• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar merhaba benim de bugün randevum var ikili test için çağırmıştı doktorum bebişimi de 1 aydır görmedim heyecanlıyım inşallah iyidir:dua: daha önce soran olmuştur mutlaka ama ben göremedim ikili test için özelde ne kadar ödüyoruz çok değildir inşallaho_O

MEDİCALPARKTA 220 MİŞ BEN ÖZEL Bİ LABOTVARDA YAPTIRCAM 80 TL DEDİLER

Merhaba. Cinsiyeti öğrenen var mı? Ben 12+0 da gittim doktorum daha küçük dedi. Görmek için zorlamam lazım dedi. 16. Haftada görürüz dedi. Ne kıza ne erkeğe benziyor dedi. Oysa söyler diye beklemiştim. Siz öğrendiniz mi?

Gunaydin herkese. Herkes iyidir insallah. Ben de bulantilar aynen devam. Bazen halsizlikte ekleniyor ustüne ,kafami kaldiramiyorum. Pazartesi 2 li test icin randevum var. Insallah cinsiyetini gorebilir doktor. Cok merak ediyorum. Cinsiyet ogrenen varmi aramizda?

Selam kızlar . Gebelik takibi için sağlık ocağına gittinizmi . Doktorum birsey demedi. Bende üsendim gitmeye :D Ama mecburi sanırım

Gunaydin herkese. Herkes iyidir insallah. Ben de bulantilar aynen devam. Bazen halsizlikte ekleniyor ustüne ,kafami kaldiramiyorum. Pazartesi 2 li test icin randevum var. Insallah cinsiyetini gorebilir doktor. Cok merak ediyorum. Cinsiyet ogrenen varmi aramizda?
Günaydın canım genel olarak bi tahminler oldu cinsiyet için aslında 12 hafta erken yanılma olabiliyor doktorlar o yüzden acabalarla yaklaşıyor

Ücretli uugulama mı canım babypics ?

ücretsiz canım

kızlar merhaba benim de bugün randevum var ikili test için çağırmıştı doktorum bebişimi de 1 aydır görmedim heyecanlıyım inşallah iyidir:dua: daha önce soran olmuştur mutlaka ama ben göremedim ikili test için özelde ne kadar ödüyoruz çok değildir inşallaho_O

ben 20 lira ultrasona 50 lira kana ödedim özelde

Oblomov canım benim nasıl oldun

daha iyiyim canım ama kasık ağrım var hala

İnşallah evet bu sene erkek senesi diyorlar hatta sanırım hazirandan sonra dönüyor kıza. Bakalım benim gönlümde eli kolu düzgün olsun sağlıklı olsun başka bir kaygı yok anne yüreği işte ama erkekler biraz daha farklı bakıyorlar olaya bakalım 12 mayısta belli olucak inşallah 2li testte cinsiyet:halay::KK200:
İkili test sırasında net belli olmuyor ama. Benimkinde sadece tahmin yürüttü doktorum. Haftaya cuma gidicem tekrar, netleşicek umarım

Back