• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba arkadaslar nasılsinız.. öncelikle bebeklerini kaybeden annelere sabır dıliyorum rabbim en kısa sürede tekrar saglikla kucaklarina almayı nasip etsin insallah..sizlere bisey sormak istiyorum benim vucudum cok kasiniyor gece bile uyuyamiyorum bunun hamilelikla bi ilgisi varmı dır daha önce boyle bi sorunum yoktu sadece göbegım ve goguslerim kasinsa anlicam ama heryerim uyuz olmuscasina kasiniyorum sinir olmus vaziyetteyim sizdede oluyomu böyle....birde gögus uclarim bayagi karardilar ama eskisi gibi sert degiller yumusadılar resmen sadece uclari sizliyo arada o kadar normalmidir sizlerde nasil.
Benimde belim bacaklarim sirtim gobegim baya kasiniyor hatta az once bacagimi kasirken kiz kardesim yapma catlicak dedi bir actim kan oturmus acaba catlicak diye mi kasiniyor bilmiyorum ki kilo da almadim baska bir sey olabilecegini dusunmedim hic. Yani bende de asiri kasinti var

Merhaba arkadaslar nasılsinız.. öncelikle bebeklerini kaybeden annelere sabır dıliyorum rabbim en kısa sürede tekrar saglikla kucaklarina almayı nasip etsin insallah..sizlere bisey sormak istiyorum benim vucudum cok kasiniyor gece bile uyuyamiyorum bunun hamilelikla bi ilgisi varmı dır daha önce boyle bi sorunum yoktu sadece göbegım ve goguslerim kasinsa anlicam ama heryerim uyuz olmuscasina kasiniyorum sinir olmus vaziyetteyim sizdede oluyomu böyle....birde gögus uclarim bayagi karardilar ama eskisi gibi sert degiller yumusadılar resmen sadece uclari sizliyo arada o kadar normalmidir sizlerde nasil.
Canım benim de göğüslerim yumuşadı, daha önce başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmıştı, normal demek ki.. Sen kilo almış mıydın? Ben de kasiniyorum zaman zaman ve benim normalde cildim çok kurudur ama ilk defa gobegimin de kuruyup pul pul döküldüğünü gördüm, benim o şekilde kuruyunca daha çok kasiniyo, bacaklarim falan da dahil.. Bebek yağı sürünce kaşıntı geciyo ama..

Bende de var aynı kaşıntı kızlar.vucudum pulpul dökülüyor resmen.Hormonlardan dolayı sanırım.

Benimde belim bacaklarim sirtim gobegim baya kasiniyor hatta az once bacagimi kasirken kiz kardesim yapma catlicak dedi bir actim kan oturmus acaba catlicak diye mi kasiniyor bilmiyorum ki kilo da almadim baska bir sey olabilecegini dusunmedim hic. Yani bende de asiri kasinti var

Evt canim neden acaba doktoruma sorucam kasidigim yerler kızariyo artik uyku uyuyamiyorum.

Canım benim de göğüslerim yumuşadı, daha önce başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmıştı, normal demek ki.. Sen kilo almış mıydın? Ben de kasiniyorum zaman zaman ve benim normalde cildim çok kurudur ama ilk defa gobegimin de kuruyup pul pul döküldüğünü gördüm, benim o şekilde kuruyunca daha çok kasiniyo, bacaklarim falan da dahil.. Bebek yağı sürünce kaşıntı geciyo ama..

Mutlaka almisimdir cnm en son tartilmadim daha once 53 den 55 e cikmistim simdi bilmiyorum. Benimde cildimde kuruma var bebeyagi sürüyorum ama o anlik fayda ediyo sonra yine ayni. Göguslerde durum normalse sevindim cunku hic eskisi gibi degiller.

Mutlaka almisimdir cnm en son tartilmadim daha once 53 den 55 e cikmistim simdi bilmiyorum. Benimde cildimde kuruma var bebeyagi sürüyorum ama o anlik fayda ediyo sonra yine ayni. Göguslerde durum normalse sevindim cunku hic eskisi gibi degiller.
Evet canım biz de başta endişelendik göğüs icin ama genelde öyle olduğunu öğrenince rahatlamıştık.. Canım belki de senin bebe yağından başka daha güçlü nemlendiricilere ihtiyacın vardır..

@Coll79 ben de 21 haftalık bebeğimi kaybettiğimde gelen patolojik raporda gebelik ürünüdür yazıyordu. Çok kızmıştık, patolojiye gitmeden de bebek olduğu görülüyordu yani ne alaka böyle birşey yazıyor diye. Sonra sgklı isen sigortanın kürtajı karşılaması için bu sonucu görmesi gerekiyor diye birşey duydum ama halen saçma geliyor bana.

@5816bursa geçmiş olsun, rabbim tez zamanda evinizi şenlendirsin inşallah. Ben de doğumdan sonra kürtaja alınmıştım. Genel anestezi verdiler bana. Elhamdülillah bir problem yaşamamıştım. Hatta kürtajdan sonra (doğum yaptığım için kırkımın çıkmasını bekledim önce) 2 ya da 3.adet dönemimde oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim. Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar, doğru olabilir belki.
Sizi üzmek istemem ama 21 haftalık gebeliginiz neden sonlandı tabiki takdir ilahi ama yani bisey mi sebep oldu

Benim de bir hafta giden bulantı tekrar geldi :( artık bitti diye seviniyordum halbuki... :anneadayı:

Kızlar gebelikte cilt kuruluğu göbekte bacakta çatlaklardan dolayı da bi kaşıntı oluyo çokta kaşımamak lazım cildi nemli tutup bastırmadan kasimaya çalışın yoksa yirtik çok olur nacizane fikrim başıma geldiği için söylüyorum :KK200: birde eğer ki vücudunuzun heryer kaşınıyor ise bu durum gebelikle alakalı olabilir bazı hasssas bünyelerde gebelik karaciğer enzimlerni yükseltiyor buda doğuma kadar kasinti ya sebep oluyo doğum hastanesinde staj görürken bi kaç hamile var di bu şekilde ordan biliyorum doktorunuzu bilgilendirin

Slm kızlar bugün sağ alt kasığıma şiddetli ağrılar giriyor arada birde vajinaya doğru ağrı oluyor
Değişik bi ağrı yaşıyorum anlam veremedim

Kızlar gebelikte cilt kuruluğu göbekte bacakta çatlaklardan dolayı da bi kaşıntı oluyo çokta kaşımamak lazım cildi nemli tutup bastırmadan kasimaya çalışın yoksa yirtik çok olur nacizane fikrim başıma geldiği için söylüyorum :KK200: birde eğer ki vücudunuzun heryer kaşınıyor ise bu durum gebelikle alakalı olabilir bazı hasssas bünyelerde gebelik karaciğer enzimlerni yükseltiyor buda doğuma kadar kasinti ya sebep oluyo doğum hastanesinde staj görürken bi kaç hamile var di bu şekilde ordan biliyorum doktorunuzu bilgilendirin

Tsk ederim cnm verdigin bilgi icin ben mutlaka doktoruma sorucam rahatsiz oluyorum cunku.

Kızlar ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum, zaten evimde bi odam boş yer sorunum yok.. Aslında ben de önceden ne gerek var bi beşik yeter derdim ama bebeğin eşyaları için de dolaba falan ihtiyaç olur diye düşünüyorum.. Sadece beşik alan arkadaşlar bebeğin eşyalarını falan nereye yerleştiriyo acaba, nasıl çözüm bulunur buna merak ettim?

Ben oğluma oda yapmıştım. Beşik, şifonyer, 3 kapılı dolap ile sallanan sandalye almıştım odasına. Yakın zamanda da odasına oyuncakları için ikea trofast dolap koydum. Şimdi 20 aylık.
3 kapılı dolabının askılı olan 2 kapılı bölümüne kendi zevkim için askıyla astım kıyafetlerini. Tek kapılı bölümü raflı, yedek bezi vs koyuyorum. Şifonyerinin de 2 çekmecesini aktif kullanıyorum. Diğer ikisi atıl gibi. Birinde büyük olan kıyafetleri var, birinde ise kaldırdığım oyuncakları var. Yani tek bi şifonyer alsam yetermiş aslında ama bebek mobilyası değil de sonradan da kullanabileceği ahşap bişe almıştım ben. O yüzden tam takım aldım. Sadece şifonyer de alınsa da yeterli olur yani. 2 yaşına geldi oğlum neredeyse ve kıyafetleri için yeterli olur diye düşünüyorum. Tabii montu, ceketi falan için askıya ihtiyaç olabilir sadece.

Slm kızlar bugün sağ alt kasığıma şiddetli ağrılar giriyor arada birde vajinaya doğru ağrı oluyor
Değişik bi ağrı yaşıyorum anlam veremedim
Canim ayni seyi bende yaşadım ve dun doktora gittim magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor dedi doktor ilaç verdi ama almadim cunku pazartesi günü kendi doktoruma gidecgim

Canim ayni seyi bende yaşadım ve dun doktora gittim magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor dedi doktor ilaç verdi ama almadim cunku pazartesi günü kendi doktoruma gidecgim
Sağol canım ilk baştada ağrılarım vardı doktorum magnezyum eksikliğinden dedi bana da
Ama bulantılarım fazla olunca kullanamadım onuda
Bugün biraz şiddetli yaşadım pazartesi kontrolüm var bakalım

Sağol canım ilk baştada ağrılarım vardı doktorum magnezyum eksikliğinden dedi bana da
Ama bulantılarım fazla olunca kullanamadım onuda
Bugün biraz şiddetli yaşadım pazartesi kontrolüm var bakalım
Bana da dokyor ilaç verdi almadim kendi doktoruma gideceğim pazartesi günü diye. Günde bir tane kivi yemeye çalış canim muz mercimek badem taze fasulye ıspanak bunlarda da magnezyum varmış takviye yiyebilirsin ben öyle yapmaya calisiyorum

Back