- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.241
Kız masaLlah senin gobus baya çıkmış. Top gibi sankim oğlan mi ne :) ay benim hiç yok yaa bu sefer ilkinde hemen pirtlamisti şimdi sadece kalcalarım büyüyor :/Eki Görüntüle 1982782 Eki Görüntüle 1982780 Eki Görüntüle 1982781
Kizlar hamile pantalonu deniyorum. Ay ne rahat bisimis. Bayildim ama kenarlari lastikli acilanlardan degil bu ablam ozellikle onlardan al yoksa 1 ay giyer atarsin kenara dedi digerleri ileriki aylarda kullanmak icin iyi oluyormus. Acemiyim kizlar deneyinliler daha iyi biliyor
Tebrik ederim canım, inşallah biz de o günleri görürüz.. Ultrasonda tam olarak kaç haftalık çıktı?İkili test şükür bitti stressiz
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da olması gereken değer aralığında çıktı.
Doktorum erkeğe benzetti, bacak arasında bir çıkıntı var ama her şey olabilir dedi
Kan verdim, salı akşam çıkacakmış sonuç.
1 ay sonra gel diyeceğim ama sen o kadar bekleyemezsin ne zaman kendi kendini yemeğe başlarsan gel dedi
Güzel haberler arka arkaya gelsin, herkes bebeklerinin sağlıklı haberlerini bir bir versin inşallah.
(Foto isteyen arkadaş; ense kalınlık ölçüm fotoları var , pek bir şeye benzemiyor, nubu için yetersiz)
Oyyyy insaAllah geçer yaa kendimi sartlandirdim ben 10 da hafifletecek 12 de bitecek diye. İnşallah da öyle olur. MasaAllah size 13 haftaya gelmişsiniz ay biz hala 8 deyiz Allah im şu günler geçsin artık yaa hayırla saglicaklaismetbeyinbiricikhanimi canım bulantilar bunyeden bünyeye fark ediyor sanırım. Benim hala bulanıyor ve sanırım bu böyle devam edecek
Valla canim Bebek mi gaz mi bilmiyorum ama normal pantalonlar kasiklarimi cok sıkıyor.erkek bebek olunca top gibi oluyo dimi bakalim pipili mi cikacak benimkiKız masaLlah senin gobus baya çıkmış. Top gibi sankim oğlan mi ne :) ay benim hiç yok yaa bu sefer ilkinde hemen pirtlamisti şimdi sadece kalcalarım büyüyor :/
Evet top gibi oluyor önde bir tane :) sabah uyandığında duzse gazdır hala sisse bebekte :) ay hayırlısı olsun pipili tutulu hiç fark etmez sağlıcakla gelsinler de minnak civcivler :)Valla canim Bebek mi gaz mi bilmiyorum ama normal pantalonlar kasiklarimi cok sıkıyor.erkek bebek olunca top gibi oluyo dimi bakalim pipili mi cikacak benimki
Aa evde varmiydi ay insallah tekrarlamaz canim ya dinlen guzelce cocukla Allah yardimcin olsun
Canım bulantım azaldı bi sabahları çıkarıyorum çok şükür inş böyle devam eder ya sen ne durumdasıngünaydın canım ne durumdasın bulantıların ne durumda
Hamile kalmadan önce 2 ay kullandım canım hamilelikte de ilk 6 hafta kullandım ama sonra mide bulantılarım birden artınca kestim çünkü anladım ki içince daha çok midem yanıyor ve bulanıyor. Doktorum da önemli değil içmesen de olur iyi beslenmen daha önemli dedi böylece bıraktım tamamen.Canım hiç ilaç kullanmıyormusun folik asit falan
Doktorun gerekli mi görmedi
azalıyor bulantı canım merak etme benim hafifledi bile sadece sabahları kötü oluyorum :))Kızlar 11.haftada olan arkadaşlar bulantılar hafifliyor mu o haftalarda kendimi hep teselli etmeye çalışıyorum 10 haftada hafifleyecek vs diye. Premesis plus a başladım ama aynı bi değişiklik yok acaba günde 2 tane mi alsam
Ay insaAllah geçer hayırlısıyla yaa. Şu 2.trimestira geçsekte sağlıcakla balayimizi yasasakazalıyor bulantı canım merak etme benim hafifledi bile sadece sabahları kötü oluyorum :))
Canım kesinlikle kenarı lastikli ayarlanabilir olanlardan al,yoksa uzun süre giyemezsin.ben bugün keten likrali aldım lcw dan.baya rahat.benim de gobis kendini göstermeye başladı.Eki Görüntüle 1982782 Eki Görüntüle 1982780 Eki Görüntüle 1982781
Kizlar hamile pantalonu deniyorum. Ay ne rahat bisimis. Bayildim ama kenarlari lastikli acilanlardan degil bu ablam ozellikle onlardan al yoksa 1 ay giyer atarsin kenara dedi digerleri ileriki aylarda kullanmak icin iyi oluyormus. Acemiyim kizlar deneyinliler daha iyi biliyor
Benimde sislik canim ya ama bebisim kasiklarimda orasi baya sis zaten sirf kasik icin istiyorum normal kotlar yuksek bol olsada sikistiritorOblomov kocaman olmuş karnın
Benimde bütün gün öyle sabahları normale dönüyor
Bu haftalarda gaz şişkinliği oluyor 4. Aydan sonra başlıyor normal büyüme
Benimde hiç bir pantolonum olmuyor
Ay oyle yapayim diye biraktim zaten bende lcwden baktim keten hic tarzim degil ama bulamazsam alirim artik yapacak bisi yok. Birde elbise bakayim dedim ama esim is yerinde giydirir mi bilemedimCanım kesinlikle kenarı lastikli ayarlanabilir olanlardan al,yoksa uzun süre giyemezsin.ben bugün keten likrali aldım lcw dan.baya rahat.benim de gobis kendini göstermeye başladı.
Ayy amma güldüm :))Ay insaAllah geçer hayırlısıyla yaa. Şu 2.trimestira geçsekte sağlıcakla balayimizi yasasak
Pantolon güzel olmuş bence alabilirsin:) hangi mağazadan bakıyorsun ben de bakayım. Bu arada karnın baya çıkmış :)Eki Görüntüle 1982782 Eki Görüntüle 1982780 Eki Görüntüle 1982781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?