2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhabalar kızlar bende kasım annesi olacağım inşallah iki gün önce idrar testi ve dün kan testiyle kesin hamile olduğumu öğrendim bugün 4hafta 3 günlük bebeğim. bizimle aynı olan varmı acaba adet duzensizligimden dolayı sat belli değil benim en son üç ay önce adet olmustum
Hosgeldin aramiza. Regl duzensizligin varsa 4+3 oldugunu nasil hesapladin canim bende 33 gunde bir regl oluyorum ama hamilelik hesabi 28gun uzerinden hesaplaniyor o nedenle ben tam kac haftaligim bilemiyorum birde subatta erken yumurtladim 3 gun one geldi reglim carsambaya randevu alcam sorcam doktora belki keseyide gorurum

Merhabalar kızlar bende kasım annesi olacağım inşallah iki gün önce idrar testi ve dün kan testiyle kesin hamile olduğumu öğrendim bugün 4hafta 3 günlük bebeğim. bizimle aynı olan varmı acaba adet duzensizligimden dolayı sat belli değil benim en son üç ay önce adet olmustum
Bende 4 hafta 3 gunluk canim idrar testin nasil cikti silikmi koyumu

Çok teşeker ederim kuzum insallah kat kat artsın kalp atışı kaçıncı haftada duyulur betahcg kaç olmali benim haftaya 24 000 oluyor duyulur mu ki
Duyma degilde daha cok gorme oluyormus cnim ve senin degerinde kesin gorulur kalp atisi... Ilk kalp atisini cogu doktor disariya vermiyormus ultrasonda izlenebiliyormus ama

Hosgeldin aramiza. Regl duzensizligin varsa 4+3 oldugunu nasil hesapladin canim bende 33 gunde bir regl oluyorum ama hamilelik hesabi 28gun uzerinden hesaplaniyor o nedenle ben tam kac haftaligim bilemiyorum birde subatta erken yumurtladim 3 gun one geldi reglim carsambaya randevu alcam sorcam doktora belki keseyide gorurum
Dün doktor söyledi şu kadarlık diye ultrasonda öyle gözüktü yani acaba yanlış olma ihtimali varmı keseyi gördük biz dün çarşamba günü tekrar gel kalp atisina bakalım dedi :)

merhaba hanimlar nasilsiniz. nasil gidiyor hamilelik. bende cok uyku ve agirlik yapiyor ya. yogun çalışıyorum. bide oglum var. Allahtan kayinvalidem ve esim yardimci oluyor. yoksa calisirken zorlaniyorum baya. mide bulantisi da biraz basladi sanki. ilk hamileligime gore daha belirgin belirtileri hissediyorum. gogsum cok aciyor dokununca. bel agrim oluyor. bide uykuuuu. çalışmasam da hergun uyusam. zaten cok severim uykuyu

Dün doktor söyledi şu kadarlık diye ultrasonda öyle gözüktü yani acaba yanlış olma ihtimali varmı keseyi gördük biz dün çarşamba günü tekrar gel kalp atisina bakalım dedi :)
Aa super ya ben de takvime gore 4+4um bakalim doktor ne diyecek haftam icin kan degerin kacti ben 2 kere verdim sonra doktor haftaya gel dedigi icin bir daha vermedim bugun de hic fitsatim olmadi biraz merakta kaldim 1000leri gordum mu acaba diye

merhaba hanimlar nasilsiniz. nasil gidiyor hamilelik. bende cok uyku ve agirlik yapiyor ya. yogun çalışıyorum. bide oglum var. Allahtan kayinvalidem ve esim yardimci oluyor. yoksa calisirken zorlaniyorum baya. mide bulantisi da biraz basladi sanki. ilk hamileligime gore daha belirgin belirtileri hissediyorum. gogsum cok aciyor dokununca. bel agrim oluyor. bide uykuuuu. çalışmasam da hergun uyusam. zaten cok severim uykuyu
Bende yemekten sonra uyumusum makineye camasir atmistim sıkma yapmamis esim kaldirdi bozuldu mu acaba diye corap sıkismis onu cikardik. Uyandirmasa ne guzel deliksiz uyuyordum:uykucu:

Benimde uykum çok geliyor ya bir de 2 yaşında oglum var onu sütten kesmek zorunda kaldığım için geceleri sürekli uyanıyor emmek istiyor onunla uğraşırken uykuyu alamıyorum haliyle :) koca sıpa oldu bı turlu birakamadi :KK70: bu gece uyanmaz inşallah rahat bir uyku cekerim

Benimde 6 +1 ve deli gibi bulantim var bi haftadir hatta arada kusuyorum cok erken basladi
Benim 5+4 te başladı. 6. Haftaya girdik bugün şu birkaç gün nasıl geçti ben biliyorum. Bulantı başlamadan önce ne güzel yaa hiç bişey hissetmiyorum bulantım yok rahatım diyordum bi başladı resmen enerjim bitti yani 3 günde. Peynir ekmek zeytin dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Hareket etsem çıkaracak gibi oluyorum. Sürekli yatıyorum. 3. Ayda bulantının kesilmesi dışında şu an hiçbir şey istemiyorum :KK43:

Merhaba hanımlar, benimde ikinci gebeliğim =))) acaba erken mi diye düşünüyordum ama kısmet. Rabbim herkese bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Kontrole gittiğimde benim de kese görünmedi. İnsan bi tuhaf oluyor sanki hamile değilmiş gibi hissediyor kendini, kese görülmeyince. Sabırlı olmak lazım.

X