2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
120 TL idi canım ama benim aldığım gün 1 günlük 100 TL ye düşmüştü 8 haftaliktim aldığımda

Bana arkadaşım makas ve bıçak koydu koltukların altına. Makas olan koltuga oturdum, kızmıs anlamı:)) sizlerden böyle şeyler deneyen oldu mu, tutan var mı

Sağol Canm rapor aldım zaten Pztsi Dr a 2 li tarama için gidicem belki takviye birşeyler verir besinleri sağlıklı yiyorum ama yetmiyor herhalde. Hadi hayırlı haberler ver bize :)

Kızlar ben artık her hafta karnımın fotoğrafını çekmek istiyorum, ilerde hatıra olur. Artarda bakınca ne kadar büyümüş derim :) ama hep aynı açıyla ve aynı kıyafetle olmasini ıstiyorum. Yani o uzaklığı ve o yan duruş açısını nasıl ayarlayacagim? Mesela telefonu hep salondaki konsolun belli bir yerine dik şekilde dayasam, benim durduğum yer ve açıyı nasıl ayarlayacagim. Tüm fotolarin ayni olmasını istiyorum. Fikri olan veya yapan var mı

evet özel adana pek iyi bir hastane değil. ben acıbademde Erdal candan a gidiyoprum çok memnunum.. ebru tarım da çok iyi bir doktor ama daha çok sorunlu gebeliklerle ilgileniyor.

Kızlar iki üç gündür felaket hantallaştım. Sanki doğurmak üzereyim, koltuktan kalkarken bile türlü şekillere giriyorum. Lcw den hamile kıyafetleri aldım şimdilik idare edicek kadar. Bu hafta 16. Haftam. Eşim diyor öncekinde karnın bu haftalarda büyümemişti. Of çok korkuyorum, karnım dahamı çok deforme olucak bu kez.

Neler yaptın canım var mı biten??

Yok daha anca başladım canım :) bu sene çalışmıyorum o yüzdeninanılmaz sıkılıyorum evde normalde ağız bezi falan alacaktım ama dedim kendim yapayım onları yapmaya başladım :) birde kol bezi yapıyorum böyle misafirler gelince bebişi o örtü olmadan kucaklarına almasınlar diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…