• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Aynı benim yediklerim :) o kadar tatlı seven ben gram canım istemiyor. Şekerden soğudum :bicak: cinsiyetlerimiz belli değil ama kız hissediyorum ben de :)

Erkeğe benzettim :) maşallah :nazar:

Ben de 9 ve 13. Haftada çekim yaptım :) çok güzel anı oluyor. Telefon ve kendin için duruş yeri belirlersen fotolar arasında çok farklar olmaz. Varsa eğer fotoğraf makinesi ile çekersen daha iyi olur. Kendi duracağın yeri de doğru mesafeyi bulana kadar çekip denersin. Beğendiğin mesafede durduğun yere işaret koyabilirsin :)

Çok güzel oluyor ellerine sağlık :)

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Amin canim cok tesekkur ederim

Gecmis olsun cnm. Bende dun anneme otobusle geldim otobuste bayginlik gecirdim sıcaktan tansiyonum dustu sanirim Allah'tan otobuste bi teyze su verdi yuzumu yikadi kendime geldim bi daha asla otobuse binmem cok korktum :KK43:
Ben de metrodaydim canim Allah'tan yalniz deildim tansiyonum dusmus benim de :/

Cok gecmis olsun :KK43:(( acaba tansiyonunuz mu düştü, uzun süre aç kalmamaya çalışın, birseyler atistirin sık sık
Tansiyonum dusmus canim kan tahlillerimi yenilediler kan degerlerim de dusmus hafif kan ilaci balik hapi falan yazdi doktor insallah iyi olur canim ama her iste bi hayir var hastanemi degistirmeye karar verdim bu yuzden muayenelerde cok memnundum ama acil durumda tavirlarini begenmedim hic

Daha önce kanama gecirdim rahmin giris kısmında bir kanama alanim vardı doktor progestan verdi kullandım bitti simdi ara ara kahve akintim oluyor birkac gun öncede olmustu bugunde oldu yine ikiki test icin gittigimde söyledim ama doktor önemsemedi ne yapicam bilmiyorum acaba progestana mi devam etsem

Kahverengi akıntı için doktorum rahim içerisinde eski kanamadan kalıntılardır, panikleyecek birşey yok demişti. Doktorunuz da bu yüzden önemsememiştir bence.

Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)

Ben iki oğlumda da deli gibi ekşi yiyordum. Sumak, turşu, limon resmen gözümün önünde uçuşuyordu sürekli :) şimdi de tam tersi ekşi şeylerin tadı güzel gelmiyor, deli gibi çikolata yemek istiyorum. Henüz cinsiyetini söylemedi doktorum. Ama şundan eminim ki her ekşi yiyenin oğlu, her tatlı yiyenin de kızı olmuyor. Aynı dönemde hamile kaldığımız bi arkadaşımın da canı ekşi istiyordu, onun kızı var. Kişiye göre değişiyor bence bu :) bakalım gerçekten cinsiyete göre tatlı ekşi mevzusu değişiyorsa ben çok net göreceğim, buraya da yazarım cinsiyeti öğrenince :)

Kızlar birsey sorabilir miyim ? Ya benim burnum cok buydu be yayıldı buda benim sinirimi cok bozuyo cinsiyetle alakaliymis erkek olur burun buyurumus var mi bi fikri olan

Bu sene erkek senesi diyorlar. Çok fazla erkek bebek bekleyen var. İnşallah senin de gönlüne göre klur

İnşallah evet bu sene erkek senesi diyorlar hatta sanırım hazirandan sonra dönüyor kıza. Bakalım benim gönlümde eli kolu düzgün olsun sağlıklı olsun başka bir kaygı yok anne yüreği işte ama erkekler biraz daha farklı bakıyorlar olaya bakalım 12 mayısta belli olucak inşallah 2li testte cinsiyet:halay::KK200:

Kızlar birsey sorabilir miyim ? Ya benim burnum cok buydu be yayıldı buda benim sinirimi cok bozuyo cinsiyetle alakaliymis erkek olur burun buyurumus var mi bi fikri olan

Canım daha annemle bugün konuştuk bu muhabbeti ben biraz evhamlıyım burnum mu büyümüş diye yedim içlerini kızda annenin burnu yüzü dudakları büyürmüş cidden de öyle diyorlar bakalım senin belli mi cinsiyet ya da erkek mi dedi doktor

Canım daha annemle bugün konuştuk bu muhabbeti ben biraz evhamlıyım burnum mu büyümüş diye yedim içlerini kızda annenin burnu yüzü dudakları büyürmüş cidden de öyle diyorlar bakalım senin belli mi cinsiyet ya da erkek mi dedi doktor
Yok daha belki degil henuz gitmedim bu benim ikinci hamilegim ilk bebegim kiz ve hic bir sekilde kizim yuzumde bir degisiklik olmadi ve bunda burnum cok buydu kendim bu yuzden kotu hissediyorum

Ben iki oğlumda da deli gibi ekşi yiyordum. Sumak, turşu, limon resmen gözümün önünde uçuşuyordu sürekli :) şimdi de tam tersi ekşi şeylerin tadı güzel gelmiyor, deli gibi çikolata yemek istiyorum. Henüz cinsiyetini söylemedi doktorum. Ama şundan eminim ki her ekşi yiyenin oğlu, her tatlı yiyenin de kızı olmuyor. Aynı dönemde hamile kaldığımız bi arkadaşımın da canı ekşi istiyordu, onun kızı var. Kişiye göre değişiyor bence bu :) bakalım gerçekten cinsiyete göre tatlı ekşi mevzusu değişiyorsa ben çok net göreceğim, buraya da yazarım cinsiyeti öğrenince :)

Aynen cnm katıliyorum benimde kızim olucakmis ama bende hep eksi istiyorum tatliyla hic aram yok. Bencede cinsiyetle alakasi yok gibi geliyo.

Ben de metrodaydim canim Allah'tan yalniz deildim tansiyonum dusmus benim de :/

Cok dikkat etmemiz lazim kendimize güvenip cıkiyoruz ama bence artik yalniz cikmamamiz lazim ben bunu anladim en azindan yanimizda biri oldugunda yardimci olur ama tek basimiza daha kotu beni sicak ve havasizlik cok etkiledi daha cok sıcaklar gorucez dikkat etmemiz lazim.

Back