2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ben kızıma hamileyken son 3 ay kala hazırladım diye hatırlıyorum sonra 7 8 ve 9 aylar zor oluyor ayakta durmak iş yapmak son 3 aya alışveriş ve hazırlık bırakmamak lazım cinsiyet öğrebdikten sonea Allahın iznşyle 4 5 ve 6 aylar değerlendirilmeli

Çok güzel heyecanlar bunlar.. Eşim bugün netten bebek arabalarına bakıyor bana gösteriyor falan bizim minicik mis kokulu yavrularımiz olacak Tum sıkıntılara elhamdülillah.. Cennet annelerin ayakları altındadır hadisinin hakkını vermemiz lazım dimi ama anne olmak oyle kolay olmamalı zaten Bulansin midem dönsün başım kalmasın halim bebişlerimiz geliyor bebişlerimiz

Haydaaaaa eşim beni kucaklayıp çok az havaya kaldırdı ..napıyorsun aman demeden bıraktı ....gerginleşti Karnım biraz allah im her an aklıma takacak bişi oluyor

O zaman napiyoruz üç ay sonra başlıyoruz hazırlanmaya canım.. Burdan birbirimizle fikir alışverişinde de bulunuruz. Nerde indirim var hangi marka iyi hangi model bebislerimiz için daha rahat hangi renk alınmalı nerden alınmalı misafire ne hazırlanmalı çantaya ne koymalı... Bu böyle devam eder bitmez canim Cinsiyetleri öğrenelim hayırlısıyla başlarız çok işimiz var.. masal_41 de dediği gibi daha temizliği badanasi falan da var.. Her eksiği danışarak tamamlariz hayırlısıyla atlamayiz hiçbir şeyi..

Kızlarr az önce bişey hissettim acaba bebeklerden mi :) sağ tarafımda seyirme karıncalanma tarzında bişey oldu. Böyle mi oluyor acaba ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum :) gaz hareketi gibi değildi onu ayırt edebiliyorum :) ay heyecanlandım :)

Tebrik ederim canim gozun aydın maşallah minnak a darısı bekleyen herkesin basina inşallah

İlk gebelik mi canım ilkse bu dönemde hissetmezsin ama ikiz olduğu için belki erken hissettirmiş olabilir :)

Bende sağ tarafta bişeyler hissediyorum emin değilim dalgalanma gibi minik minik bişeyler devamlı aynı yönde olursa bebiş diyebilirim iki kez aynı yerde oldu bugün
Ama bu dönem için biraz daha erken ikinci hamileliğimde olsa şuan çok küçük 12-13 haftalarda netleşir inşallah

Az önce gebelik takibi uygulamasında okumuştum,8. Haftadayım.Artık bebeğin kol ve bacakları hareket ediyormuş ama anne için bunu hissetmek için daha çok erkenmiş.Kim bilir,belki hissetmişsindir Ni5AN

Benim de bugün 8+1 ve sürekli kusmaktan, bulantıdan, bisey yiyememekten kilo verdim. Dar gelen kiyafetlerim bile olmaya başladi. Ben göbişim büyüsün diye heveslenirken git gide içeri göçüyor (

Kızlar şimdi lavobadan geldim çok moralim bozuldu sarı değil artık turuncuya dönmüş idrarim acaba kan mı var diye peceteye sildim şükür bir şey gelmedi. Benim bugün acil çok şu içmem lazım kussam da içeceğim

Kızlar biz acile gidiyoruz kasık ve bel ağrım var çok korkuyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun
Birşey yoktur inşallah canım su içemeyince idrar baya koyulaşıyor benim de oluyordu bazen. Ağrılar da normal yatıp dinlenmen lazım bol bol sakın stres yapma birşey olmaz hiç merak etme..

Ben de gece 2 kez çıkardım midem boş olmasına rağmen asit bombası gibi resmen asit çıkardım ağzım boğazım yandı sanki...güzel uyanmayı çok özledim ya hergün perişan halde uyanmak ne kötüymüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…