2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar alisveris merkezlerindeki xray den gectiniz mi hic ben dort bes kez gecmisimdir dusunemedim iste :KK43: doktora sordum hamileler gecmemeli dedi kusku dustu icime :KK43:

canım gebeliği öğrendiğimden beri geçmiyorum. eşim mesleği gereği bunların çalışma prensiplerini biliyor ve o da geçmemi istemiyor.

Kızlar
Bugün günler sonra girdim çok güzel yemek yaptım. Oturup yerken vallahi lavaboya zor yetiştim ve istifra ettim :KK43: kaçıncı haftaya geldim vallahi ilk defa oluyor böyle. Normal mi?
canım bende şimdi yazacaktım az önce öğlen ne yediysem çıkardım:KK70:ay sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum sanırım daha tam anlamıyla geçmesi için çok erken dün akşamda baya zorladı midemi ama çıkarmadım direndim bunda çok kötü oldum:KK43:

AYy kayınvalide konusunda tek ben dertli değilmişim en son hafta sonu görüştük AYy benim torunum çok guzrl olacak cunku benim oğlum güzel dedu :))sustum Eger yaramaz olursa kızıma benzer dedu yanı görümceme benzeyecekmiş en sonda eşimin kardeşine benzeri o da usluydu dedi en son dayanamadım pardon da ben taşıyıcı anne miyim ya bana benzerse dedim sustu iki saniye sonra senin kardeşine de benzer o da güzel dedu yanı kadın bi bana benzetemedi :)))
Ay seninki tam cinnetlik.
Benimki de benim kızı gördü, kel, kara kıllı bi bebek," ayy bizim sülaleye benzemiyor" dedi suratı görsen kakaya bakıyor gibi. Ki kızım babasının kopyası. Artık oğluşunu mu beğenmiyor kızımı mı bilmem de gel de sıkma boğazını.

CANIM şubat ayında oğlanı sünnet ettirdim küçük çapta bi mevlüt yaptım anemler dahil çok kimse çağırmamalarını söyledim ondan dolayı alındı onun meşhurdur küsmeleri gelnelde çocuklarına küsünce banada küser ama ben adım atmayınca ters tepti tabii bennde üstüne düşmüyorum
mevlüde mi çağırmadın, mevlüde kalabalık insan getirmeyin mi dedin anlamadım. Mevlüde çağırmadıysan alınmıştır, ikinciyse alınacak bir şey yok.

Ben daha sağlık ocagina kayıt bile yaotirma

Ayy canım ya kayınvalide denildiği zaman direkt tepki veriyorum ben altlı üstlü oturuyorum üstelik :)
Sen karşılaştığın zaman saygını esirgeme elinden gelen gayreti göster gerisi hala aynı davranışı gösteriyorsa günahı onun boynuna.

Valla öyle yapıcam canım ama çok kırıldım

Ay seninki tam cinnetlik.
Benimki de benim kızı gördü, kel, kara kıllı bi bebek," ayy bizim sülaleye benzemiyor" dedi suratı görsen kakaya bakıyor gibi. Ki kızım babasının kopyası. Artık oğluşunu mu beğenmiyor kızımı mı bilmem de gel de sıkma boğazını.

mevlüde mi çağırmadın, mevlüde kalabalık insan getirmeyin mi dedin anlamadım. Mevlüde çağırmadıysan alınmıştır, ikinciyse alınacak bir şey yok.

yok canım çağırmam mı günler öncesinden kaç kişi çağırcanız dedim 5 kişi falan dedi 15 kişi çağırmış bende ghediyelik ona göre yaptırdım arkadaşlarından bi kısmına veremedim sayılı yaptırmııştım çünkü

Kızlar boşverin hiiç kafaya takmayın kayinvalidecikleri. Bir çoğunun tutumu aynı nedense. Aralarında çıkıyor harika tipler ama sayıları çok az nedendir bilinmez :) eşinizle iyiyseniz, bebisler de sağlıklıysa gerisi vız gelir hiç takmaya değmez.

Az önce bir mevlüt konusu geçti de, aklıma şu geldi. Kısmetse bebişlerimiz Kasım'da doğacak ya... Bebek mevlüdü yapmak için en uygun zaman ne olabilir sizce? 40'ı çıksa bile düşündüm ki kış vakti, herkes soğuk algınlığı taşır. O zaman yapılırsa topluluk içinde hastalık riski çok fazla olur diye düşünüyorum, havaların ısındığı zaman daha mı doğru acaba... Sizin fikirleriniz neler?

sağlık ocağına mı gitmiştin canım sen? benimde d vitaminime bakılmadı ama kullandığım folik asitin içinde var ondan mı bakmadı acaba:KK64:bu arada o tek kullanımlık şaseleri çok duydum hamilelikte idraryolu enfeksiyonunu araştırıken güvenli yani kullanabilirsin.
Yok canım sağlık ocağında biz bakmıyoruz dediler özelde yaptırdım. Ben de şaşırdım aslında düşük çıkmasına. Folik trio kullanıyorum 4 aydır. İçinde d vitamini olduğu için normal çıkar diye düşünmüştüm. Çok mu düşükmüş değerim acaba ya da folik asitin içindeki mi yeterli değil anlamadım. Sen de yaptır istersen canım. Emin olursun.

Az önce bir mevlüt konusu geçti de, aklıma şu geldi. Kısmetse bebişlerimiz Kasım'da doğacak ya... Bebek mevlüdü yapmak için en uygun zaman ne olabilir sizce? 40'ı çıksa bile düşündüm ki kış vakti, herkes soğuk algınlığı taşır. O zaman yapılırsa topluluk içinde hastalık riski çok fazla olur diye düşünüyorum, havaların ısındığı zaman daha mı doğru acaba... Sizin fikirleriniz neler?

Canım ben kızımı eylülde doğurdum tam 3 ay sonra aralık ayında yapmıştım mevlidini. Ama tabi ilk annelik hiç düşünmemiştim grip ve geçer diye ama çok şükür bir şey olmamıştı o zaman. Genelde 40 î çıkınca yapılıyor ama öyle bir kural yok tabi e yaza da çok zaman var iki arada bi derede bi durum cidden.

Yok canım sağlık ocağında biz bakmıyoruz dediler özelde yaptırdım. Ben de şaşırdım aslında düşük çıkmasına. Folik trio kullanıyorum 4 aydır. İçinde d vitamini olduğu için normal çıkar diye düşünmüştüm. Çok mu düşükmüş değerim acaba ya da folik asitin içindeki mi yeterli değil anlamadım. Sen de yaptır istersen canım. Emin olursun.
bende folic trio kullanıyorum:silah:dur gittiğimde sorayım:KK64:testte vitamin d diye mi geçiyor yoksa başka adı var mı acaba her şeyi yaptık dedi doktorum ama ben yine sorayım merak ettim

ay benimde kara kara düşündüğüm konu o. ben bebişlere kıyamam öpemem koklasam bile öyle uzaktan ama maşallah teyzelerimiz saolsun şap şup pek bayılırlar öpmeye. dediğin gibi kış olacak nasıl olur ki:KK43:nisan olur mu acaba 5 aylık olduklarında:KK45:

Genelde 40 ı çıkınca yapmak gerekir ben yatak odasından hiç çıkarmamıştım oğlanı kasım ayında olmuştu mevlütü
ay bizimkiler cingar çıkarır biz bebeği görmeye geldik getirin diye. birde bizde adet bebek illa dua okuyanların elinde dolaştırır herkes dua okur üfler yüzüne:sinirli:bak yaram deşildi valla:KK43:

Beni de genelde 3 haftada bir cagiriyolar doktorlar ama ben dayanamiyorum on gun gecmeden gidiyorum ama fazlasi da zarar en iyisi doktorlarin gel dedigi zaman gitmek sanirim cevap veren arkadaslara tesekkurler:)

Back