm. Kasıklarım karnım çok ağrıdı. Artık öyle olduğunda anlıyorum ki yine idrar yolu enfeksiyonu oldum. İki gündür sürekli su içiyorum ve sirkeli su yaptım geçti çok şükür. İlk zamanlar anlamıyordum gaz sancısı mı enfeksiyondan mı bebeklerle mi ilgili korkuyordum ama şimdi net :) bol su içip kendini takip et canım. Sızlama da geçmezse doktoruna sorarsın.

aynen canım bende takip ediyorum dün çok su içmedim birde yoruldum iş yerinde yemek falan yaptım kendime diye ama bir sürü kişi nasiplendi hazırla bulaşıkları yıka derken akşama çıktı acısı

Kızlar bugün hıdırellez dua etmeyi unutmayın :)
Para cüzdanlarınızı çantalarınızı gece açık bırakın...
Hıdırellez günü İkindi namazından sabah namazına kadar 2 rekat Allah rızası için namaz kılıp dilekleriniz için dua edin...
Evinizde ufak çaplıda olsa temizlik yapın...
Gül fidanına dilek dilemeyide unutmayın :)

ay bizim bugün 4. düğün yıldönümümüz:KK70:4 sene önce bugün düğünümüz oldu:KK37:

Canım programın tam olarak ismi ne? Play Store'dan da bikac tane çıktı aynı isimle

canım zenci bir bebek var onu indireceksin

Back