2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet cnm aynen öyle oluyor ah bide onu kucağına alsan o kokuyu içine çeksen daha neler olacak neler değişecek daha iyi anlayacaksın rabbim o günlerini de gostermeyi yaşamayı nasip etsin sana inş

Kıyamam, çok geçmiş olsun.. İnşallah çabucak toparlar. Üzme kendini. Çocuklar çok kaza atlatıyorlar, rabbim beterinden saklasın. Babası varmış yanında bak yalnız da bırakmamışsın.
Sağol cnm inş. Dediğin gibi çabucak atlatir

Amiiiin insallaaah,herkse icin diliyorum...

ilk başlarda hep limonla tatlandırmıştım ama sonra ondanda midem bulandı aravermiştim tekrar deneyeyim olmadı. bende idraryolu enfeksiyonuna ve mantara çok yatkınım çocukluğumdan beri enfeksiyon olurum hep. şimdi bağışıklık iyice düştü daha çok dikkat etmemiz gerekiyor

çok teşekkür ederim canım, onu da okuyacağım mutlaka sağolasın. Allah bağışlasın elindekini de karnındakini de çok sağol.

kıyamam çok geçmiş olsun ama bak babası yanında çok şükür.

ay canım Rabbim hepimize o günleri nasip etsin inşallah

Allah beterinden saklasın, evlatlarımızı bize bağışlasın. Çok geçmiş olsun.

K kuzucuk87
Evet 2015 kasım annesiyim. Ben de hemen doğurup özellikle kayınvalide gibi "ayy nasıl bakacaksın, ayy çok erken, ayy tek çocuk yetmiyor mu?" Diyenlere kırkım çıkınca 3.ye hamileyim demeyi düşünüyorum sanki ekmeğini suyunu onlar veriyor, iki kişinin yatak ve hayat planlamasına karışan insanları anlamıyorum. Gelip aramızda yataydın da engelleseydin diye çemkiresim geliyor

Benim de iki oğlumun arasında 1 yaş 9 ay var.herkes neler neler söylemişti.okumus insanlqrsiniz korunmasını bilemediniz mı diyen bile olmuştu haddini aşıp.hepsinin payını vermiştim bi güzel.simdi ufaklık 5 yaşında büyük 7 olcak inş.kardes kardeş büyüdüler şimdi arkadaş gibiler.tabi zorluğu oluyor iki küçük bebek buyutmenin hele bi de çalışıyorsanız iki kat yorgunluk sıkıntı.Ama insan herşeyi unutuyormus.simdi de bana ay nasil cesaret ettin o kadar zorlandın tam rahata cikmistin diyorlar.elin ağzı torba değil ki buzesin.

Saat 3 te doktor kontrolüm var kızlar.geceden beri çok fena oksuruyorum.artik karın kaslarım ağrımaya başladı.ins bebişim iyidir çok merak ediyorum.dua edin lütfen
o öksürük hala var yatarken özellikle sanırım reflümden benim ama hamileliğimin ilk haftalarında baya üşütmüştüm. iyidir bebeğin hiç üzülme canım

o öksürük hala var yatarken özellikle sanırım reflümden benim ama hamileliğimin ilk haftalarında baya üşütmüştüm. iyidir bebeğin hiç üzülme canım

Merhaba arkadaşlar ne zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizi ...
Konu öksürükmüş hemen yazayım dedim ben yaklaşık 10 gündür sürünüyorum 3 kere doktora gittim doktor hiçbir şey yapamayız veremeyiz dedi sadece ıhlamur bal limon ...korkunç bir on gün geçirdim ama şükür şuan rahatız ikimizde...ama çok korktum bebeğe bir şey olacak diye karın kaslarım ağrıyordu artık bol su birde gece yatarken mutlaka yüksek yastık yatın iki yastık yada üç yastık falan birde ekstra birşey havlu ütüleyip sıcak sıcak sırtınıza koyun derim umarım işe yarar...

Benim kayınvalidem de ilk söylediğimde aaa ama bu daha küçüktü dedi, ben de bence yeterince büyüdü hayırlısıyla bu da doğarsa çok da iyi olacak bence dedim, çevirdi bu sefer lafı tabii canım bi doğsun da dedi bu sefer.. ölür müsün öldürür müsün dedim eşime.. Teyzemler ayrı alem zaten; falancanın küçücük gelini varmış kız korunmayı bilmiş de ben okumuş etmişim koca kadınmışım bi korunmayı becerememişim.. Yoo dedim gayette isteyerek hamile kaldım, kaç aydır bekliyordum bu bebeği dedim bu sefer de bana hiç aklın yok dediler Biz büyüteceğiz ama maşallah herkesi bebek stresi sardı resmen..

utkumuz bana da bu büyüseydi bi rahata erseydiniz aceleniz neydi diyen çıktı 6 yıllık evliyim, okul yüzünden bebeği hep erteledik. İlk bebeğime hamileyken ah sonunda diye yorumda bulunmuştu sayın elalem. Kaybettiğimde ee istemedin istemedin şimdi imtihan oluyorsun işte diye konuşup çıldırttılar beni oğlumda hamileliğimi yarılamıştım millet öğrendiğinde bu sefer vay efendim niye sakladın diye küstüler. Şimdi de ay ilki daha küçüktü ne acelesi vardı diye konuşuyorlar.. Herkes çok biliyor maşallah.. Hiçbir zaman memnun olacaklarını sanmıyorum ama ister istemez can sıkıyorlar işte ne kadar kulak tıkamaya çalışsam da

Öksürük için oğluma yapıyorum baya işe yarıyor. Denerseniz; su kaynatıyorum, oğlumun odasına koyduğum bir tasa çok değil 1-2 damla lavanta yağı damlatıp üzerine kaynamakta olan suyu döküyorum. (Çok yakınına koymuyorum tası koku çok keskin oluyor çünkü) Lavanta burnunu açıyor, rahat nefes almasını sağlıyor hem de rahat uyumasını sağlıyor. Buhar da öksürüğünü yumuşatıyor.

sen anlattın ben delirdim burda

Kizlar alisveris merkezlerindeki xray den gectiniz mi hic ben dort bes kez gecmisimdir dusunemedim iste doktora sordum hamileler gecmemeli dedi kusku dustu icime

kendime güvendim de yaptım diyeydinbenimde ablam az yapmadı bana evliliğimin 3. ayına kadar doğum kontrol hapı kullandım 3 sene sonra bebek istedik 6 ay boyunca olmadı dk hapı yüzünden hormonlarını mafettin diyordu başka bir şey demiyordu yahu bıraktığı ay hamile kalanlar vardı ha birde neymiş korunmak Allah'a karşı gelmekmişkorunmazsak nufus patlaması yaşanacak onu napacağız. bende o doğum yaptıktan baya sonra regl günleri geçince telaşlandığını görünce olsun Allah verecek bakarsın korunmak Allah'a karşı gelmek dememişmiydin bana... sakın korunmayın doğur bir tane daha diye alay etmiştimağızlarının payını vermezsen çok sokuyorlar burunlarınıha birde bir ara kayınvalide de sormuştu bebek yok mu diye o zaman eşim koruınuyordu bende çocuk olması için bazı şeylerin olması lazım diye üstü kapalı söylemiştim o da anlamış ilişki olmuyorayılıp bayılacaktı kadınsonra dedim oğlun korunuyor açık açık söyletti beni hiç sevmem bu konularda yüz göz olmayı

K kuzucuk87 , utkumuz ,
Bizde genelde her şeye karışma ve her şeyi söyleme rahatsızlığı var. Herkes her şeyin uzmanı ve bilirkişisi. İşin komiği onlara soran, aman fikir ver diyen de yok, yaşlanınca Allah aklımı almaz inşallah, bu şuursuzlardan biri olmaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…