2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanimlar esim durmadi yine tahlil yaptirdi. Carsamba gunu 4+4 ken beta 2600 du. Bugun 4+7 ya da 5+0 mi oluyor bilmiyorum beta 7600 cikti. Cok mu yuksek sizce?

Hanimlar esim durmadi yine tahlil yaptirdi. Carsamba gunu 4+4 ken beta 2600 du. Bugun 4+7 ya da 5+0 mi oluyor bilmiyorum beta 7600 cikti. Cok mu yuksek sizce?
Masallah bence değerin yüksek çıkması önemli sürekli iki kat artması gerekmezmiş benimde değerim 187 idi sonra uc gün sonra 991 cikmisti bence normal

kırmızı yaa dönmeye başladı progestan aldım inşallah artmaz yaaa

doktor mu yazd canım yoksa kendin mi alıyorsun ilacı.

Şekerim ben de izmirliyim ama iş için diyarbakirdayiz.. Gerçi son birkaç ayımız, tayin bekliyoruz da:rapci:
ay gelin bu taraflara canım ya hep hayalimdi yaşıt çocuklarımızın olduğu bir çevre edinmek. onlar oynarken bizler çay kahve içer sohbet ederiz:KK48:malum yaş 3a dayandı benim bütün arkadaşlarımın çocukları kocamaz oldu Rabbim de bana anca nasip etti geç evlenmenin de dezavantajı bu galiba:KK43:

doktor mu yazd canım yoksa kendin mi alıyorsun ilacı.

ay gelin bu taraflara canım ya hep hayalimdi yaşıt çocuklarımızın olduğu bir çevre edinmek. onlar oynarken bizler çay kahve içer sohbet ederiz:KK48:malum yaş 3a dayandı benim bütün arkadaşlarımın çocukları kocamaz oldu Rabbim de bana anca nasip etti geç evlenmenin de dezavantajı bu galiba:KK43:
Kısmet şekerim tayin izmire çıksa ne güzel olurdu, 8 tercih yaptık bakalım neresi çıkıcak..
Hiç öyle düşünme ya, bi çocuğumuzu kucağımıza alalım da parktı kreşti derken kocaman bi çevren olur, onlar erken evlenmiş:cool:

X