2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bulantılar bitmiyor ama kesinlikle azalıyor. Bazı günler yok denecek kadar az olabiliyor. Bence hiç ilaç alma ilaçlar daha çok mideyi bozuyor bence. Ben folik asit dahil hiç bir vitamin almadım. Bırakınca çok rahatladım..
Canım bu ilaç değil bir tür folik asit ve bu vitamini türü. İnşallah Rabbim bize de azaldığı hatta bittiği günleri gösterir ondan sonra bebisimin hareketleriydi cinsiyetiydi o günlere geliriz insaallah

PREMEZİS TEN DE FAYDA GÖRMEDİM 2 TANE ALIRSAN FOlik asit 800 mg çıkar o zaman canım oda tehlikeli olabilir sabır biraz daha

ilk doğumum yılmaz çetin e yaptırmştım direk ona git istersen on numara doktordur ben zübeydeyi istemediğim için gitmedim suriyeli yuvası olmuş resmen ben tahlilleri tanıdıkla anca halledebildim
Napalm kuzum sabredecegiz bebeğim iyi olsunda inşallah. Geçecek bu günler hep diyorum hayırla sağlıcakla şu balayı dönemi başlasaydı insaAllah

Benide çok zorluyor su mutfağa gitmek ten se ben küçük şişe aldım yanıma yudum yudum içiyorum çünkü bir bardağı bir kerede midem almıyor suyun faydasını görünce dahada gayret ediyorum benim bundan önceki hamileliğimde çok bel ağrım vardı kendimi bildiğim için bunda dikkat li olmaya çalışıyorum sırt üstü çok yatmıyorum tuhaftır o zmn belimi kullanınca daha çok ağrı yapıyor yan yatıyorum
Ben normalde çok fazla su içerdim 3 litrede fazla üstüne bide okulda bol bol çay kahve.. şimdi böyle olunca 1 bardak suyu içmek işkence :( şişe yöntemini bende deneyim bakalım

İkili test şükür bitti stressiz :KK46:
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da olması gereken değer aralığında çıktı.
Doktorum erkeğe benzetti, bacak arasında bir çıkıntı var ama her şey olabilir dedi:KK45:
Kan verdim, salı akşam çıkacakmış sonuç.
1 ay sonra gel diyeceğim ama sen o kadar bekleyemezsin ne zaman kendi kendini yemeğe başlarsan gel dedi:KK45:
Güzel haberler arka arkaya gelsin, herkes bebeklerinin sağlıklı haberlerini bir bir versin inşallah.
(Foto isteyen arkadaş; ense kalınlık ölçüm fotoları var , pek bir şeye benzemiyor, nubu için yetersiz)
Ay çok sevindim ne güzel yaa Allah im topik te bu haberleri herkese vermeyi nasip et. Ne güzelmiş ne mutlu oldum Allahım hepimize göster o günleri :KK68:

canım beni de bayagı bir gec döllenme olmuş.kalp sesi bile duyamadık haftaya grl dedi..şimd aslında 6hafta küsürdeyim.sen kalp sesini duydun mu bilmiyorum ama içinin rahatlamasına sevindim..gecmiş olsun arkadaşım
Benim de 1 buçuk hafta geç döllenme olmuş aslında son adet tarihim şubatın 7 si ama 16 si gibi görünüyor. Sağlıklı olsunlar da geç döllenme olsun nolcak :)

canım beni de bayagı bir gec döllenme olmuş.kalp sesi bile duyamadık haftaya grl dedi..şimd aslında 6hafta küsürdeyim.sen kalp sesini duydun mu bilmiyorum ama içinin rahatlamasına sevindim..gecmiş olsun arkadaşım
Sagol cnm allah razı olsun kalp atışlarını doktor kendi dinledi sana sonra dinleticem dedı guzel atıyor dedi cok sukur

Benim de 1 buçuk hafta geç döllenme olmuş aslında son adet tarihim şubatın 7 si ama 16 si gibi görünüyor. Sağlıklı olsunlar da geç döllenme olsun nolcak :)
o döllenmeleri ne çok bekledik Rabbim nasip etti sonunda geç erken inşallah sağlıkla doğsunlar da önemli olan o:KK200::nazar:

o döllenmeleri ne çok bekledik Rabbim nasip etti sonunda geç erken inşallah sağlıkla doğsunlar da önemli olan o:KK200::nazar:
Aynen kuzum sagolsun miniklerimiz önemli olan o Rabbim e emanet kuzular. Canım benim sanki adet olacak gibi bel ağrım var öyle çok şiddetli değil ama sanırım adet döngüsü olduğu için ama ben böyle bi tetikteyim. :/

Merhaba kızlar,bugün kendime bi pantolon ve eşofman altı aldım,pantololarimi hiç guyemez olmuştum.ama hiç gezemedim.zor aldım mağazadan.fenalik geldi midem bulandı bayilacak gibi oldum.guya evden çıkmadan kendimi çok iyi hissediyordum.gezmeye yürümeye hiç halim yokmuş onu anladım:KK12:.sizde durumlar nasıl

Kızlar benim 8bucuk yaşındaki kızım Su çiçeği oldu ...acayip telaştayım Allah korusun önceden geçirmemiş bir hamile eğer geçirirse sonuçlar cok iyi olmaz gibi görünüyor test yaptırdım pazartesi belli olcak

Kızlar benim 8bucuk yaşındaki kızım Su çiçeği oldu ...acayip telaştayım Allah korusun önceden geçirmemiş bir hamile eğer geçirirse sonuçlar cok iyi olmaz gibi görünüyor test yaptırdım pazartesi belli olcak

doktorunla konuştun mu bu konuyu? ne diyor?allah korusun yardımcın olsum canım

Maşallah bebeğine gözün aydın canım bizde aynı güzel haberlerle gelelim inşallah
İkili test şükür bitti stressiz :KK46:
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da olması gereken değer aralığında çıktı.
Doktorum erkeğe benzetti, bacak arasında bir çıkıntı var ama her şey olabilir dedi:KK45:
Kan verdim, salı akşam çıkacakmış sonuç.
1 ay sonra gel diyeceğim ama sen o kadar bekleyemezsin ne zaman kendi kendini yemeğe başlarsan gel dedi:KK45:
Güzel haberler arka arkaya gelsin, herkes bebeklerinin sağlıklı haberlerini bir bir versin inşallah.
(Foto isteyen arkadaş; ense kalınlık ölçüm fotoları var , pek bir şeye benzemiyor, nubu için yetersiz)

Kızlar yarın referandumda görevliyim. Bugün de sandık kurmaya gittim dinlenemedim yani. Haftaici de çalışıyorum. Aslında çalışınca zaman çabuk geçiyor ama kendimi çok halsiz hissettiğim zamanlar oluyor.. İki kişilik yiyip iki kişilik uyuyup iki kişilik dinlenmek gerekiyor ama tek kişilik dinlenip iki kişilik çalışınca hamileyken enerji kalmıyor maalesef..

az evvel iç çamaşırımda çok hafif pembe bir akıntı gördüm..burda benzer birşey yaşayan oldu mu?ne yaptınız?doktor nr dedi.. şu am cumartesi akşamüstü yarın pazar doktor moktor yok ve 4,5 yaşımda oğlumu bırakacak kimsem de yok..yatıp dinlenmekten başka çarem yok..napsam şimdi..hele bir bilen var mı?

az evvel iç çamaşırımda çok hafif pembe bir akıntı gördüm..burda benzer birşey yaşayan oldu mu?ne yaptınız?doktor nr dedi.. şu am cumartesi akşamüstü yarın pazar doktor moktor yok ve 4,5 yaşımda oğlumu bırakacak kimsem de yok..yatıp dinlenmekten başka çarem yok..napsam şimdi..hele bir bilen var mı?
Canim acile gitme imkanin yok mu?

IMG-20170415-WA0009-1.jpg IMG-20170415-WA0005-1.jpg IMG-20170415-WA0007-1.jpg
Kizlar hamile pantalonu deniyorum. Ay ne rahat bisimis. Bayildim ama kenarlari lastikli acilanlardan degil bu ablam ozellikle onlardan al yoksa 1 ay giyer atarsin kenara dedi digerleri ileriki aylarda kullanmak icin iyi oluyormus. Acemiyim kizlar deneyinliler daha iyi biliyor

Canim acile gitme imkanin yok mu?

yok canım. acile gitsem üniversteye gitmem lazım.orası hem uzak hem de deli kalabalıktır.özelde kim nöbetçiyse o kadındoğumcuyu evden çağırıyorlar..e oğlum sefil olur baş edemem oralarda.bir komşum var o da evde değil..soktum br protestan fitil uzandım Dinleniyorum.. hayırlısı allahtan

yok canım. acile gitsem üniversteye gitmem lazım.orası hem uzak hem de deli kalabalıktır.özelde kim nöbetçiyse o kadındoğumcuyu evden çağırıyorlar..e oğlum sefil olur baş edemem oralarda.bir komşum var o da evde değil..soktum br protestan fitil uzandım Dinleniyorum.. hayırlısı allahtan
Aa evde varmiydi ay insallah tekrarlamaz canim ya dinlen guzelce cocukla Allah yardimcin olsun

Back