- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.041
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcemGeçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcemGeçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.
canım gözden kaçmıştır çoğumuz bulantıdan muzdaripiz ben zor çalışıyorum senin nasıl durumlar
Amin insallah hep beraber sağlıklı haftalara bende en son doktora uc hafta falan önce gittim işyerinde Zor duruyorum bebeğimi ultrasonda görmeyi özledim :)) yarın 11 haftalık olacağızAmiiiinnn inşallah kuzum maşallah siz 11. Haftaya gelmişsiniz Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :)
Cevabın için teşekkür ederim. Peki bulantını bastırması için bir çözüm bulabildin mi? Bana aslında limon çok iyi geliyor ama benim tansiyonum çok düşük (büyük 9, küçük 5) Ve limon yediğimde resmen içim geçiyor, haliyle yiyemiyorum..
1-2 kere çıkardım çok şükür öyle ciddi boyutta değil ama oğlumu emziriyorum halen. Beslenmeme dikkat edebilmek şöyle dursun az az yoğurt ve makarna ile yaşıyorum..
Ah bu hamilelik herkeste ayrı bi dert var.kusmuyorum ama ilk 2 kizimda çok çektiğim için çok iyi anliyorum sizi kızlar. Suan bnde baş dönmesi ve bulantılar devam ediyor hayrt edici bi durum ama daha çıkarmadımBnde ki dert te ağzımdaki o tad allahım resmen cildiricam bu tad yüzünden sürekli bastırmak için yemek yemek istiyorum
Denemedim ki hiç,etkili olur mu acaba ?Karanfil denedin mi?
karanfil hamilelikte iyi değil diye biliyorum canımKaranfil denedin mi?
Denemedim ki hiç,etkili olur mu acaba ?
karanfil hamilelikte iyi değil diye biliyorum canım
dediğin gibi olabilir canım abartılmazsa. ben rahim kasılması yaptığını okumuştum.Abartmadan günde 2-3 taneyle sınırlarsan zararı olmaz demişlerdi bana. Hatta hamileyken diş ağrısına da karanfil önerdiklerini duydum ama bilemedim şimdi. Ben 2-3 taneyi geçirmedim hiç kullandığımda
Benimde cok düşük cıktı ama ilac vermedi dr umarım bir zararı yoktur.
ben varım canım ve kullanman lazım ilaç benim çok şükür 2 senedir normal seyrediyor ben ilaçla birlikte dereotuda yiyordum ama sanırım hamilelikte dereotu fazla tüketilmemeli. sizde de hipertoidi olabilir. ben 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım dediğim gibi son 2 senedir düzene girdi benim 0,004 çıktığı bile oldu tshın
bende haşimato var yani tiroidin yavaş çalışması durumu. hamilelik öncesinden beri takipteydim, hamilelikte de şu an her ay tahlillerim yapılıyor. endokrinoloji branşında iyi bir doktor bul ve gerekli görürse takipte kal. ben de ilaç kullanıyorum hatta kullanmak zorundayım. hamilelikte bir zararı yok. sana da gerekli görürse verecektir zaten. ilaç kelimesi gözünü korkutmasın, kullanmamak bazı durumlarda daha riskli çünkü.
Sağol cnm biraz araştırırım bn de olmazsa dediğin gibi günde 1 2 tane kullanırımAbartmadan günde 2-3 taneyle sınırlarsan zararı olmaz demişlerdi bana. Hatta hamileyken diş ağrısına da karanfil önerdiklerini duydum ama bilemedim şimdi. Ben 2-3 taneyi geçirmedim hiç kullandığımda
evet gözükene göre hipertiroid ama bende gebelik öncesinde yoktu, gebelikle beraber başladı. o sebeple okuduğum yazılarda genellikle 4. ayda tekrar test isteniyormuş, eğer düzelme yoksa o zaman ilaç veriliyomuş. ilk 3 ayda düşmesi de çıkması da normalmiş. tabii bunlar internette araştırdığım. doktor da çok üzerinde durmadı, istersen bi endokrinoloğa git muhtemelen o da takip edecektir ilaç vermeyecektir dedi. inşallah hepimiz harika hamilelik geçiririz.
hamilelik öncesi olmadığını nerden biliyorsun canım öncesinde hiç baktırmış mıydın?
dertsiz olur muyuz ya işe gitmeden önce yazmıştım sabah çok kötüyüm diye eve geldim hala kötüyüm bi değişiklik yok. mide bulantısına ne iyi gelir bilmiyorum ama aç kalmak kesinlikle çok daha kötü yapıyor. kendimi zorlayıp yemek yedim iş yerinde biraz daha kendime geldim. bakalım akşam kocam ne yemek yapacak bana ben mutfagın kapısının önünden geçemiyorum aç kalmayız inşallahSanırım hiçbiriniz mide bulantısından yana dertli değilsiniz... Sorumu kimse umursamamış.. Teşekkür ederim..
anladım canım o zaman doktorunu dinle tabi onlar daha iyi bilirlerGebelikten Üç ay önce bakılmıştı oradan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?