Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dun bana da aynısını dediler yüzün çirkinleşirse kızın güzelleşirse oğlun olur dediler bende o an ne yanı benim yüzüm cirkin mi dedim :))) cirkin lafından sivilceyi kastediyorlarmış megerse
herkese günaydınlar. ben bugün çok kötüyüm sabah çıkarttım bi posta zaten işe geç gidecem ama sevinemiyorum bile. akşam 5 olsun da eve döneyim modumdayım daha evden çıkmadan. sivilce yazısını okudum elim direkt sivilcelerime gitti elime gelince yolmadan rahat edemiyorum
Günaydın :)
Aynı soruyu ben de sormak istiyorum yaa 3 gündür dudak kenarlarıma sivilce basıyor, hamilelikten mi ki? Tamam normalde de sivilceye yatkınım ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri o kadar çıkarmamıştım. Normalde de dudak üzerinde sivilce çıkarmam ama çıktı tam da üzerinde. Uçuk değil o kesin. Böyle olan var mı?
Ben de oyleyim canım,sivilce çıkmaya başladı özellikle dudak kenarlarında.cildim çok bozuldu,hamilelik kaynaklı bunlar.saclarim da çok çabuk yağlanmaya başladı.hirmonlarin suçu hep bunlar
Kızlar benim iki oğlum var.iki hamileliğinde de cildim o kadar guzellesmisti ki,eski sivilce lekelerim bile gitmişti puruzsuzlesmisti. Bu defa resmen cirkinlesti cildin,sivilce kırmızı nokta yağlanma çok farklı oldu cildim bu hamileligimde.hayirlisi olsun kız olsun diyorum
Kızlar benim iki oğlum var.iki hamileliğinde de cildim o kadar guzellesmisti ki,eski sivilce lekelerim bile gitmişti puruzsuzlesmisti. Bu defa resmen cirkinlesti cildin,sivilce kırmızı nokta yağlanma çok farklı oldu cildim bu hamileligimde.hayirlisi olsun kız olsun diyorum
hayırlı cumalar arkadaşlar.madem cilt konusu açıldı ve güneşli günler başladı...şimdiden yüzüme güneş kremine başladım.ben şimdi kendime kaynakçı gözlüğü kadar olan güneş gözlüklerinden arıyorum.onların da modası geçmiş galiba bulamıyorumutanmasam bir de koca şapka takıp belgn doruk gibi dolaşıcam suratma güneş gelmesin diye
Günaydın kasım annelerinin en güzelleri :)) ben normalde yağlı yememeye dikkat ediyorum ama su an yüzüm sivilce dolu bu da mi hamilelik etkisi yoksa ben herşeyi hamileliğe mi baglar oldum sözde durumlar nasil
benim ablamın oğlu oldu ama yüzü sivilce değilde kahverengi lekeler oldu normalde bebek gibi olan cildi kararmıştı. bence hormonlarla ve cilt tipiyle alakalı bu durum.
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Benimde alnımda kocamaaan bi sivilce var ben burdayım diye bağırıyor ve çok acıyor
Kızlar belki hurafe ama benimde oğluma hamileliğimde cildim ve saçlarım çok güzelleşmişti hatta 3 aylık hamileyken tanımadığım bi kadın senin oğlum olacak dedi nerden anladın ki hamile olduğumu nerden biliyorsun dedim yüzünden dedi bunu unutma oğlun olacak senin dedi çok şaşırmıştım
Saçlarım çok dökülür normalde oğlumda bi anda o dökülme durmuştu saçlarım parlıyordu
Bu hamileliğim tam tersi berbat durumdayım
ismetbeyinbiricikhanimi
çoğu kişiye erkek dedin ama belirtilerden kızları olacak bu hatunların topiğimiz kız anasıyla dolacak ama benim oğlum oluyor ben güzelleştimcildim normalde yağlı gözenekli siyah noktalı falandır yine var ama parlama terleme yağlanma olmuyor artık cilt ürünlerimi kullanmadığım halde tertemiz görünüyor makyajsız dışarı çıkamazdım 2 aydır nerdeyse makyaj yapmıyorum çok nadir yaptım.cene altımdaki sivilcelerimde minik minik içleri dolmadan sönüp gidiyorlar onlar zaten bildim bileli vardı acayip bakmıyorum yani
Aman Allahım ben o faktörü hiç düşünemedim bu kadar hamile arasına daldım ama
Napsak Superfresh'in dondurulmuş vişnelerinle ortaya bişiler yoğursan ya da Komşufırın varsa koleksiyona bi göz atsan? Ay vicdan yaptımmmm
Hiç vicdan yapma canım ya :) Bişey dicem inanmayacaksiniz kızlar. Bir yere tikladim nette bir markanın sarı renkli bir reklamı ekrana geldi. Onu görünce canım şekerpare istedi İstedikce bulup yapıp edip yicez yapacak bişey yok :)