2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar tekrar dr gittim cinsiyeti öğrenme umuduyla ama bu doktor bişi söylemedi tahmini bişe yok dedi pipi varsa vardır yoksa yoktur dedi birde devletteki ultrason cihazları baya yıpranmış ben bebeğimi zor gördüm pipisinden geçtim Haftaya perşembe tekrar özele gidicem bakalım inşl bu kez net söyler özeldeki dr

gecmis olsun canim olabilir bak bence takviye al meyve falan ye sebze ye yumurta yogurt vs. Ben vitamin c hapini suya atiyorum iciyorum. Kansizlik var bendede ona görede bir ilac var onu iciyorum.. bakalim bugün kontrole gidecegim ne cikacak sonuc insallah hayirli haberlerle dönerim Sende kendini cok yorma rapor al olmazsa? dinlen evde

Meraba kızlar arada takip ediyorum bayag ilerlemiş geriye dönük okuyamadım umarım herkes iyidir cinsiyet leri öğrenenler var anladığım kadarıyla hayırlı olsun . inş pazartesi günü bende öğrenirim. bu arada rahatsız olan arkadaslara da çok geçmiş. Rabbim şifa versin.
Merak ettigim bisey var surekli canınızın çektiği bi yemek var mi açık açık yazmicam ama herkrs bilir Karadeniz de yaşıyorum buranın meşhur bi çorbası var ay kazan kazan içesim geliyo yok böyle bi durum her öğün olsa keşke diyorum birde sezonun meyvesi var tabi 2 günde 1 kilo sabah akşam onlarla besleniyorum ufaktan ufaktan abartıyorum artık farkındayım ama duramiyorum

canım cinsiyet öğrenmek için değil mi

evet canım bende Adanadayım. hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?
Şimdilik özel Adana hastanesine gidiyorum Şafak hanıma ama hastaneyi pek sevmediğimden doktorumu değiştireceğim.ebru tarım var biliyormusun bilmiyorum özel bi yer açmış iyi bir Dr ona gideceğim sen hangi hastane hangi Dr a gidiyorsun canım

Kızlar iste bnm minigim dünden beri yukleyememistim kardeşimin tbletinden yüklerin sonunda tahminleri bklerim

Eklentiler

• P_20170502_122721.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 76
  • P_20170502_122714.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar iste bnm minigim dünden beri yukleyememistim kardeşimin tbletinden yüklerin sonunda tahminleri bklerim
bende erkeğe benzettim canım hayırlısı olur inşallah sabırsızlıkla bekleniyor cinsiyetler ama mayıs sonu haziran başı şenlenir burası kız annesiyim erkek annesiyim diye

canm bu arada ultrasonda 12+2 gözüktü 12+4 olmam gerekirken simdi hangisine gore hareket etmeliyim?
daha onları önemseme canım biraz daha zaman geçsin doğumu etkiliyor bir tek haftanın ilerde ya da geride olması. bir iki günden de pek bir şey fark etmez benim her ultrasonda farklı çıkıyor ayda 1 haftam değişiyor

C Cokoprenses83 merhaba güzel anne :) benim de hamileliğimin en başından beri hiç yemediğim kadar meyve yeme hissim var :) bununla ilgili cinsiyet yorumu yapanlar oluyor , senin de var mı böyle meyve yersen kızın/oğlun olur tarzı söyleyenlerin :)

Canım ben hamile kaldığımdan beri ekşi yemekten ölücem tatlıdan tiksindim resmen ama doktor %70 erkek dedi yani çokta tutmuyor sanırım onlar :)

Merhaba kızlar doktordan geldim.ense kalinligimiz iyi çıktı çok şükür 0.8 cm dedi Dr. Burun kemigimiz de oluşmuş doktor ikili teste gerek yok,yine de istersen yaptıralım dedi ben zaten istemiyordum.cinsiyet konusunda tahminde bulunmadı.daha yeni çıkıntı oluşmuş dedi,bu kliteros da olabilir erkek yumurtalıgi da olabilir dedi.12.haftadan sonra folik asiti birak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…