2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kız masaLlah senin gobus baya çıkmış. Top gibi sankim oğlan mi ne :) ay benim hiç yok yaa bu sefer ilkinde hemen pirtlamisti şimdi sadece kalcalarım büyüyor :/

Tebrik ederim canım, inşallah biz de o günleri görürüz.. Ultrasonda tam olarak kaç haftalık çıktı?

ismetbeyinbiricikhanimi canım bulantilar bunyeden bünyeye fark ediyor sanırım. Benim hala bulanıyor ve sanırım bu böyle devam edecek
Oyyyy insaAllah geçer yaa kendimi sartlandirdim ben 10 da hafifletecek 12 de bitecek diye. İnşallah da öyle olur. MasaAllah size 13 haftaya gelmişsiniz ay biz hala 8 deyiz Allah im şu günler geçsin artık yaa hayırla saglicakla

Kız masaLlah senin gobus baya çıkmış. Top gibi sankim oğlan mi ne :) ay benim hiç yok yaa bu sefer ilkinde hemen pirtlamisti şimdi sadece kalcalarım büyüyor :/
Valla canim Bebek mi gaz mi bilmiyorum ama normal pantalonlar kasiklarimi cok sıkıyor.erkek bebek olunca top gibi oluyo dimi bakalim pipili mi cikacak benimki

Valla canim Bebek mi gaz mi bilmiyorum ama normal pantalonlar kasiklarimi cok sıkıyor.erkek bebek olunca top gibi oluyo dimi bakalim pipili mi cikacak benimki
Evet top gibi oluyor önde bir tane :) sabah uyandığında duzse gazdır hala sisse bebekte :) ay hayırlısı olsun pipili tutulu hiç fark etmez sağlıcakla gelsinler de minnak civcivler :)

Oblomov kocaman olmuş karnın
Benimde bütün gün öyle sabahları normale dönüyor
Bu haftalarda gaz şişkinliği oluyor 4. Aydan sonra başlıyor normal büyüme
Benimde hiç bir pantolonum olmuyor

Canım hiç ilaç kullanmıyormusun folik asit falan
Doktorun gerekli mi görmedi
Hamile kalmadan önce 2 ay kullandım canım hamilelikte de ilk 6 hafta kullandım ama sonra mide bulantılarım birden artınca kestim çünkü anladım ki içince daha çok midem yanıyor ve bulanıyor. Doktorum da önemli değil içmesen de olur iyi beslenmen daha önemli dedi böylece bıraktım tamamen.

azalıyor bulantı canım merak etme benim hafifledi bile sadece sabahları kötü oluyorum :))

Kızlar 10 günlük bi memleket tatilinden sonra bu akşam dönüş yapıyorum. Biraz dağınık bir ev,birikmiş çamaşırlar, ütüler , dağınık bir mutfak büyük ihtimalle beni bekliyor :) Hiç gelmesem daha mı iyiydi acaba diye sorgulardayım kendi kafamla :)

Canım kesinlikle kenarı lastikli ayarlanabilir olanlardan al,yoksa uzun süre giyemezsin.ben bugün keten likrali aldım lcw dan.baya rahat.benim de gobis kendini göstermeye başladı.

Oblomov kocaman olmuş karnın
Benimde bütün gün öyle sabahları normale dönüyor
Bu haftalarda gaz şişkinliği oluyor 4. Aydan sonra başlıyor normal büyüme
Benimde hiç bir pantolonum olmuyor
Benimde sislik canim ya ama bebisim kasiklarimda orasi baya sis zaten sirf kasik icin istiyorum normal kotlar yuksek bol olsada sikistiritor
Canım kesinlikle kenarı lastikli ayarlanabilir olanlardan al,yoksa uzun süre giyemezsin.ben bugün keten likrali aldım lcw dan.baya rahat.benim de gobis kendini göstermeye başladı.
Ay oyle yapayim diye biraktim zaten bende lcwden baktim keten hic tarzim degil ama bulamazsam alirim artik yapacak bisi yok. Birde elbise bakayim dedim ama esim is yerinde giydirir mi bilemedim

Ben hala açık kahve akıntı görüyorum. En son dr.a gittiğimiz zaman sorun yok ilaca devam dedi. Ama çok korkuyorum. Wlimde olsa hergün dr.a giderim kalbi dinlerim. Birşey olacak diye psikolojim bozuldu. 5 senedir çocuğumuz olmadı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim nasip etti. Eşimin sperm sayısı ve morfolojisi çok ama çok kötü idi. Bu bebek müjdemiz oldu umudumuz oldu. Moralim hiç düzelmiyor endişelerim geçmiyor tat alamıyorum. Keşke kussam keşke belirti yaşasam en azından kalbinin attığına emin olurum yüreğim ferahlar. Ne olur dua edin bana da kızlar. Gerçekten çok ama çok ihtiyacım var

Pantolon güzel olmuş bence alabilirsin:) hangi mağazadan bakıyorsun ben de bakayım. Bu arada karnın baya çıkmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…