2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Foto varsa atarmisn canim hayirli olsun buarada

süper anlatmışsın valla kopyalayıp saklamaya karar verdim :) sağolasın

Ya ben gap indirimden güzel şeyler yakalıyorum. sezon sonlarında bi reyon açıyorlar mağazada, o zaman güzel fiyatlar yakalıyorum. Her zaman olmuyor tabii, her ürün de kalmıyor. Arada da şu kadar alışverişe şu kadar indirim diye kampanyaları oluyor.
Bak mesela mamas&papas markasının da çok güzel şeyleri oluyor. Erkek bebek için özel şeyler yakaladığım markaları takip ediyorum ben :) yurtdışından daha uyguna aldım mamas&papas ürünleri ama n11de bir iki kere kampanya yakaladım ve mesela dış giyim olarak giydirdiğim bi hırkası var 40liraya almıştım. Mevlütte tulumunu almıştım, özel kıyafet olsun diye istemiştim.
Bir de biberon vs için aklında olsun; e-bebekte her alışverişte puan birikiyor. İnternet alışverişi de hızlı. Joker de arada kampanya yapıyor mesela 300tl alışverişe 125tl indirim çeki diye bi kampanya vardı. Bebek arabasını ve anakucağını aldım, indirim çeklerimle de avent sterilizatör ve biberonları almıştım. Jokerin de internet sitesi hızlı. İnternet sitelerinde şöyle bi fark var; e-bebek iade yapmıyor. Bebepuan olarak hesabınıza yüklüyor. Joker ise iade alıyor. Hani yakınında mağaza yoksa internet alışverişinde aklında olsun. Bu arada zaranın internet sitesinden de alışveriş yaptım, o da hızlı ve sıkıntısız çıktı.

ay çok güldüm canım ya sağlık olsun inşallah ağrıların tekrarlamaz da tekrar gitmen gerekmez. hadi hayırlısı olsun bebişini görmüşsün ya valla bende görmek için gitsem bende unuturum daha ilk kontrolümde bütün evraklarımı unutmuştuım doktorun yanında halada almadımay erkek bebişler maşallah erkenden gösteriyor kendilerini. bir ay sonra listede cinsiyetleri kesinleşmiş olarak yazarım inşallah

Eki Görüntüle 1984484 Ben soyle bi besik begendim olculeride cok iyi 60×120 sallanabiliyr sabitlenebilyor iki kademeli sizce nasil kullanislimi kizlarrr fiyatida cok uygun geldi
Cnm 10 gun önce a101 e gelen besik bundan di çok benziyo bn aldım çok kullanışlı geldi şahsen begendiysen al derim uygun da

bende ikea düşünüyorum eşim ürünlerini sevmiyor ama bence kısa zaman da kullanıp değiştirmek için güzel ürünleri.

İkeada farklı kalitede ürünler oluyor. Kimi ürünleri mdf. Onlar pek dayanıklı değil. Mesela billy kitaplık var evimde, sök taka çok dayanmıyor. Ama bazı ürünleri de masif ahşap oluyor, çoğu bebek ürünü masif ahşap diye biliyorum. Masif ahşaplar dayanıklı oluyor. Bilgi fişlerinde yazıyor malzemesi. Masif ahşap olanlardan seçerseniz dayanıklı çıkar :)

Aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil ben şaşırdım daha belli olmaz diye düşünüyordum artık doktor tahmin mi etti kesin mi anladı bilmiyorum ben biraz erken söylüyorum ama dedi güldü ben onu o vakitten sonra duymadım bidaha öyle bakakaldım hayirlsi olsun ama galiba diğer muayenede kesin olur galiba

Benim kayinvalidede pimpirik bakalm nasil olcak

sanırım benimki de öyle :) annem uzakta, o ise çok yakın. dolayısıyla gelip yardım etmek için kalmak isteyecek ya da sürekli uğramak isteyecektir ama şöyle bi durum var ki ben etrafımda bu konuda birilerinin olmasına çok açık biri değilim. napıcaz bilemiyorum.

Uzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmus hepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun

Yaaaa çok tatlısınız yatak alışveriş falan konuşuyorsunuz ya çok mutlu oluyor insan :) umut doluyor :)

Uzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmus hepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
Ah canım Allah cc hakkında hayırlısını nasip etsin mevlam neylerse güzel eyler vardır bir hikmeti rabbim tez zamanda herşeyi kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…