2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba güzel anne :) kimse yorum yapmadı aşırı ekşiyle düşkünüm ama Dr erkeğe benziyo net olmamakla birlikte dedi. Ekşi meyveler yediğim için de genelde kız diyorlar ama hayırlısı olsun inşallah :)

canım hiç endişelenme ben de aynı ilacı kullanıyorum bazen öyle saçma bilgiler oluyor internette.. benim 3 arkadaşımda gebelikde elevit içti hiç bi sıkıntı yok en iyi ilaç o için rahat etsin

Öyle arkadasim ama yinede insan suphede kaliyor bebegim icin iciyorun mecbur ama yinede doktorumla bi goruseyim diyorum.

Ben de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/

Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)

Ben de bugun bayilmisim hastanede bir suru test yapildi kardiyoloji serum ultrason ugrastik durduk ama Allah'tan bebegim de ben de iyiyiz cok sukur korktum baya :/

Gecmis olsun cnm. Bende dun anneme otobusle geldim otobuste bayginlik gecirdim sıcaktan tansiyonum dustu sanirim Allah'tan otobuste bi teyze su verdi yuzumu yikadi kendime geldim bi daha asla otobuse binmem cok korktum

A
Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Cnm genelde tuzlu ve eksi yersen erkek diyolar tatliya kiz ben cok tuz kullaniyorum benimki daha belli degil henuz gitmedim

Sanırım kirmizi olunca korkmak gerekiyor. Ama doktorunuza sorun tabii, daha once de oldu mu, progestan vs kullanıyor musunuz? Yormayin kendinizi, ayaklarinizi yuksege koyup yatın
Daha önce kanama gecirdim rahmin giris kısmında bir kanama alanim vardı doktor progestan verdi kullandım bitti simdi ara ara kahve akintim oluyor birkac gun öncede olmustu bugunde oldu yine ikiki test icin gittigimde söyledim ama doktor önemsemedi ne yapicam bilmiyorum acaba progestana mi devam etsem

Progestan da sanırım 12.haftaya kadar daha etkili. Sonrasında çok çok yüksek dozlarda alınmadıkça çok da bi faydası yok diye buluyorum. Kahverengi akintiyi cok onemsemiyor doktorlar. Yine de siz dinlenin ve sürekli takipte olun, kırmızıya dönerse mutlaka gidin

cok az geliyor acik kahve pembe gibi
Canm korkma insallah birsey olmaz benim ilk hamilegimde kanamam oldu basbaya regl gibi ve ne sacim ne agrim vardi hic farkinda degildim taki eltim fark edip soyliyene kadar o durda bile korkutmadim kendimi sagsalim kavustum kizam insallah sende sagsalim kavusursun yavruna hepimiz sagsalim aliriz yavrucaklarimizi kucaklarimiza

Kızlar iste bnm minigim dünden beri yukleyememistim kardeşimin tbletinden yüklerin sonunda tahminleri bklerim
Erkeğe benzettim :) maşallah

Ben de 9 ve 13. Haftada çekim yaptım :) çok güzel anı oluyor. Telefon ve kendin için duruş yeri belirlersen fotolar arasında çok farklar olmaz. Varsa eğer fotoğraf makinesi ile çekersen daha iyi olur. Kendi duracağın yeri de doğru mesafeyi bulana kadar çekip denersin. Beğendiğin mesafede durduğun yere işaret koyabilirsin :)

Bende battaniye yapıyorum bebeğime bakın bakalım nasıl oluyor teyzeleri
Çok güzel oluyor ellerine sağlık :)

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…