- 1 Eylül 2022
- 487
- 437
- 33
Ne olduuu neden tartıştınızzAnnemle tartıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olduuu neden tartıştınızzAnnemle tartıştım
Maşallah Subhanallah aman nazar değmesin. Benim bebe gece 22.30-23.00den önce asla uyumuyor öne çekmek istiyorum ama yok olmuyor hep mi böyle erken uyurdu?şimdi bişey demeye korkuyorum nazar değdirmiyim diye kdjdjdjd ama galiba bizim bitti. akşam 20.30-21.00 arası uyuyor. gece 2de ve sabah 5 buçukta emmeye uyanıyor. sonra da 9 buçuk 10da kesin uyanıyoruz. 4-5 gündür bu şekilde, inşallah bozulmaz bi daha uyku düzeni daha iyi değil bence. önceden sabaha kadar hiç uyanmadan uyuduğu oluyordu. ama en azından bi düzen var ona seviniyorumm
öncesinde derken gerileme olduğu zaman mı? evet maksimum 1 buçuk 2 saatte uyanıyordu ve uykuya dönmesi de çok zor oluyordu. bazen kucağımda gezdiriyordum, oyun oynuyordum pes edip vs. 2 hafta böyle sürdü, iki haftadan sonra biraz biraz uzadı uykuları. şimdi 4 ya da 5 gündür takip ediyorum hep aynı saatlerde uyanıyor çok şükür. en azından kendimi ona göre ayarlayabiliyorum. sizin ne kadar oldu uyku bozulalı? geçecektir ya, zorlanıyoruz ama geçiyor hepsiAy maşallah ya. Öncesinde bizimki gibi miydi geceleri? Tekrar tekrar uyanıyo muydu gece?
yok yoookk benimki de bizimle birlikte 11 hatta 12 gibi uyuyordu. sonra ne olduysa kendiliğinden 8 ya da 9 gibi gece uykusuna geçmeye başladı. ben geç uyusun da gece uyanmasın diyordum dkdjjd ama o kendi düzenini buluyor galiba biz ne yapsak da. ben de şaşkınım yaniMaşallah Subhanallah aman nazar değmesin. Benim bebe gece 22.30-23.00den önce asla uyumuyor öne çekmek istiyorum ama yok olmuyor hep mi böyle erken uyurdu?
HEmen hemen aynı saatlerde uyuyup uyanıyo bebelerimiz inş bozulmaz gündüz kaç uyku yapıyo kaç dkyok yoookk benimki de bizimle birlikte 11 hatta 12 gibi uyuyordu. sonra ne olduysa kendiliğinden 8 ya da 9 gibi gece uykusuna geçmeye başladı. ben geç uyusun da gece uyanmasın diyordum dkdjjd ama o kendi düzenini buluyor galiba biz ne yapsak da. ben de şaşkınım yani
Geçen bir doktor bu konuyla ilgili bir post paylaşmıştı da büyüme hormonu için saat 22.00de uykuda olması gerekiyormuş da nerdeeeeeeeeyok yoookk benimki de bizimle birlikte 11 hatta 12 gibi uyuyordu. sonra ne olduysa kendiliğinden 8 ya da 9 gibi gece uykusuna geçmeye başladı. ben geç uyusun da gece uyanmasın diyordum dkdjjd ama o kendi düzenini buluyor galiba biz ne yapsak da. ben de şaşkınım yani
Bizim de bir dönem 10 11 gibi uyuyordu geceleri. Kendiliğinden düzeldi bizimki de şu an 8 e kadar zor dayanıyo uyumak istiyo fakat işte atak haftası olduğu için erken de uyusa aşırı sık uyanıyo. erkene alma işinde ben şey yaptım sadece akşam 8 de uyuttuktan sonra uyansa bile emzirip tekrar uyutmaya çalıştım sonra sonra uykusu işte o saate indi.Maşallah Subhanallah aman nazar değmesin. Benim bebe gece 22.30-23.00den önce asla uyumuyor öne çekmek istiyorum ama yok olmuyor hep mi böyle erken uyurdu?
Ya biz perişanız. Bebeğimin zaten uykusu mükemmel değildi 3-4 kez kalkarsak o gece güzel geçti diyoduk ama şimdi korkunç. 8 de uyumak için bağırıp çağırıyo o saate kadar zor dayanıyo uyuyo ama 9 a kadar 4-5 kez uyanıp tekrar emzirerek uyutmaya çalışıyorum. Sonrası da yine aynı max uykusu 1:30 saat. Dün gece 4 kez uyandı uyuttum. Hayır bir de erken uyuduğu için erken de uyanıyo. Saat 6 olmadan uyanıyo. 9 a çekmeye çalıştım çekemedim yok yani 9 a bile sarksa uykusu sabah aynı saatte uyanıyo. Bitik durumdayım.öncesinde derken gerileme olduğu zaman mı? evet maksimum 1 buçuk 2 saatte uyanıyordu ve uykuya dönmesi de çok zor oluyordu. bazen kucağımda gezdiriyordum, oyun oynuyordum pes edip vs. 2 hafta böyle sürdü, iki haftadan sonra biraz biraz uzadı uykuları. şimdi 4 ya da 5 gündür takip ediyorum hep aynı saatlerde uyanıyor çok şükür. en azından kendimi ona göre ayarlayabiliyorum. sizin ne kadar oldu uyku bozulalı? geçecektir ya, zorlanıyoruz ama geçiyor hepsi
ay innnşallah vallahi anca rahatladım azıcık. gündüz 3 ya da 4 kere uyuyor. 1 ya da 1 buçuk saatlik uykular olursa 3 kere uyuyor. ama 40 dklık uykular olunca 4 de olabiliyor.HEmen hemen aynı saatlerde uyuyup uyanıyo bebelerimiz inş bozulmaz gündüz kaç uyku yapıyo kaç dk
valla işte geçen gün 8de bayıldı uyudu resmen kucağımda. eyvah yandık, gece uyumayacak dedim. sabah 9a kadar da uyudu. hiç belli olmuyor ya kendisi ayarlıyorGeçen bir doktor bu konuyla ilgili bir post paylaşmıştı da büyüme hormonu için saat 22.00de uykuda olması gerekiyormuş da nerdeeeeeeee
Ben bu doktoru takipten çıktım valla sinirim bozuldu. Böyle büyük büyük cümleleri sevmiyorum. En geç 7.30’da uyanmalıymış bebek. Hava bile aydınlık değil. 8’de uyumalıymış bebek. Babasını hiç görmeyecek mi bu çocuk? Saçma sapan uygulanabilirliği olmayan şeyler benceGeçen bir doktor bu konuyla ilgili bir post paylaşmıştı da büyüme hormonu için saat 22.00de uykuda olması gerekiyormuş da nerdeeeeeeee
Oda kaç derece? Karanlıkta mı uyutuyorsunuz gündüz? Nasıl uyutuyorsunuz? Gece uyandığında nasıl uyuyor yine?ay innnşallah vallahi anca rahatladım azıcık. gündüz 3 ya da 4 kere uyuyor. 1 ya da 1 buçuk saatlik uykular olursa 3 kere uyuyor. ama 40 dklık uykular olunca 4 de olabiliyor.
sizinki daha zorluymuş. Allah kolaylık versin ama illa ki düzelecektir, geçiş süreci olduğu çok belli. benim bebeğim galiba uykuyu biraz seviyor. atak gibi bi sıkıntı ya da hastalık yoksa genel olarak iyi uyuyor. önceden demir eksikliğine bağlıyordum bu durumu ama şimdi demiri de iyi durumda. demek ki uyumak istiyor diyorum. gündüz uykularıyla oynamayı biraz deneyin. yani gündüz az uyutun bakalım gece fark oluyor mu? ben biraz öyle denemeler yapmıştım. akşam 5ten sonra uyutmadım 9da güzel uyuduğu oldu falan.Ya biz perişanız. Bebeğimin zaten uykusu mükemmel değildi 3-4 kez kalkarsak o gece güzel geçti diyoduk ama şimdi korkunç. 8 de uyumak için bağırıp çağırıyo o saate kadar zor dayanıyo uyuyo ama 9 a kadar 4-5 kez uyanıp tekrar emzirerek uyutmaya çalışıyorum. Sonrası da yine aynı max uykusu 1:30 saat. Dün gece 4 kez uyandı uyuttum. Hayır bir de erken uyuduğu için erken de uyanıyo. Saat 6 olmadan uyanıyo. 9 a çekmeye çalıştım çekemedim yok yani 9 a bile sarksa uykusu sabah aynı saatte uyanıyo. Bitik durumdayım.
oda 22,5-23 derece. gece abajur açık, loş ışıkta uyuyor. gündüz normal aydınlıkta uyuyor. gece ağladığı gibi memeye alıyorum, memede uyumuyor hiç bizimki. sonra da ayağımda pışpış yapıyorum 5 dkya falan dalmış oluyor geri. ama demin de diğer arkadaşa yazmıştım, benim bebeğim bence uykuyu seviyor. ben uykusunun geldiğini anlamasam kendisi uyuyakalıyor bazen durduğu yerde. tabi atak haftaları, hastalık durumları falan hariç.Oda kaç derece? Karanlıkta mı uyutuyorsunuz gündüz? Nasıl uyutuyorsunuz? Gece uyandığında nasıl uyuyor yine?
Atak dönemine 3.5 aylıkken girdik. Siz ne zaman girdiniz? 2 hafta sürdü demişsiniz.oda 22,5-23 derece. gece abajur açık, loş ışıkta uyuyor. gündüz normal aydınlıkta uyuyor. gece ağladığı gibi memeye alıyorum, memede uyumuyor hiç bizimki. sonra da ayağımda pışpış yapıyorum 5 dkya falan dalmış oluyor geri. ama demin de diğer arkadaşa yazmıştım, benim bebeğim bence uykuyu seviyor. ben uykusunun geldiğini anlamasam kendisi uyuyakalıyor bazen durduğu yerde. tabi atak haftaları, hastalık durumları falan hariç.
Benim ki 4 tane uyuyo ama yarım saat en fazla 40 dk oluyo 1 saati bulmuyo hiçay innnşallah vallahi anca rahatladım azıcık. gündüz 3 ya da 4 kere uyuyor. 1 ya da 1 buçuk saatlik uykular olursa 3 kere uyuyor. ama 40 dklık uykular olunca 4 de olabiliyor.
Ben karanlıkta uyutmaya başladım saat 8de hava bile aydınlanmıyo çocuk sabah olduğunu anlamıyo kiBen bu doktoru takipten çıktım valla sinirim bozuldu. Böyle büyük büyük cümleleri sevmiyorum. En geç 7.30’da uyanmalıymış bebek. Hava bile aydınlık değil. 8’de uyumalıymış bebek. Babasını hiç görmeyecek mi bu çocuk? Saçma sapan uygulanabilirliği olmayan şeyler bence
buradaki mesajlarıma girip baktım tam 7 ocakta başlamış galiba bizim. yani 4 aylık olmasına 3 gün varken. işte cuma gününden beri de çok şükür daha iyi olduk. gündüz uykuları zaten o kadar sıkıntılı değildi, gece çok bozulmuştu. şimdi o da düzene giriyor gibi.Atak dönemine 3.5 aylıkken girdik. Siz ne zaman girdiniz? 2 hafta sürdü demişsiniz.
Biz gece doğalgazı kapatıyoruz artık 17 18 dereceye iniyo sabaha karşı ama bebemin burnu tıkanmıyo artık ve daha iyi uyuduğunu fark ettikOda kaç derece? Karanlıkta mı uyutuyorsunuz gündüz? Nasıl uyutuyorsunuz? Gece uyandığında nasıl uyuyor yine?
ben şunu fark ettim bilmiyorum siz de fark ettiniz mi? bebeği nasıl uyuduysa o şekilde bırakmaya çalışıyorum mümkün mertebe. aman yatağına koyayım falan demiyorum özellikle gündüzleri. özellikle de ayağımda salladığımda ayaklarımı hafifçe çekip yastıkta bırakıyorum öylece. 2 saate kadar bile uyuyor böyle yaptığımda. beni hala orda sanıyor galiba. ama başını düzelteyim, aman şuraya koyayım falan dersem aynı dediğin gibi yarım saat uyuyor.Benim ki 4 tane uyuyo ama yarım saat en fazla 40 dk oluyo 1 saati bulmuyo hiç