- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.741
Kuyrugu sordum bende doktora nub teorisini filn syledim herseyi olusmus artik kuyruk kaybolmus cok erken daha cok kucuk dedi ama biz tahmin sorunca soyledi bakalm bisey banada cok degisik geldi kesenin sekli kese sekline gorede tahmin oluyomus ya bakalm cinsiyetler ayni cikacakmiay maşallah subhanallah canım ya ne güzel mucizelerimiz var içimizdehareket kısmına takılma canım zaten seğirme gibi eller ayaklar oynuyor daha. foto yan duruyor ve yakınlaşmıyor o nedenle nub falan göremedim ama erkeğe benzettim
İnşallah bile diyemiyorum canim. .Eğer mol gebelik çıkarsa bir sene boyunca gebe kalmak yok dedi Dr lar.yaş olacak 40 ://üstelik en az %10 tekrarlama riski varmışcanım çok üzüldüm Rabbim kısa zamanda inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Sağol canımÇok üzüldüm... Allah sabrını, dermanını versin.
Sağol canım ..Cok uzuldum canim rabbim tez zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallah
Kısmet. ..teşekkür ederim canım. ..Allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına almak nasip olur.
Sağolun canlar Desteğiniz için. ..Rabbimin bir bildiği vardır elbet sebepsiz değil hicbirsey. ..Rahman ve Rahim olan Rabbime sığındım. ..Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun zor bir süreç çoğumuz yaşadık bu durumu umudunu kaybetme Rabbime sığın başka türlü atlatılmıyo çünkü
valla o kokuyu ben alınca tiksiniyorum çocuğa asla yaklaştırmam asla ...Evde icirilmez tabiki ama icip gelenlerde les gibi kokuyor malesef
Oy masaAllah kuzucuga :) canım bana sanki erkek gibi geldi :)Gunaydin kizlarrr yazmiyorum ama hergun takip ediyorum sizi gizli takipcilernzdenimbizimde dun kontrolumz vardi cok sukur herseyimiz iyi elleri ayaklari olusmus 2 hafta sonrasi icinde 2li test icin cagirdi buarada 11+0 bugun ama bisey sorcam kizlarrr hic hareket ediyor filan demedm bende doktora gitmedm cikolata atmistm agzima harektlwrini goruruz belki diye sizce bu normalmi bide dunku fotografimizi ekliyorm bi tahmin bekliyorm herkesten cinsiyet icin sonrada doktorumzn tahminni soyleyecegim Eki Görüntüle 1984300
Çok üzüldüm kuzum Rabbim sabır versinMerhaba arkadaşlar. ..uzun zaman sonra güzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bebeğimi dün kürtajla aldılar. ..çok Üzgünüm :''''(((((
İçgüdüsel bir hissiyatla özele kontrole gitmiştim ;bebeğim büyümüş gelişmiş fakat kalbi durmuş :''((( plasenta olması gerektiği gibi değil dedi Dr lar.mol gebelik şüphesi üzerinde duruyorlar. 15 gün sonra patoloji raporunu alacağız. Bizim gibi bebeğini kaybeden arkadaşlar patoloji sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.
Bize sağlıkla kucağınıza almak nasip olmadı. Rabbim size sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah. ..
bu arada keselerimiz aynı şekilde benimde böyle ay şeklinde ilk görünce ay doğmuş içimde demiştim hep yuvarlak ya da değişik şekilli internette gördüğüm keseler
Kuyrugu sordum bende doktora nub teorisini filn syledim herseyi olusmus artik kuyruk kaybolmus cok erken daha cok kucuk dedi ama biz tahmin sorunca soyledi bakalm bisey banada cok degisik geldi kesenin sekli kese sekline gorede tahmin oluyomus ya bakalm cinsiyetler ayni cikacakmi
ay bizimkiler cingar çıkarır biz bebeği görmeye geldik getirin diye. birde bizde adet bebek illa dua okuyanların elinde dolaştırır herkes dua okur üfler yüzünebak yaram deşildi valla
Tahminler erkek yonunde hep bakalm ne cikacak canimOy masaAllah kuzucuga :) canım bana sanki erkek gibi geldi :)
Tahminler erkek yonunde hep bakalm ne cikacak canim
Icime hicbisey dogmuyo ama su hesaplamalar cin rus vs vs gordugm ruyalarin anlamlari erkege itiyorSenin içine ne doğuyor? :) bence çoğu kez anneler de hissediyor gerçekten :)
Doktorunun tahminide erkek miIcime hicbisey dogmuyo ama su hesaplamalar cin rus vs vs gordugm ruyalarin anlamlari erkege itiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?