2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Keseyi gördükten hır hafta sonra mi kalp atışı duyuluyor ben carsamba gideceğim doktora 6 haftalık olacak o zamana
Canım genelde 7.haftada kalp atışı duyuluyormuş ama 6haftalık duyanda oluyor sanırım yumurtlamayla ilgili geç veya erken olmasından sanırım ben garanti olsun diye haftaya gidecektim ama dayanamadım:)

merhaba hanimlar nasilsiniz. nasil gidiyor hamilelik. bende cok uyku ve agirlik yapiyor ya. yogun çalışıyorum. bide oglum var. Allahtan kayinvalidem ve esim yardimci oluyor. yoksa calisirken zorlaniyorum baya. mide bulantisi da biraz basladi sanki. ilk hamileligime gore daha belirgin belirtileri hissediyorum. gogsum cok aciyor dokununca. bel agrim oluyor. bide uykuuuu. çalışmasam da hergun uyusam. zaten cok severim uykuyu

Benimde uykum çok geliyor ya bir de 2 yaşında oglum var onu sütten kesmek zorunda kaldığım için geceleri sürekli uyanıyor emmek istiyor onunla uğraşırken uykuyu alamıyorum haliyle :) koca sıpa oldu bı turlu birakamadi :KK70: bu gece uyanmaz inşallah rahat bir uyku cekerim

Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin herkesi. İnsallah aranıza bende katılırım :)) ben pazartesi kan verdiğimde değerim 991 idi carsamba günü keseyi görmeye gideceğiz insallah keseyi gorurum belki kalp atışını da belki hayırlısıyla duyarım.

kızlar hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizleri de listeye ekleyeyim

günaydın kızlar benim bu şişkinliğim ne olacak bilmiyorum hiç bir şey yiyemiyorum yarın süt içmicem bakalım o mu yapıyor acaba. çarşamba saat 2yi çeyrek geçeye randevu aldım bakalım görünecek mi kesemiz:KK200:
Süttende olabilir canım bendede şişkinlik yapıyor birde portakal çok şişiriyor beni bende dün içmedim süt bugün normalim:)ama içmemiz lazım artık

günaydın kızlar benim bu şişkinliğim ne olacak bilmiyorum hiç bir şey yiyemiyorum yarın süt içmicem bakalım o mu yapıyor acaba. çarşamba saat 2yi çeyrek geçeye randevu aldım bakalım görünecek mi kesemiz:KK200:

Ben de fenalardayım yaa dışardan gören biri 4 5 aylık falan sanır beni.. Ben de sutten olabileceğini düşünüyorum,umarım böyle devam etmez..

Süttende olabilir canım bendede şişkinlik yapıyor birde portakal çok şişiriyor beni bende dün içmedim süt bugün normalim:)ama içmemiz lazım artık

benimde kesin sütten o zaman:KK43:vücut alışkın değil tabi çaylar kahveler havada uçuşurken birden süt içmeye başladım:KK70:doktora sorayım bakalım laktozsuz içeyim olmadı süt şekeri laktoz yapıyor şişkinliği:işsiz:

Listeye baktım şimdi 35 kişş olmuşuz maşallahhh Allah arttırsın:))

ay evet canım maşallah ya daha bilgilerini vermeyenler var inşallah daha da artarız:nazar::KK200:

Benim göbekten çok midem çıkmıştı bugün indi biraz gören hamilemisin demeye başlamıştı ama ben daha ailem ve arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim

Günaydınnn benimde bugün dr kontrolüm var heyecan bastı inşallah kalp atışınıda duyarız gelince bilgilendiririm sizide dua edin inşallah herşey güzel gidiyordur

seninle gunlerimiz ayni haberlerini 4 gozle bekliyorum. islerin rast gitsin insallah. bana bile heyecan girdi.

X