- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.001
Ellerinize sağlık cok guzel. Kuzulu battaniye var. Internette yazıp aratirsaniz çıkar. Belki üstüne kuzular da yapmak istersinizBende battaniye yapıyorum bebeğime bakın bakalım nasıl oluyor teyzeleri
Eki Görüntüle 1991152 Eki Görüntüle 1991153 elevit domuz diye arattiginizda ilk linkte cikiyor bir ara ablam icin arastirmistim sanirim decavit bunun muadili.bence sadece bu ilac degil bayernin piyasadaki butun ilaclarinda domuz katkisi vardir.
Merhaba güzel anne :) kimse yorum yapmadı aşırı ekşiyle düşkünüm ama Dr erkeğe benziyo net olmamakla birlikte dedi. Ekşi meyveler yediğim için de genelde kız diyorlar ama hayırlısı olsun inşallah :)C Cokoprenses83 merhaba güzel anne :) benim de hamileliğimin en başından beri hiç yemediğim kadar meyve yeme hissim var :) bununla ilgili cinsiyet yorumu yapanlar oluyor , senin de var mı böyle meyve yersen kızın/oğlun olur tarzı söyleyenlerin :)
Aynen ben de tatlı yiyemiyorum ekşi manyağı oldum bana da erkeğe benziyo dedi Dr :)Canım ben hamile kaldığımdan beri ekşi yemekten ölücem tatlıdan tiksindim resmen ama doktor %70 erkek dedi yani çokta tutmuyor sanırım onlar :)
canım hiç endişelenme ben de aynı ilacı kullanıyorum bazen öyle saçma bilgiler oluyor internette.. benim 3 arkadaşımda gebelikde elevit içti hiç bi sıkıntı yok en iyi ilaç o için rahat etsin
Ben de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/
Çok geçmiş olsun canımBen de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/
Ben de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/
Cnm genelde tuzlu ve eksi yersen erkek diyolar tatliya kiz ben cok tuz kullaniyorum benimki daha belli degil henuz gitmedimKizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Daha önce kanama gecirdim rahmin giris kısmında bir kanama alanim vardı doktor progestan verdi kullandım bitti simdi ara ara kahve akintim oluyor birkac gun öncede olmustu bugunde oldu yine ikiki test icin gittigimde söyledim ama doktor önemsemedi ne yapicam bilmiyorum acaba progestana mi devam etsemSanırım kirmizi olunca korkmak gerekiyor. Ama doktorunuza sorun tabii, daha once de oldu mu, progestan vs kullanıyor musunuz? Yormayin kendinizi, ayaklarinizi yuksege koyup yatın
Geçmiş olsun cnmBen de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/
cok az geliyor acik kahve pembe gibiFazla mi yoksa leke seklinde mi
Daha önce kanama gecirdim rahmin giris kısmında bir kanama alanim vardı doktor progestan verdi kullandım bitti simdi ara ara kahve akintim oluyor birkac gun öncede olmustu bugunde oldu yine ikiki test icin gittigimde söyledim ama doktor önemsemedi ne yapicam bilmiyorum acaba progestana mi devam etsem
Canm korkma insallah birsey olmaz benim ilk hamilegimde kanamam oldu basbaya regl gibi ve ne sacim ne agrim vardi hic farkinda degildim taki eltim fark edip soyliyene kadar o durda bile korkutmadim kendimi sagsalim kavustum kizam insallah sende sagsalim kavusursun yavruna hepimiz sagsalim aliriz yavrucaklarimizi kucaklarimizacok az geliyor acik kahve pembe gibi
A
Cnm genelde tuzlu ve eksi yersen erkek diyolar tatliya kiz ben cok tuz kullaniyorum benimki daha belli degil henuz gitmedim
Yaa bu arada ben hamile oldugum andan beri peynir canim cekiyo farkli farkli cesit cesit kim duysada aaa erkek olacak diyolar anlayamadim bendeDemekki cinsiyetle alakasi yok ben hic tatli agzima suremiyorum.
Erkeğe benzettim :) maşallahKızlar iste bnm minigim dünden beri yukleyememistim kardeşimin tbletinden yüklerin sonunda tahminleri bklerim
Ben de 9 ve 13. Haftada çekim yaptım :) çok güzel anı oluyor. Telefon ve kendin için duruş yeri belirlersen fotolar arasında çok farklar olmaz. Varsa eğer fotoğraf makinesi ile çekersen daha iyi olur. Kendi duracağın yeri de doğru mesafeyi bulana kadar çekip denersin. Beğendiğin mesafede durduğun yere işaret koyabilirsin :)Kızlar ben artık her hafta karnımın fotoğrafını çekmek istiyorum, ilerde hatıra olur. Artarda bakınca ne kadar büyümüş derim :) ama hep aynı açıyla ve aynı kıyafetle olmasini ıstiyorum. Yani o uzaklığı ve o yan duruş açısını nasıl ayarlayacagim? Mesela telefonu hep salondaki konsolun belli bir yerine dik şekilde dayasam, benim durduğum yer ve açıyı nasıl ayarlayacagim. Tüm fotolarin ayni olmasını istiyorum. Fikri olan veya yapan var mı
Çok güzel oluyor ellerine sağlık :)Bende battaniye yapıyorum bebeğime bakın bakalım nasıl oluyor teyzeleri
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Ben de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/
Yaa bu arada ben hamile oldugum andan beri peynir canim cekiyo farkli farkli cesit cesit kim duysada aaa erkek olacak diyolar anlayamadim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?