2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
aynen cnm bende doymuyorum sürekli yeme halindeyim. Agzim bos durmuyo hic :)
Yok sürekli yemiyorum ama aç hissediyorum. Akşam yemeği yedim ama ekmek yemedim birazdan meyve ya da yoğurt yerim en azından biraz daha dengelemeye çalışırım. Hiç kilo almadım henüz sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama açım

Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Canım bende hep tuzlu acı ekşi şeyler tüketiyorum ama erkekmiş :)

Kizlar cinsiyeti belli olanlar en cok eksi mi yiyor tatlimi benim mesela cinsiyeti icin kız dedi doktor benim cnm hep hamur isi meyve eksi aci ve tuzlu seyler istiyo acaba cinsiyeti erkek olanlarda bu değişiyor mu merak ettim :)
Ve sürekli meyve yiyorum hangi meyveyi görsem kendimi kaybediyorum özellikle şu Yen'i Yen'i çıkan meyveler

Yok daha belki degil henuz gitmedim bu benim ikinci hamilegim ilk bebegim kiz ve hic bir sekilde kizim yuzumde bir degisiklik olmadi ve bunda burnum cok buydu kendim bu yuzden kotu hissediyorum

Hiç kötü hissetme bende çok şekilsiz bir biçimde kilo aldım acaip mutsuzum ama bir şekilde geçicek bu günlerde diyorum Allah yardımcımız olsun

Aynen oyle canım bırak yalnız dısarı cıkmayı evde yalnızken dus bile almıcam artık Allah korusun :)

Bence aşermekle alakası yok cinsiyetin ben oğluma hamileyken hep çikolata ve şerbetli tatlı tükettim gözüm dönüyordu yerken bu kez sürekli ekşi acı meyve
Aşeriyorum bir ara peynir ve yoğurt aşerdim bi dönem et
Birde merak ederdim iki hamilelik arasında bulantı farklı olunca da cinsiyet farklı olunur demiyor bu da tutmadı bende ikisi arasında dağlar kadar fark var ama ikisi de erkek saçlarım cildim berbat kız dendi oda tutmadı anladım ki hepsi hurafeden öte değilmiş :)

Bende acayip derecede eksi yiyorum ama bebeğimin kız olduğunu söyledi doktor. Yiyecek ile cinsiyet alakalı mi bunu bende merak ediyordum yorumları okumaya başladım :)))

Bende acayip derecede eksi yiyorum ama bebeğimin kız olduğunu söyledi doktor. Yiyecek ile cinsiyet alakalı mi bunu bende merak ediyordum yorumları okumaya başladım :)))

Benimde aşırı ekşi acı hamur işi çekiyor 7 gün sonra inşallah öğrenicez cinsiyeti o zaman bende yazarım kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…